IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Има ги но са от нашето поколение. Тогава още имаше любов и ги нямаше златотърсачките. Макар че и тогава разни дрисли се въртяха около синчетата на ЦК функционерите... Сега малдите момичета са като калкулатори.
    Хммм, нали знаеш лафа, че мъжете се възбуждат от жени, а жените от пари Винаги е било така. Още от зората на човечеството носим тези желания в гените си. Мъжът е бил ловец, жената - събирач. Мъжът е трябвало да предаде гените си на колкото може повече жени, а жените са избирали този, който може да предостави съответните условия за отглеждането на поколението /в по-ново време - пари/. Добре е било и да е по-якичък
    Общо взето, така като се замисля и ловът е изиграл голяма роля в еволюцията на човека... Защото нали знаеш, мъжете отиват на лов и излизайки от пещерата са слагали един голям камък на входа, за да предпазят дамите от племето.
    Ама от съседното племе винаги се е намирал някой як и здрав мъж, който да отмести камъка, да захвърли стрелите, копието и боздугана на входа и да допринесе за доброто здравословно състояние и генетичното разнообразие на популацията
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Например някоя ТеслЪ...
      Мдааааааааааа,като във вица,дето мъжа се прибира пиян-залян по сред нощите и жената го чака с точилката,а той"Милата ми,по среднощ баница ми точи"
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        Зарко, прекалено се разчувства относно Коки ,чакаща мъжа си. Щото фсе пак не се знае защо го чака и какво държи в ръката си...
        Например някоя ТеслЪ...

Коментар

• Зарко, прекалено се разчувства относно Коки, чакаща мъжа си. Щото фсе пак не се знае защо го чака и какво държи в ръката си...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Ама и ти се хвана като мен! Я стига, нали би изчезнал колоритът на темата! Изобщо не ми пука за криворазбраните критерии за морал на някого: който иска и му идва отвътре - да става монах/монахиня - лошо няма! Всеки може да бъде полезен с нещо на тоя свят, стига да не създава поблеми на останалите.

Поздрави и пожелания за приятен ден на всички!
            Мерси. Лека и на теб.

При мен това е много сериозен проблем- говоря доста вулгарно и не успях да го преборя и пионякога се ловя по коктейли или други места като захвана темата с аналния секс, как ме гледат ужасени хората

Коментар

Виж, това наистина е достойно за уважение, защото все - по - по - рядко се среща: ЖЕНА да чака мъжа си да се върне? Не мога да го повярвам! ... но и да го признава пред предимно мъжка аудитория? Не, не го вярвам! Не смея да опорочавам предположенията си с мислите за това, което следва, когато той се върне, но бих желал да съм на негово място - съвсем благородно му завиждам (независимо от клишето, което използвам)... А само фактът, че някой те чака да се върнеш - би те зареждал...

Ама - допускали сме били печатни грешки... Чакай, бе - вижте какво е жена! Тя чака мъжа си и удовлетворение може да й бъде да сподели ДИРЕКТНО факта!

Е, не - ТЕ такива жени - няма! И - зная, че ще бъда сравнен със земята за това, че критериите ми били занижени... Да, "занижени" са, но са най-земните и безкрайно СМИСЛЕНИ и съдържателни (ако това е сравнението ми със земята - пожелавам го на всеки!). Отново да повторя най-нормалното нещо на тоя свят, пък ако ще и да е догма от миналото: една ЖЕНА - да чака своя мъж и не се срамува от това да го сподели или признае!

БравоС, Коки!

(ПФУ - за мен, който не вярвам, че такива жени съществуват)

Има ги но са от нашето поколение. Тогава още имаше любов и ги нямаше златотърсачките. Макар че и тогава разни дрисли се въртяха около синчетата на ЦК функционерите... Сега малдите момичета са като калкулатори.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                Абе,тогава бабите и дядовците ни с по 100 кинта пенсия се оправяха идеално,а сега май не е точно така.
                Темата не е за носталгия по соца,а е носталгия по отминалата младост - нека не влизаме в глупави спорове за мащаба на цените или за политическия строй!
                100 лефа хвммммммммм,,,,,,,,,,,
                В средата на 80-те 100 лефовете пенсии
                сигурно са били по-рядко срещани от
                сегашните 700 лефови !!!!
                Пък хората забравят лошото и помнят доброто !!!
                По тия времена т.н. земеделска пенсия
                беше на космическите висоти от 20 лефа.
                Колко процернта от пенсионерите са били
                на подобна пенсия ??????
                Като се има предвид съотношението
                градско>селско население през годините
                вероятно не по малко от 60-70%
                от пенсиите са били по 20-тина лефа !!!!!!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Извинявам се. Че май аз ги пиша най-много глупости. Няма да се повтори.
                  Ама и ти се хвана като мен! Я стига, нали би изчезнал колоритът на темата! Изобщо не ми пука за криворазбраните критерии за морал на някого: който иска и му идва отвътре - да става монах/монахиня - лошо няма! Всеки може да бъде полезен с нещо на тоя свят, стига да не създава поблеми на останалите.

Поздрави и пожелания за приятен ден на всички!
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Ха ха кой ме напътства какво да правя.Да те светна ,аз чакам мъжо си да се върне така,че все още ще пиша
                    Виж, това наистина е достойно за уважение, защото все - по - по - рядко се среща: ЖЕНА да чака мъжа си да се върне? Не мога да го повярвам! ... но и да го признава пред предимно мъжка аудитория? Не, не го вярвам! Не смея да опорочавам предположенията си с мислите за това, което следва, когато той се върне, но бих желал да съм на негово място - съвсем благородно му завиждам (независимо от клишето, което използвам)... А само фактът, че някой те чака да се върнеш - би те зареждал...

Ама - допускали сме били печатни грешки... Чакай, бе - вижте какво е жена! Тя чака мъжа си и удовлетворение може да й бъде да сподели ДИРЕКТНО факта!

Е, не - ТЕ такива жени - няма! И - зная, че ще бъда сравнен със земята за това, че критериите ми били занижени... Да, "занижени" са, но са най-земните и безкрайно СМИСЛЕНИ и съдържателни (ако това е сравнението ми със земята - пожелавам го на всеки!). Отново да повторя най-нормалното нещо на тоя свят, пък ако ще и да е догма от миналото: една ЖЕНА - да чака своя мъж и не се срамува от това да го сподели или признае!

БравоС, Коки!

(ПФУ - за мен, който не вярвам, че такива жени съществуват)
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добър ден на всички от пенсионерски клуб инвестор .бг.Чета по -долу ,че имало идея да се основем виртуален Манастир ,,а после реален.Та на база на това да попитам, само мъжки ли ще е или ще могат да отсядат и монахини в него?

..............
                      Сега нещо по сериозно.Наближава крайният срок 17 септември за всички, които са купили газово или сигнално оръжие, както и пневматично с кинетична енергия над 24 джаула, трябва да го регистрират в служба КОС към Районното управление на полицията по местожителство. Това изискване важи за всичкизакупени преди септември 2010 г. оръжия, когато новият Закон за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия влезе в сила.Според закона, ако гражданин си закупи газов пистолет, трябва да уведоми Районното управление на полицията в 14-дневен срок. В случай, че той реши да продаде или подари на друг газовия си пистолет, също трябва до седем дена да уведоми районното управление. Новият притежател в 14-дневен срок също трябва да подаде уведомление. При смяна на адреса, хората трябва да напишат писмена декларация оръжието им да се прехвърли на отчет на новото им местожителство.
                      За тези, които пропуснат 14-дневния срок или гратисния период до 17 септември, глобата е до 500 лева или имуществена отговорност до 1500 лева.Така ,че побързайте ,няма много време!!!!
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        To всичко хубу, но хората като
                        сравняват цените забравят да си
                        припомнят и колко бяха надниците,
                        а те бяха 5, 6, 7 лефа и изключително
                        рядко и малко повече.
                        Та колко казвате било ЕФТИНКО СИРИЕИНЕТО
                        дето струваше 2,40 килото
                        Абе,тогава бабите и дядовците ни с по 100 кинта пенсия се оправяха идеално,а сега май не е точно така.
                        Темата не е за носталгия по соца,а е носталгия по отминалата младост - нека не влизаме в глупави спорове за мащаба на цените или за политическия строй!
                        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                          При мен нещата стоят по друг начин. Стига ми да гледам желанието от другата страна ... особено като видя неприкрито нетърпение, стигащо до там сама да си го.... (нъл се сещаш). Това състояние на свръх желание на ответната страна ми е достатъчно Джейна и Бриана да ги оставя настрана за моменти на усамотение.
                          Разбирам те напълно.. Така наречените отзивчиви и всеодайни моми, дето почват с френската любов още докато паркираш пред блока...

ПС. Това вече е final, last по-по най накрая

Коментар

......Само си представи - гледаш Джена Джеймисън и Бриана Банкс и чакш вечерта същото от съученичката с която си гадже...
                            При мен нещата стоят по друг начин. Стига ми да гледам желанието от другата страна ... особено като видя неприкрито нетърпение, стигащо до там сама да си го.... (нъл се сещаш). Това състояние на свръх желание на ответната страна ми е достатъчно Джейна и Бриана да ги оставя настрана за моменти на усамотение.

Коментар

Ауууу, отново опорочихте темата! Като няма кой да ви каже, аз ще поема щафетата и ще го направя - кратко и ясно: ПФУ! ПФУ - на вас, извратеняци! Как може да се храните с тия устИ! Ми тук може да попадне и някое дете, пък и едва ли това съдържание точно е било целта на създателКАТА на форума - да си припомним СъниТУ... Говорете за птичките и пчеличките от миналото, бе, какво ви става с тоА каруцарски език?

Ами, дайте малко повече морал - къде изчезна моралът ни! И стига с тия недомлъвки, и моля, не използвайте забранени думички! Що не основем един Манастир на инвестора - първо виртуален, а после - може и съвсем реален? Последното е серЬОзно! ПФУ!
                              Извинявам се. Че май аз ги пиша най-много глупости. Няма да се повтори.

Коментар

Не - защото не можех да си ползвам дясната ръка.. Те се плющат като зайците и не можеш да отреагираш..
                                Ауууу, отново опорочихте темата! Като няма кой да ви каже, аз ще поема щафетата и ще го направя - кратко и ясно: ПФУ! ПФУ - на вас, извратеняци! Как може да се храните с тия устИ! Ми тук може да попадне и някое дете, пък и едва ли това съдържание точно е било целта на създателКАТА на форума - да си припомним СъниТУ... Говорете за птичките и пчеличките от миналото, бе, какво ви става с тоА каруцарски език?

Ами, дайте малко повече морал - къде изчезна моралът ни! И стига с тия недомлъвки, и моля, не използвайте забранени думички! Що не основем един Манастир на инвестора - първо виртуален, а после - може и съвсем реален? Последното е серЬОзно! ПФУ!

Коментар

Working...
                                X