IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито Рождество Христово, Мечо!
    Честито Рождество Христово на тайфата!

Момичета и момчета, пожелавам ви да много здраве и дълъг живот! Защото сте достатъчно умни и кадърни да се сдобиете с пари и си осигурите почти всичко друго

http://www.youtube.com/watch?v=Twk6_...eature=related
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Честито Рождество Христово! Здраве и Благоденствие!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Зима е, вие ВУК.
        Тати маа пръжки....
        Нека маа, зима е.
        Евала Мечо..
        Какво хайку си сътворил....

Коментар

• Зима е, вие ВУК.
          Тати маа пръжки с ЛУК.
          Нека маа, зима е.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• ХУБАВ ПОСТ КОСМО- ПИч СИ

Коментар

• ХАЙДЕ ЖИВИ ЗДРАВИ- ПРАВИ И КОРАВИ

Коментар

• ЧЕСТИТА КОЛЕДА !!!

Да сте живи, здрави, весели, игриви, като 18 годишни....

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                  Не знам какъв беше този фасул Но цяла вечер не спрях да оригам!Весели празници ви желая на всички!
                  Фасул дето е сбъркал пътя
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Не знам какъв беше този фасул Но цяла вечер не спрях да оригам!Весели празници ви желая на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Не мой с лошо. Не мога да разбера какво ти пречи да пишеш с уважение към ЧОВЕКА
                      Добрю ютрю
                      ЖИУОТНО-УРУД чадо,
                      от всички ЖИУОТНИ МАМУН
                      най-много го уважавам и затова
                      се тревожа за неговото здраве !!!!
                      МАМУН обади се, че да не си избягал
                      от вкъщи, че -11 градуса е навън
                      За всички поздрав с една песновка,
                      а в нея даже МАМУН е отбелязан
                      http://www.youtube.com/watch?v=8ukMS...eature=related
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        Ех МАМУНа му с МАМУН
                        Нямат край неговите МАЙМУНджулуци !!!!!!
                        Кът се напукаш с РАкия кат ЖИУОТНО и
                        вземеш да излезнеш на терасата
                        от там на дървото и избегаш в парка
                        и не могат те стигне никои
                        Пък студено е сега(-8градуса)
                        и навън не е за ШЕБЕЦИ !!!
                        Ще се затриеш бря МАМУН !!!!!
                        Яж си БАНАНите и гарнирай с ЛЮЦЕРНА !!!
                        Не мой с лошо. Не мога да разбера какво ти пречи да пишеш с уважение към ЧОВЕКА
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Киро, Космо
                          Весели празници на всички

Евалла за разказа !!! или както там се нарича
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            чЕСТИТИ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Честито и на теб Кире и на всички форумни приятели... Пожелавам Ви много здраве и късмет и да Ви обичат хората които и Вие обичате.

Аз се върнах от на жена ми техните. И те добре се бяха подготвили... Ама не пих че нещо ич не се чувствам добре.. Кръвното не ми спада, мама му да е и така ми се вие свят че чак повърнах и нещо много трудно дишам... Ама да не Ви пълня главата с глупости на тая хубава дата. Утре сме при нашите в други ден сме на рожден ден на най добрия ми приятел..... Не успях да се преборя да заминем някъде, а не искам да налагам подобни решения от позиция на силата...

Гледам Доби е учелила на мъж... Поздравления. Браво. Подобни романтични и отдадени на връзката мъже станаха все по голям кът в наши дни. Като гледам статистиката с какви темпове се увеличават случаите на семейно насилие и направо се плаша.

Тая патка бившето ми гадже ми е пратила 12 SMSа.. Разбрах че бая глупости приказвал за мен по София и вече чукала някакъв мамин син, който бил бая зависим от пороци и разни бели прахове ама не ванилия.. Ония ден се опитвали двамата да влязат в моя апартамент дето живееше, ама аз смених бравите.. Охраната ги хванала и ги изгонила.... Като казах брави или по скоро патрони за брави. Открих едни нови брави.. Или поне нови за мен - Мауер. Цената им е отлична а са с качеството на големите световни производители и също са със строг режим на издаване на дубликати. Много съм доволен. Уволнили я от фитнеса момата.. Нормално. То собственика е мой съученик от спортното училище и до сега не смееше да не ме обиди иначе го виждах че не е доволен от нея... Глей човек как може да се провали.. Или по скоро каквото сам си направи никой не може да му го направи... Аз и бех направил супер оферта - едно от моите приятелчета имаше тежка раздяла, остана му и едно детенце (много готино, русо, синеоко, жена му една курва украинка изчезна с някакъв руснак) да се хване с него и да си живеят да си раждат деца, да се обичат... Момчето си става отвсякъде - висок 2 метра, черна коса, сини очи, с един лек белег на личето от катастрофа, койот му придава мъжественост, умно момче, хигенично, мноог смел и мъжествен (бил е синя каска в Камбоджа и въобще няма инстинкти за самосъхранение)... И често ми намекваше че я харесва. Тя твърдо беше решила че трябва да ми развали семейството.. Трудна работа - мъж на 45 години с два развода зад гърба си, вече се научава да оценява семейните ценности а и вечче се чувствам изморен да създавам тепърва сериозни връзки... Бах мааму, лудият ми съсед и в момента чука нещо горе.. Днес дошъл и казал на жена ми че не иска 500 те лева за леката телесна повреда... Аз пък бая си мисля да не ида да го набия още веднъж, за по 500 лева мога да си го позволя да го бия по веднъж седмично без да ми обърка бюджета... Шегувам се разбира се...

Сега гледам една колежка ми записала час за вторник за кардиолог във военна болница (ВМА нали е Военна болница???) и ме заплашва че ако не отида ще ми се разсърди и няма да ми говори (тази ми е счетоводителка в една от фирмите, на 60 години, бая дълго работи за мен, ама е като полковник в армията и аз не смея да споря с нея като се качи на метлата).. Някакъв професор бил тоя доктор. Много странно защо всички хора около мен в един момент почват да се държат все едно са ми родители, а родителите ми никога не са се държали така... Много е сбъркан живота... Ей ама колко години не тренирам а какъв бицепс имам - е сега си гледам мускула в едно голямо огледало на стената (жана ми и малкия легнаха в другата стая)... Такава ръка половината културисти немат.. Ще взема да повдигам малко е сега нищо че в ечер... Имам в нас някакви щангички и дъмпелчета.. Ама с това кръвно не знам.... Па не ми се и спи.

Коментар

• чЕСТИТИ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                                Тамън казах че ми се ядат мушмули и райска ябълка и ме затрупаха с плод
                                ох..ох..
                                Тия дни се скъсах да ям райски ябълки..., не си спомням да съм ял в такива промишлени количества..., за тях - разбирам, но мушмулите са малко дефицит наоколо, така че - не ставам за придворен кулинар...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X