If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Космонавт, хормоните ме съсипаха. Навсякъде са. Дават ги (женски хормони) на кравите за повече мляко и както гледам май ще се окаже, че проблема с растящите ни цици ще е най-малак. Променя се социалния строй и губим доминиращата мъжка позиция и човечеството съвсем скоро ще стане за смях на цялата фауна ... може би с изключение на богомолките, които изяжда мъжа си след чукане.
Какви са тези песимистични нотки!? Дай сега заради някакви си там хормони да обърнем хода на човешката еволюция Партеногенезата я има само при насекомите. Човек трябва да е оптимист. Макар че, като се замисля...!? Ето едно четиво за размисъл: http://valtcheva.com/index.php?optio...=112&Itemid=27.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
чичо манчо,
или направо дедо манчо да ти викам
ми ти си жив за ожалване бре
с тия проблеми дето са те налегнали
почивката май зле ти влияе
безделник с безделник
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
... А педерастията ни залива. Тя тръгна от комплексите на мъжете и в същото време от възмъжаването на жените и половете изчезнаха... Обърни внимание колко често вече жени карат мъжете си на работа и колко много до скоро смятани за мъжки професии се превзеха леко леко от жени (лошо няма).. Та все повече мъже се комплексират и при лабилните психики го обръщат на педерастия....
М-дааа, в това отношение и аз търпя критика. Миналата година се убедил в това. Бях на посещение в една арабска страна и станах свидел на следната картина. Покрай мен минава арабин - триумфално и на крачка зад него двете му жени - чаршафосани и смирени. В това време се поглеждам и какво виждам, моята е на 5-6 крачки пред мен самодоволно си стиснала чантичката през рамо и като дива коза скача от витрина на витрина, а аз след нея мъкнещ торби - отегчено. Космонавт, хормоните ме съсипаха. Навсякъде са. Дават ги (женски хормони) на кравите за повече мляко и както гледам май ще се окаже, че проблема с растящите ни цици ще е най-малак. Променя се социалния строй и губим доминиращата мъжка позиция и човечеството съвсем скоро ще стане за смях на цялата фауна ... може би с изключение на богомолките, които изяжда мъжа си след чукане.
Вчера така ми се случи та гледах една плазма известно време, та вечерта гледайки Реал-Барса с умиление си спомних за Шампионската по Юностъ 403 ако не ме лъже паметта.
Само че в съвременния живот... кхъмм... много малко хора приемат личности извън себе си.
Казано по друг начин - в съвременния живот личността е порок.
Те за туй ми аресва бат ви Диоген, дйет излязъл от бъчвата си деня, в Древна Гърция, със запален фенер...
Га га питали - що така, Диогене, гориш фенера деня? - Търся хора, бил казал Диоген, търся хора с фенер през деня. Нещо изчезнаха...
Та тъй: и тогава, и сега хората са били много по-кът от двукраките.
Но сега нема диогени.
Кратко и вярно. Няма личности. Там къдетро ги има от тях нищо не зависи (защото овцете никога няма да издигнат лъв) и пак изглежда че ги няма. В интерес на истината хората пишейки във форума сме доста по-будни. Факт е че се вълнуваме от проблеми които за средностатистическият българин дори не съществуват.... Като гледам как си боготворят шефовете и с каква робска психика са, и как са паднали до ниво хляб и зрелище и хич не съм оптимист....
.... между другото да питам: човек като се връща често назад в миналото, пораснал ли е или възрастта му на години го е изпреварила.
Космонавт,
как ги търпиш такива лондоски педалчета .... че и ежедневно. Преди години един мой познат се връща от следване навън и с едни чупки тръгна да ми обяснява това-онова. Гледам го аз гледам и по едно време реших да го вкарам в действителността. Ми то ако се замислиш и в Танганика и Лондон микро и макро икономикса се разглеждат по един и същ начин, но с малката разлика, че на едното място трябва да ти идва на акъл как от въздуха пари да се направят. В тази връзка бих казал, че е добре човек наред с дипломата да вземе да "изтърве сапуна" един два пъти и да се "наведе да го вдигне" със съответните последствия, които да му формират изводи и възгледи.
Понеже си в сферата на финансите да те питам: не ти ли се струва,че потребителското кредитиране изпедерасти хората. Дето викаш навремето в почивните дни пред блока по мъжки профилактично се разглобяваха Ладите, а сега като спукат гума и тичат веднага за кредит да сменят директно колата.
Това за колите е мафията на производителите - умишлено правят, дори и лесните ремонти да не могат да се правят пред блока. Например да смениш крушка на фар, трябва да демонтираш прдната броня и целият фар, коиот две дейности се правят със специален инструмент, който го има само във фирмрн сервиз итн...
Кредитирането е това което различава тази криза от предните такива - сега народа е пълен с кредити и не може да ги обслужва с намалелите доходи.... А педерастията ни залива. Тя тръгна от комплексите на мъжете и в същото време от възмъжаването на жените и половете изчезнаха... Обърни внимание колко често вече жени карат мъжете си на работа и колко много до скоро смятани за мъжки професии се превзеха леко леко от жени (лошо няма).. Та все повече мъже се комплексират и при лабилните психики го обръщат на педерастия....
vmankov,
когато с в есето си се обясняваш (ВИленин), че от монопола се застоява и загнива не е ли нормално да търсиш решение на проблемния "капитализъм" в конкуренцията посредством свободните пазарни отношения. и веднага ми изниква въпроса. Централизираното управление не е ли вид монопол.
.... и какво искаш да кажеш с това "Зощото не бехме (и не сме) чикиджийчета", ... дори и профилактично ли???
пп
Съни(тя) известни ми са утопичните простотии на Ленин и другите чиф**и, както и задните им цели.
Честито вече си "Заслужил инвеститор"
Гледам за Владир Илич най-големия проблем е монопола. Добре ама аз в социализма дори и наченки на пазарни отношения невиждам, да не говорим за конкуренция. .....
няма да стане социалист от теб, Чичо Манчо
к'ва конкуренция, къв дявол
всичко е приемственост и взаимопомощ
И к'ви са тия пазарни отношения, за какво говориш - за пазарлък ли
няма такива работи при държава - монопол, ама и в днешната държава, монополът си е държава
хахаа, разбра ли ме....малко спам си го водя тоз пост, че искам да почерпя със следващия
Гледам за Владир Илич най-големия проблем е монопола. Добре ама аз в социализма дори и наченки на пазарни отношения невиждам, да не говорим за конкуренция.
Хъмм... А защо търсиш пазарни отношения и конкуренция в комунизма?
Наясно ли си с теорията?
Всъщност покрай въздишките по онова време се сетих, че бе доста сивичко и от там доста първично. И сега в тази връзка да питам: щяхме ли да си играем на лимки (топчета) и фунийки, ако имаше игри в мрежа.
Разбира се - да!
А зощо?
Зощо не бехме (и не сме) чикиджийчета.
Всеки човек израства в дадено общество и всеки придобиваа житейски опит чрез възпитанието и знанието. В съвременният живот те са решаващия фактор за оформянето на човек като личност.
О да!
Само че в съвременния живот... кхъмм... много малко хора приемат личности извън себе си.
Казано по друг начин - в съвременния живот личността е порок.
Те за туй ми аресва бат ви Диоген, дйет излязъл от бъчвата си деня, в Древна Гърция, със запален фенер...
Га га питали - що така, Диогене, гориш фенера деня? - Търся хора, бил казал Диоген, търся хора с фенер през деня. Нещо изчезнаха...
Та тъй: и тогава, и сега хората са били много по-кът от двукраките.
Гледам за Владир Илич най-големия проблем е монопола. Добре ама аз в социализма дори и наченки на пазарни отношения невиждам, да не говорим за конкуренция. Всъщност покрай въздишките по онова време се сетих, че бе доста сивичко и от там доста първично. И сега в тази връзка да питам: щяхме ли да си играем на лимки (топчета) и фунийки, ако имаше игри в мрежа.
Коментар