IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тамън казах че ми се ядат мушмули и райска ябълка и ме затрупаха с плод
    ох..ох..

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      ах...ха-ха,утре сутринта палачинки ще ми завърти...
      а наздраве
      Въпросът е - да знае как точно ги обичаш - по-тънки, или по-плътни..., със конТИФюр, мед, или със сирене..., кафето към тях - дълго, нормално, безкофеиново, със сметана... Абе усещам, че си си "паднала на оная работа" в Созопол... (и да отидеш до камъка в памет на Г.Минчев..."три акорда на китара, УЕко дрезгав глас...")...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• ах...ха-ха,утре сутринта палачинки ще ми завърти...
        а наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
          А наздраве и от мен! Тук в Созопол грам сняг няма. Домакинът цял ден е готвил,ох...мъж да ти сготви,благодат
          Наздраве! Не съм останал с впечатления, че е чак такава благодат, именно мъж да ти сготви... Имам предвид "изненадите", които се предлагат на готвещият в кухнята и които обяснявах днес по-рано...

Остави ме замислен над възможностите в тая посока, затова натам ще залагам над кулинарните си възможности... и разбира се, отсега се колебая, как точно ще поставя престилката си, за да не пречи на "екстрите", докато съм съсредоточен върху кулинарията...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Знам
            А-а-а, добре!

И как изтърпя четиридесет дена?

Коментар

• А наздраве и от мен! Тук в Созопол грам сняг няма. Домакинът цял ден е готвил,ох...мъж да ти сготви,благодат

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                По начало "постно" се нарича това, което е позволено да се консумира по време на пост, а не това, което е от растителен произход.
                По този критерий алкохолът не е постен.
                Сексът също.
                Знам

Весели празници!
                Last edited by tnm; 24.12.2011, 22:13.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Да попитам Ракийката и винцето постни ли са
                  Ех МАМУНа му с МАМУН
                  Нямат край неговите МАЙМУНджулуци !!!!!!
                  Кът се напукаш с РАкия кат ЖИУОТНО и
                  вземеш да излезнеш на терасата
                  от там на дървото и избегаш в парка
                  и не могат те стигне никои
                  Пък студено е сега(-8градуса)
                  и навън не е за ШЕБЕЦИ !!!
                  Ще се затриеш бря МАМУН !!!!!
                  Яж си БАНАНите и гарнирай с ЛЮЦЕРНА !!!
                  Last edited by REDA; 24.12.2011, 22:42.
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Що за въпрос!? Разбира са, че са постни. Все пак са от растителен произход
                    По начало "постно" се нарича това, което е позволено да се консумира по време на пост, а не това, което е от растителен произход.
                    По този критерий алкохолът не е постен.
                    Сексът също.

Коментар

.........................
                      Бъди жив и здрав!
                      ...дори и след всичко, което ти наприказвах тия дни?... ... хммм - замисли ме...

Ти си фантастична - обезоръжаваш, както се казва - с една дума! ... ... (хубаво ми е - неангажиращо - да констатирам някои неща в живота на хората)...

Извод (неангажиращ): Има мъже на тоя свят, родени с късмет!

Аз само така се включвам - за кратко, защото не съм престанал да вярвам в семейните ценности, каквото и да ни струва това, когато децата израстнат и ни радват с постиженията си (дистанционно)..., но животът - както се казва - продължава и след това: ще си го живеем такъв, какъвто сме си го създали.

Коментар

Хммм, аз само му подмятам, че го избива на канибализъм
                        Проблемът с постните гозби сме го решили - манджите са постни, но това не пречи на масата да има сложени нарязани разни суджуци, филета, пастърми и прочие неща, които придават чувство на тежест в стомаха

П.П. Време е да сложа питата във фурната!
                        Бъди жив и здрав!
                        Живот, здраве и берекет в семейството ти!

Нека това е поздрав И за всички съфорумци!

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Да попитам Ракийката и винцето постни ли са

Що за въпрос!? Разбира са, че са постни. Все пак са от растителен произход
                          Мечо

Коментар

• Да попитам Ракийката и винцето постни ли са

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Нека опитам да отговоря вместо дамата: разбира се, че го има и това ястие - вид "екстра", но е представена като 8-мата манджа от поредицата, която се мотае из кухнята и се прави, че помага, но "помощта" е единствено в домогването да докопа нещо... от женските прелести (в позицията "изотзадзе")..., "помагайки"... ...

И друга характерна черта има - същата тая "8-ма гоЗ(т)ба", а именно, че ("помагаща изотзадзе) - е все недоволна от факта, че от 7 ястия - нито една няма с месо...

Хммм, аз само му подмятам, че го избива на канибализъм
                              Проблемът с постните гозби сме го решили - манджите са постни, но това не пречи на масата да има сложени нарязани разни суджуци, филета, пастърми и прочие неща, които придават чувство на тежест в стомаха

П.П. Време е да сложа питата във фурната!
                              Бъди жив и здрав!
                              Мечо

Коментар

естествено - ТИКВЕНИК

Весели празници, Мечо!
                                Весели празници, tnm
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X