IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Наздраве Наивник !!! Весела Коледа

Здравей tnm, от седемте ястия има ли поне едно да е ТИКВЕНИК
    Нека опитам да отговоря вместо дамата: разбира се, че го има и това ястие - вид "екстра", но е представена като 8-мата манджа от поредицата, която се мотае из кухнята и се прави, че помага, но "помощта" е единствено в домогването да докопа нещо... от женските прелести (в позицията "изотзадзе")..., "помагайки"... ...

И друга характерна черта има - същата тая "8-ма гоЗ(т)ба", а именно, че ("помагаща изотзадзе) - е все недоволна от факта, че от 7 ястия - нито една няма с месо...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Чушки с доматен сос, яхния от зрял боб, постни сърми, гъби с лук, печени картофи, ошав и естествено - ТИКВЕНИК
      На масата трябва да има варива, които набъбват, за да е плодоносна годината. Всичко с изключение на леща, защото ако я има на масата, през годината ще има много градушки
      Изпратих останалите 2/3 от домочадието да търсят в мазата Бъдник/голям пън/, който да сложим в камината и да гори цяла нощ.
      Весели празници, Мечо!

П.П. Тайфата, довечера масата не се "вдига",за де не избяга берекета от къщата.
      Весели празници!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Наздраве, за моряка! От един, дето така и не стана моряк

Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          ...
          Здрасти и на другата част от тайфата!

От сутринта съм се заела с постните ястия - седем на брой. Вече съм на финала.
          Преди малко си налях чаша червено вино. Наздраве!

Поздрав (от другата част от тайфата) - на неуморната (неуморните) домакини с една песен, която много харесвам:

http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s...LtHa-c0OMCLfea

... самото клипче също е показателно за позициите, които дамите заемат от време на време, отмаряйки, докато приготвят седемте ястия... ...

Днес няма да се дракам с теб, наздраве!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Здрасти, Мечо!
            Здрасти и на другата част от тайфата!

От сутринта съм се заела с постните ястия - седем на брой. Вече съм на финала.
            Преди малко си налях чаша червено вино. Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Наздраве, за моряка! От един, дето така и не стана моряк

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                Айде, бъди здрав и не ме карай да ти се обяснявам толкова многословно, че имам и други задължения...
                Ми аз не мога да те накарам насила да продаваш на краставичар краставици. Отвътре те яде.
                tnm

Коментар

Знам, аз в кръчмата съм се правил, че не разбирам от моряклък и съм се наслушал на "морски истории". Иначе ако щеш вярвай и при морските професии е като при сухоземните. Е има малко сървайвърлък, ама то и при много сухоземни професии има подобни работи.
                  Пич, не зная коя е причината, за да се правиш на "умряла буболечка" и да ползваш тъпизми като сървайвърлък и и съм се наслушал на"морски истории", но не допускам, че си "от вчера" на кораб.

Не ми е разбираемо, защо сравняваш условията НЯКЪДЕ с тия - в открито море, когато най-малкото ти "наказание" - е да не те включат в екипажният списък за следващ рейс... "Най-голямото наказание" - не го зная, но вероятно имаш десетки примери пред себе си... (при плаване в открито море)...

Ами, като оставим встрани дребните (кокошкарски) истории, знаеш ли на чие ПОДЧИНЕНИЕ са всички, за да не се скапят по-големите работи?

Значи - компетенциите - навсякъде се изразяват с много знания и практически умения, ама характерът и похватите са с "Балкан-разлика"...

Я попитай Космо, аджеба - колко "скатавки" Е ДЛЪЖЕН да търпи, а какви биха били реакциите на различни хора в открито море, където преходите са няколкомесечни... (в едната посока, разбира се...)...

Айде, бъди здрав и не ме карай да ти се обяснявам толкова многословно, че имам и други задължения...

Поздрави на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Не съм се изразил правилно - детето и семейството въобще не ми пречат. Даже ми е много приятно с тях. Аз си нося служебните и житейски проблеми с мен през празниците и това ме яде....
                    Не съм те разбрал. Пък аз никакви проблеми не нося щото и мен самия ме няма и това не е много полезно нито за моите нито за техните нерви.
                    Не вярвам да те топлят утешения в стил "на мен ми е още по зле", ама да си кажа.
                    tnm

Коментар

Абе хабиш, хабиш, ама са при тебе. Празник е, заедно сте. Една лакардия да пуснеш да ги развеселиш и на тебе ще ти стане весело. Всеки с дерта си. Ти искаш да избягаш, аз искам да ги видя.
                      Не съм се изразил правилно - детето и семейството въобще не ми пречат. Даже ми е много приятно с тях. Аз си нося служебните и житейски проблеми с мен през празниците и това ме яде....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Толко горе долу. . Кръвното 170 на 100. Пулса 103. Е сега преди минута 150 на 100 и пулс 105..... Ем пих хапчета за нерви и си турих един валидол под езика... Решихме никъде да не ходим и ще сме у нас и по роднини, та отидохме с малкия до технополис да му купим разни екстри дето младежите ги ползват че нямал и сега си дойдох.. Много нерви хабя мама да е....
                        Абе хабиш, хабиш, ама са при тебе. Празник е, заедно сте. Една лакардия да пуснеш да ги развеселиш и на тебе ще ти стане весело. Всеки с дерта си. Ти искаш да избягаш, аз искам да ги видя.
                        tnm

Коментар

Тая дума дефекация. Сигурно докторите са я измислили. И с право. Сега си представих лекарски съвет на който докторите наричат нещата с истинските им имена.
                          Мноог готина дума от как Ринчето я пусна всеки ден я използвам по няколко пъти.. И всеки път след като свърша работата.. Някак звъчи научно и можеш спокойно да си говориш за срание и говна, без околните да се мръщят...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            Съболезнования и от мен!... (Тая нощ съм бил нещо "разноглед" и не съм обърнал внимание на споделеното от теб..., но греяното вино - в подходящаТА компания - понякога прави чудеса...)...

Не зная, дали като успокоение някакво, но Оная - с косата - ни е подкарала в една посока..., за нея всички сме равни и сме си еднаТА гола вода..."пръст от пръстта"..., рано или късно - все ще се съберем - на едно и също място, накуп..., което ми говори, че (оптимистично) - голям купон ще падне...

Някога -да..., но сега е неприятно...

Към моряка: в морските професии (знаЙш) - "тън-мън" - няма: или си го имаш характера и компетенциите, или ги нямаш..., лигльовците не са на почит там (или твоето мнение е друго?). ТолкоЗ по въпроса.

Към Космо - познавам доста качествени спецове - компютърни корифеи, които не са под общият знаменател "нечистоплътни", това - разбира се - зная, че е обобщение, направено от теб малко символично...

Пожелавам ви да не ви обземат меланхолията и усещането за еднообразие и нека празниците ви тая година са по-различни от изминалите!

... аз например - вчера взех едно такова подаръче..., една книжка... "Анини приказки" - колко спомени навява в различни посоки, а и оригинална, абе аз си падам по нищо и никаквите дребни неща..., важно е да ни доставят удоволствие и да ни карат да се усмихваме...

Весела Коледа!

Прав си Заре не може да се обобщят примерно 30 000 човека ИТ специалисти..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Съболезнования...
                              Светите хора си заминават по светите празници....

пп. Космо, ям и пия 10 пъти по-малко от тебе и пак съм с постоянна аритмия....Поне пий по 1 аспирин вечер....
                              пп1. Имам една приказка - Глупаците умират първи....
                              пп2. Идват празници а на мене ми е ТЪПООООО.....
                              Абе аз требе на доктор да ида че съм така вече има 2-3 години... Ама толко да не обичам доктори..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Бе, всичко е 6+

Ама, верно и ти си се разочаровал яко, ама то тая година нещо нема Коледен дух сякаш. И украсите по-семпли и. 'орицата са угрижени нещо, а па т'ва нема как да не повлияе и нас, да гледаш кисели физономии по цял ден.Та, не го мисли т'ва кръвно, щот' вече младежите на по 24 години имат подобни стойности, а па ти си се затюхкал. Еле па да идеш на доктор, че кат' видят здравно-осигурен и си е таковало майката - хихии
                                ------------------------------

П.П. Ай, чиърс - че аз се поизлежавах бая и май се повъзстанових малко от маратон-а дет' фучах с Русата метла
                                Е до технополис има една билла та влезох да купя разни дребни неща че жена ми ме помоли и на касата жената ми вика (без аз нищо да кажа) - толкова съм зле че ми идва да се застрелям. Майка ми разказава че през войната не е била толкова зле финансово... Какъв коледен дух какви 5 лева.... То човек ако реши винаги може да си намери за каво да е щастлив, ама без да съм гений по математика мога да изчисля че на едно хубаво нещо в жиовта се падат по 9 проблема, на един свестен човек по 9 идиота... Как да е пак ще вкараме по 5 ракии и ще удавим проблемите и от вторник пак...

Коментар

Working...
                                X