IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов ти на колко години си

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Ето и аз има с какво да ви се похваля ТОЧНО днес: най-най-най-хубавата, разбрана и умна жена на тоя свят ЗА МЕН (през тоя живот), с която животът ни е разделил НАЙ-МАЛКО с десет морета и още толкова океани ..., та същата ТЯ, която е най-най-най-........... не ми направи палачинки, ноооо.......... по съвсем обективни причини...

Днес тя ме дари с внук!... Жив, здрав, умен и щастлив! Наздраве!
      Честито !

Коментар

• Продължение:

Силния самец
        --------------
        АЗ ИСКАМ СЕКС. ИСКАМ МОМИЧЕТА ДО СЕБЕ СИ. И знаете ли колко ме вълнува какво си мислите по въпроса? Много малко. НЕморално е да се запознаеш с момиче на улицата и да правите ИЗГАРЯЩ секс след 2-3 часа? Аз го направих. И съм изпитал толкова удоволствие колкото вие няма да изпитате никога през живота си. А вие ще си тъпчите едно и също момиче цял живот. И ще се чудите защо нещата са направени толкова тъпо. Не, моето момче. Нещата не са направени тъпо.

ТИ СИ НАПРАВЕН ТЪПО.

И като цяло това ми стана правило в живота : Ако нещо става не както трябва, значи проблема е в теб.
        Светът е съвършен. Природата е направила всичко толкова съвършенно и семпло... Можеш да търсиш проблем само в себе си.

За мен това е начина да си BadBoy, да си Alpha Male. "Така ли?" - си казах аз. "Всеки един шибан ден някой някъде по някаква причина се опитва да те смачка. Няма да го бъде. Защото аз ще излезна напред и ще кажа : Ето ме. Аз съм такъв, и ако не ви изнася, засилете се и си разбийте главата в стената. Само аз определям какво е морално, а какво не е. И това че аз искам силни емоции е моето ПРАВО, а не моя недостатък." И аз ще съм силен защото ще решавам проблемите си сам. Каквито и да са. И ще ги решавам по моя начин, а не по вашия. Ще отворя всичките си сетива и ще видя и усетя какво става около мен. Защото много малко хора са доволни от начина си на живот. Но само ТИ можеш да промениш живота си. Няма значение дали си богат или беден, дали имаш кола или колело. Само ТИ решаваш накъде да тръгнеш и какво да направиш. Събуди се. Всичко е ВЪЗМОЖНО и е въпрос само на желание и действие. Всеки човек е отделна ВСЕЛЕННА. Ако не я уважаваш... значи си ограничено тъпо парче.

Field Report
        ------------
        Opener-а беше от най-старите. Комплимент. Направи ми огромно впечатление какви очи има това момиче. Отидох и й го казах. Разменихме си телефоните.
        Видяхме се в 23:00 в една пицария. Натъпкахме се с пица.
        - И сега какво? - попита тя.
        - Сега ще ходим в нас и ще правим размазващ секс. Защото те искам и нищо не мога да направя с себе си.

Извадка от книгата на Алекс Лесли :

Най-важното, човече! Ти трябва да разбереш че жените имат нужда от секс! ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ СЕКС. Колко момичета си имал които са твърдяли че имат нужда от обич, от взаимоотношения? Разбираш ли, когато те ти го казват, те имат предвид следното : "Любов и взаимоотношения са ми нужни, тъй като просто да ме ИЗЧУКАШ ти не можеш!". Тя иска да каже : "Аз искам да ме уважаваш като жена, да се отнасяш към мен достойно... и разбира се да ме изчукаш!. Как да минеме без това?!".
        Когато една жена усеща в тебе лекота, тя сама се настройва на непринудено държане и общуване. Лесно съблазнявай най-готините и красиви. Не се обърквай само, не трябва да тичаш след тях и да им подаряваш цветя, а да ги съблазняваш, да доставяш на себе си и на тях удоволствие, с две думи да правиш секс с тях!
        Една жена ще ти каже : "Слушай какво ти казвам, прави това и това, аз знам какво ми трябва". НИКОГА НЕ Й ВЯРВАЙ!
        Тя не знае какво й трябва! Жената е такова създание : ако ти слушаш и вникваш в думите й, горкото ми момче, наистина ми е жал за тебе!
        Жената казва едно, а подразбира съвсем друго. Ако жената вижда че мъжът я слуша, значи по нейното мнение това е самец който тя може да командва. Какъв самец си ти тогава? Тя трябва да усеща че си много по-силен от нея. Затова прави това, което ТИ смяташ за необходимо. Никога не се оправдавай и не се извинявай за своите постъпки. Щом си го направил, значи така трябва! Тя ще те попита "Защо?" Твоя отговор, запомни го : ТАКА ТРЯБВА! АЗ ТАКА РЕШИХ!
        Не трябва да слушаш жените. Трябва да ги изучаваш, да знаеш и да разбираш нейните нужди. ИСТИНСКИТЕ НУЖДИ, а не глупостите които говори непрекъснато. Аз знам какво им трябва и дори повече - как да ги направя щастливи.
        Затова изучавай това как да общуваш с жените.
        Кажи ми, ако отидеш на една тренировка по бокс, как мислиш, ще станеш ли добър боксьор? Правилно, НЯМА!
        Същото е и тука. Ще ти се наложи да се поизпотиш за достигнеш добро ниво в съблазняването на жените. Повярвай ми, струва си да се захванеш с това нещо. Това ще е най-приятното ти обучение.

Твоите убеждения :
        1. Аз съм уверен в себе си мъж, който харесва жените.
        2. Аз обичам секс с жените.
        3. Аз обичам да общувам с жените.
        4. Имам пълно право да имам и да желая абсолютно всяка жена.
        5. Имам пълно право да гледам жената която ми хареса и да не се притеснявам от мъжките си инстинкти.
        6. Аз имам право да се срещам с колкото си поискам жени и имам право да правя каквото ми хрумне в секса и в отношенията ни в рамките на закона.
        7. Какво е морално и аморално определям само АЗ. Всичко е позволено!
        8. Всичко е възможно!
        9. Запомни! Обществото няма никакво право да те осъжда за каквото и да е. То не трябва да се съпротивлява на това което ТИ наистина искаш. Ако ти се иска да свалиш пред всичките готина мацка, това е ТВОЕТО право.

Коментар

• Без да искам да обиждам някой, искам да кажа следното :
          Спрях да се опитвам да съм pickup-artist, защото искам секс, искам момичета до мен, искам те да ме обичат и да ме гледат с едини такива блестящи очи.
          Разучих темата. Защо нямам момичета до себе си? Защо всяка вечер се прибирам сам? Ей, аз съм лидер, аз съм наградата. Нали не сте го забравили?
          Въпроса е в некачествен материал. Има голяма разлика в това да прочетеш едно нещо и в това

НАИСТИНА да го разбереш.
          Е, аз го бях прочел, но го разбрах чак след един месец. И искам да го раскажа на вас с надеждата да ви е полезно.

Слаб самец
          ----------
          Спъвах се всеки ден на всяка пречка. Нещо тръгна накриво, и настроението ми се скапваше, почвах да пия и да пуша.ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТАКА - си казвах. Всичко трябва да е по друг начин. Има си стандартни проблеми и си има стандартни начини за решаването им. Не можех да разбера защо СВЕТЪТ не е съгласен с мен. И защо всяка следваща пречка ме събаря на земята.
          И защо всеки нов срещнат човек продължава да бъде ИДИВИДУАЛНОСТ с абослютно различни проблеми и възгледи.
          Опитвах се всичко да го подкарам под някаква схема, някакво стандартно решение, което може да се използва всеки път.

Повярвайте ми, доста време загубих в това начинание.

О, тя ме харесва?! Не, не може така. Първо ще съм cool & funky, след това ще вкарам DHV а пък след това ще обърна фрейма на "оценяващ". И след това ще правя секс с нея. Щот иначе няма да е по схемата.

Наблюдавам хората около мен. Смачкани, депресирани, всеки с своите проблеми.
          Тези които са щастливи и се радват на живота са МАЛЦИНСТВО.

Днеска когато се разхождах в парка с едно момиче видях една двойка. Мъжът беше като някакъв скапан робот. Когато го гледах имах чувството че вобще не възприема какво става наоколо и какво прави той самия. Просто вървеше и подритваше с краката падналите листа.
          - Ей - казах аз - Как е?
          - Бива... - отговори той.
          - На колко години си се оженил?
          - На 24.
          - Щастлив ли си от това?
          - Ми... да... (поглеждайки момичето си).
          - А искаш ли да станеш НАИСТИНА щастлив?
          - За какво ми е............?

Искам да кажа че всеки сам прави своя избор. Чували ли сте историята за момичето което получавала нервни сривове, когато виждала или чувала как някой дъвче дъвка? ОБИКНОВЕННА ДЪВКА. Орбит без захар.
          И знаете ли какво се оказа? Похарчила е хиляди долари за психолози за да я лекуват... И пичовете стигнали до извода че тя е зациклила на периода "кърмене" понеже сънувала риби.
          Едни такива риби дето плуват в морето.
          Истинския проблем е бил в това че баща й винаги е искал да се роди... момче. Но горкото не извади късмет и се е родила от женски пол."Малкото ми мъжленце" - казвал й той. И един ден когато са отишли на ски и са се качвали с асансьора горе в планината, баща й я хвана за
          краката и я закачи надолу с главата от асансьора. През това време е дъвчел тютюн. Звука от дъвченето се свърза при нея с неописуем страх... "Искам да не се страхуваш от нищо" - каза той.

До това докарва социалното програмиране. Хората се побъркват, защото подтискват истинските си инстинкти и желания. Природата обаче си взима своето. 90% съм сигурен че ако този същия "баща" си беше намерил жена която наистина обича и с която наистина му е хубаво, щеше да си направи 5-10 деца и поне едното от тях щеше да е момче. НО обществения морал казва "намери си една самка и живей с нея до края на живота си". Повечето религии казват същото. Как той да направи избор, при положение че социума го превърна в путьо, в човек който се страхува от собствената си сянка? Той си седи тихо в ъгъла и не смее да каже дума накриво. Зашото МОРАЛА повелява така.

Събудих се през нощта. - "Пак си сам, а?" - казах си. "Да, почитай морала. Това е начина. И ще продължиш да си биеш чекии и да си мечтаеш за хубави момичета."
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
            Аз пък тази сутрин получих SMS с текст "Христос воскресе" и ми стана много смешно. Звъннах на човека,изпратил ми SMS-а и си изредих моите пожелания,като започнах първо с "Честито Рождество Христово!"
            та... Честито Рождество Христово на всички! Успех на всички, нека късмета и здравето са с вас!
            Доби, ти си младо момиче, не си даваш сметка за някои тънкости в мъжките действия... Ето и сега - ТОЙ е точно мъжът, който иска да бъде пръв в твоите очи, затова от сега ти честити..., ама и ти - колко успешно се правиш на наразбрала... ..., така де - всичко около теб се опитва да те впечатли, а ти се правиш на "ни лук яла - ни мирисАла..."..., поне хубави ли бяха палачинките не каза, достатъчни ли бяха като количество, заедно ли ги бъркахте и колко време ви отне?...

Честито Рождество и от мен!

Ето и аз има с какво да ви се похваля ТОЧНО днес: най-най-най-хубавата, разбрана и умна жена на тоя свят ЗА МЕН (през тоя живот), с която животът ни е разделил НАЙ-МАЛКО с десет морета и още толкова океани ..., та същата ТЯ, която е най-най-най-........... не ми направи палачинки, ноооо.......... по съвсем обективни причини...

Днес тя ме дари с внук!... Жив, здрав, умен и щастлив! Наздраве!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Абе аз требе на доктор да ида че съм така вече има 2-3 години... Ама толко да не обичам доктори..
              Космо , трябва да се погрижиш за здравето си . Високото кръвно поразява всички органи и най - вече сърцето , бъбреците . От високото кръвно сърцето се разширява с годините и става т . нар . биволско сърце - разширено и не си изпълнява както трябва функцията . Сега има и профилактични прегледи при джипитата - включват и холестерол , кръвна картина , кръвна захар , хубаво е и това да имаш . Повечето мъже на средна възраст са с висок холестерол и триглицериди и това също не е добре . Висок риск за инсулти и инфаркти . По - добре човек да се поуплаши навреме за здравето си , отколкото после да страда , защото след инцидент си остава инвалидизиран малко или много . Една приятелка вдига кръвно защото се психясва периодично от всичко , което я заобикаля , така , че и стреса си е фактор , освен може би и теглото , което естествено не е без значение . Пиши какво ти е казал кардиолога , че и ние да се пообразоваме допълнително .

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                Аз пък тази сутрин получих SMS с текст "Христос воскресе" и ми стана много смешно.
                Никога не е късно да ти съобщи тази блага вест.
                Може пък да иска да те успокои за бъдещето на младенеца, та да не се тюхкаш и тръшкаш.

Last edited by vmankov; 25.12.2011, 20:52.

Коментар

• Косовският премиер поздрави Ватикана с... Великден

Доби, подбирай си познатите...

Коментар

• Аз пък тази сутрин получих SMS с текст "Христос воскресе" и ми стана много смешно. Звъннах на човека,изпратил ми SMS-а и си изредих моите пожелания,като започнах първо с "Честито Рождество Христово!"
                    та... Честито Рождество Христово на всички! Успех на всички, нека късмета и здравето са с вас!
                    Last edited by Доби; 25.12.2011, 19:36.

Коментар

• Има инмарсат, има и интернет, ама става само за имейли. Иначе по пристанищата си купуваме модеми и симкарти. Ся на рейда дойдоха едни гадни търговки и ни продадоха гаден интернет. Едвам успявам да ви прочета постовете и да пусна и аз некой.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Благодаря tnm, весели празници и на теб. Желая ти здраве и всичко каквото си пожелаеш !!!

В Тайланд съм чичо, тук сега е девет и половина вечерта. С 5 часа сме напред от България. Много скапан и бавен интернет ни продадоха бизнесменките.
                        Весела коледа! Такмо ми доде на ум да питам, от къде минава интернета по корабите сега Има ли го още онова чудo INMARSAT и още ли са безбожни цените
                        Last edited by НАИВHИК; 25.12.2011, 17:36.

Коментар

• Благодаря tnm, весели празници и на теб. Желая ти здраве и всичко каквото си пожелаеш !!!

В Тайланд съм чичо, тук сега е девет и половина вечерта. С 5 часа сме напред от България. Много скапан и бавен интернет ни продадоха бизнесменките.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Дъртофелници ....

******* ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ******

и от мИня на всички бебетата сладки, не само в БГ-то, а пръснати по целия свят!

Всичко около мИня гука от щастие, гласят си табиетите и т.н. Щом и те са щастливи, значи и аз съм хепи. Чиърс!

http://music.fsb.bg/track/take-nothing <-- цък плей копчето от линк-а

-----------------------------------------------------------------------

П.П. На мИня нещо ми се е ебала майката, че след 10 дни на безсъници и без хапване и за капак май съм настинал като падна снега. И от 2 дена само се излежавам и се опитвам да си припомня как се спеше и как се ядеше. Ко беше туй? И ся полека лека влизам в пътя пак.

Че и 2-та ми крака ме болят, че отнесох с шутове 2 врати по едно време и ся мисля да звънна на някоя шматка кат' мИня и дано не се пребия по снега да ходя да поркам и да обиколя някоя друга кръчма, че 2 дена бях аут отвсякъде. Вчера докато седна на масата дет' я бяха отрупали за Коледа и ме втресе пак и кат' се чукнахме и хапнах 1 кисела краставичка и ме втресе пак и се извиних и бегом марш към креватя. Да'е маратоните, дет' вече ги не мога.

Днес животът е хубав, поне съм наспан, хапнах на 2-3 пъти по няколко хапки и ся ще чезвам да се посмея нейде, че имам нужда от хумор - хихи

Чиърс!

П.П. И вяра в бъдното и висшата сила, която желае най-доброто за всеки от нас. Хубави празници от мИня
                            Last edited by marandi; 25.12.2011, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Прав си, мноооу е хубаво.
                              Пообъркал е леко броя на сричките, ама ние не сме чак толкова взискателни, за да се придържаме точно към класиката в жанра: 5-7-5.
                              Позволих си лека редакцийка, но се разбира идеята...
                              Ти,в топлите страни,
                              нет ли имаш във зори...???

пп Или не се побра в мерките си...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Евала Мечо..
                                Какво хайку си сътворил....
                                Прав си, мноооу е хубаво.
                                Пообъркал е леко броя на сричките, ама ние не сме чак толкова взискателни, за да се придържаме точно към класиката в жанра: 5-7-5.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X