If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Добър ден, Мечо и останалата част от тайфата!
Момчета, честити ви Ден на бащата!
Нека децата ви здрави, да ви носят много радост и малко мъка /но сладка/, да ви правят щастливи с успехите си, да ви изненадват къде приятно, къде неприятно, но да ви карат да усещате, че живи и необходими!
Поздрав за всички готини татковци:
За съжаление не съм аз автора на хайкуто. Когато го чух, ми хареса и го запомних. Не знам кой е автора. Може и да е народно творчество. Най добре звучи зимно време на заздрачаване, по време на виелица.
Е,Зарко,честито първо внуче! Много да му се радваш! Вчера пазарувах бебешки дрешки, а миналата седмица влязох в една клиника за ин витро,да видя стари познати.Та се шегувах с управителя-на шега на сериозно,му подхвърлих,че искам близнаци...та имам още малко време да си помисля...
Палачинките бяха хубави, не ги бъркахме заедно,но...когато се събудих имаше палачинки,сладко от смокини(приготвено от домакина),мед,сирене и разни други...
Чак не мога да повярвам,че има мъже които могат да готвят толкова добре
Едно от нещата, заради които обичам Созопол, наистина са хубавите сладка от смокини, изнесени на всеки ъгъл от бабите в застиналото спокойствие на Старият град...
Много неща не съм постигнал на тоя свят, а едното от тях е да имам близнаци...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Е,Зарко,честито първо внуче! Много да му се радваш! Вчера пазарувах бебешки дрешки, а миналата седмица влязох в една клиника за ин витро,да видя стари познати.Та се шегувах с управителя-на шега на сериозно,му подхвърлих,че искам близнаци...та имам още малко време да си помисля...
Палачинките бяха хубави, не ги бъркахме заедно,но...когато се събудих имаше палачинки,сладко от смокини(приготвено от домакина),мед,сирене и разни други...
Чак не мога да повярвам,че има мъже които могат да готвят толкова добре
Коментар