IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър ден, tnm

Благодаря. Съжалявам, че не мога да гледам поздрава. Сигурно е много хубав. Цветя за теб.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добър ден, Мечо и останалата част от тайфата!
      Момчета, честити ви Ден на бащата!

Нека децата ви здрави, да ви носят много радост и малко мъка /но сладка/, да ви правят щастливи с успехите си, да ви изненадват къде приятно, къде неприятно, но да ви карат да усещате, че живи и необходими!
      Поздрав за всички готини татковци:

http://www.youtube.com/watch?v=IigRv6B763k
      Last edited by tnm; 26.12.2011, 13:02.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
        Аз пък тази сутрин получих SMS с текст "Христос воскресе"
        Щото празника е КОЛЕДА. С това рождество и възкресение хората само се бъркат
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          хубавите сладка от смокини
          Виж ти. Аз досега мислех, че ЛОШИТЕ ядат само кисело и пият ПЪРЦУЦА
          Last edited by mechobikov; 26.12.2011, 06:06.
          tnm

Коментар

• За съжаление не съм аз автора на хайкуто. Когато го чух, ми хареса и го запомних. Не знам кой е автора. Може и да е народно творчество. Най добре звучи зимно време на заздрачаване, по време на виелица.
            tnm

Коментар

• Честито Зарко
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Зарко, ти не беше ли на 30-тина години?!?!?
                Благодаря за въпроса, ама - разбира се, че бях на 30-тина!... "(?!?!?)"...

Да не би да съм сгрешил темата???... Стресна ме!... в правилната тема съм си...

..., вече съм на 30-тина (+)... (на всички се случва да са били и да бъдат в "златната" среда на възрастта)...

Оххх, да бе, забравих, че повечето правят близнациТЕ преди 30-тина (+) ... ..., ..., а виртуални близнаци могат да правят всички - без изключение...

Поздрави!
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Зарко, ти не беше ли на 30-тина години?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                    Е,Зарко,честито първо внуче! Много да му се радваш! Вчера пазарувах бебешки дрешки, а миналата седмица влязох в една клиника за ин витро,да видя стари познати.Та се шегувах с управителя-на шега на сериозно,му подхвърлих,че искам близнаци...та имам още малко време да си помисля...
                    Палачинките бяха хубави, не ги бъркахме заедно,но...когато се събудих имаше палачинки,сладко от смокини(приготвено от домакина),мед,сирене и разни други...
                    Чак не мога да повярвам,че има мъже които могат да готвят толкова добре
                    Едно от нещата, заради които обичам Созопол, наистина са хубавите сладка от смокини, изнесени на всеки ъгъл от бабите в застиналото спокойствие на Старият град...

Много неща не съм постигнал на тоя свят, а едното от тях е да имам близнаци...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Е,Зарко,честито първо внуче! Много да му се радваш! Вчера пазарувах бебешки дрешки, а миналата седмица влязох в една клиника за ин витро,да видя стари познати.Та се шегувах с управителя-на шега на сериозно,му подхвърлих,че искам близнаци...та имам още малко време да си помисля...
                      Палачинките бяха хубави, не ги бъркахме заедно,но...когато се събудих имаше палачинки,сладко от смокини(приготвено от домакина),мед,сирене и разни други...
                      Чак не мога да повярвам,че има мъже които могат да готвят толкова добре

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Гледай ти какъв подарък е донесъл Дядо Коледа на един представител от тайфата!? Някои хора са Късметлии.
                        Поздравления, дядо!

http://ljube.com/353/
                        Понеже си ми слабост, не мога да не изразя (чрез теб) благодарностите си към всички Вас, приятели!... ...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Днес тя ме дари с внук!... Жив, здрав, умен и щастлив! Наздраве!
                          Гледай ти какъв подарък е донесъл Дядо Коледа на един представител от тайфата!? Някои хора са Късметлии.
                          Поздравления, дядо!

http://ljube.com/353/
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Зарко, честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Силния самец
                              --------------
                              За мен това е начина да си BadBoy, да си Alpha Male.
                              Your Alpha Male:
                              (добафка: прочее изявен педераст)

Or:

Наздраве на алфите!
                              Last edited by vmankov; 27.12.2011, 20:54.

Коментар

• Честито Зарко - да са ти живи и здрави

Коментар

Working...
                                X