IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Какво ти мърдане , ти направо ореш земята.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Космо, мърдаш ли ...?
      Какво ти мърдане , ти направо ореш земята.....

Коментар

• Здарвейте банда,

Радвам сте че сте живи след толкова дни плюскане и безброй дефекации (както Ринчето би казала)... Аз обаче бях много кротък последните два дни, защото тази сутрин в 8.00 трябваше да ида във Военна болница... И отидох. Видя ме някакво величие - професор.. Както и очаквах - тури ме на един апарат целия в кабели, взеха ми кръв и урина преди това... Гледа и вика : Не ми харесва, трябва да влезеш в болница за пълни изследвания и наблюдение... Можеш ли веднага да останеш, щото трябва и една машинка да ти сложим дето 24 часа (май толкова каза) ще ти мери кръвното през определени интервали от време... И да ми правели тия изследвания на сърцето с другата машина на още някакви интервали... Викна още един лекар (там от отделението) и ония ме пита: Пиеш ли? Спортуваш ли? Пушиш ли?... Помислих си "Тоя ме сваля..." Е тука вече ме загубиха като клиент - аз имам сериозни планове за тая вечер (ще Ви ги кажа по натам) и нема как да стоя в болница.. Още повече и без това вече каквото е трябвало съм го изживят, та дали ще живея 60 години или 80, като в последните 10 от тях нося памперси, ми е все едно... Тия двамата не им стана много кеф и аз се усетих че малко прекалих, та смекчих тона и си взех рецептите с хапчета (3 вида) и им казах че ще се чуем другия понеделник да се уговорим за болницата.. До тогава ще потърся още едно мнение и ще реша дали да тръгна по пътя на "болния търсещ съжаление и къпещ се рядко за да не настине пациент" или да запазя "жив Чр Гевара и машшината" в себе си....

Та за днес: Плана ми е могъщ - от обед почваме с уискита с един приятел... Към одем вечерта сме извикали на неговата вила в Панчерево две ку..ви. Но само едната от тях заслужава да бъде спомената и описана....Гледали ли сте филма Пришълецът? Една научна фантастика със Сигорни Уивър, дето едни червеи се вселяваха в хората и е така мнго натуралистично се виждаха как им мурдат под кожата... Е тая кака е супер кльощава. Тя вика че е била спортистка (акробатка), та за това.. Според мен е наркоманка, ама не ми се разнищва този въпрос. Не е моя работа.. Та нея я викам всеки път като ми се допрви нестандартен секс или ми се прииска да задоволя мечтата на всеки Космонавт - да плющи принцеса Лея от Междузвездни войни (или Дарт Вейдър, когато е по пиян)... Та тази кльощавата, като я поставиш в подходящата поза и като я...., онази ти работа и разбува корема и се вижда как се движи, точно като червеите от Пришаллецът.... Уникално. Дори забравяш че правиш секс, а все едно е някакъв филм, гледаш червея, докато омекне, после пак го втвърдяваш и пак като Пришълецът... Уникално преживяване...

Да станем сериозни... Какви са вашите планове за този прекрасен празничен ден? На мен хич не ми се работи.. Дори два пъти по хич..

Коментар

• Зарко,

От морските истории харесвам повече измислените. Например "Под палубната тента от Джек Лондон". Повествованието не е нацелено като за хора от нашата възраст, скучновато ми се видя сега като го препрочетох, обаче символиката е велика. Физическата сила, красотата, интелекта, силата на характера и неизбежната власт породена от тези качества, са най - прекия път към САМОЗАБРАВЯНЕТО. Ти не си такъв човек, издава те това, че умееш да се контролираш, но няма нищо лошо да помагаш на приятелите си, или да оставяш други хора да им помагат.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Коктейла може би е хубав, обаче съвършенство би се постигнало ако отнемеш оптягането от цигарката и тънките глътки уиски. Мога да изпия ЛИТРИ с толумбички за мезе. Само у нашенско има ТОЛУМБИЧКИ.
            tnm

Коментар

• Ся тествам една нова комбинация за след вечеря и къркам уиски с боза, не го бях пробвал досега кат' комбинация и сякаш не е лошо. Демек оптягам от цигарката няколко пъти, после люсвам една тънка глътка виски, после пак обтягам от цигарката и по някое време след изреждане на тая комбинация, первам и по 1 тънък гълток боза за подслаждане на "дрезгавия" вкус, който прайкат цигарките и виски-то помежду си - хихи

П.П. Тряя някой ден да напиша книга, че къркането не е порок, ами си е форма на изкуство. Шъ я кръстя коктейлите на Русото
              Last edited by marandi; 26.12.2011, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                [/B]

Няма да му кажа. Обаче ми се струва, че Русото, а не Космо протестира против обощенията
                Русото след 3 дена по креватите преди малко даже успя да хапне 1 пържолка и да стигне до 6 часа непробуден сън

Още краката ме наболяват, че съм поразтегнал тук-таме, ама и т'ва шъ отмине

П.П. Относно "обобщенията" все едно по лафовете на Добчева как така мъжете можели да готвят толкова добре? То па аз да поставя под въпрос клишето, че: "Любовта на мъжа минавала през стомаха". Ами аз па твърдя обратното, че: "Любовта на жените минава през търбусите им" и кой шъ мъ обори ...?

Та, затова не обичам обобщенията ....

Базикам се - взех да влизам във форма и утре леко ще пофуча с метлата, колкото да се посмея, ама още се чудя къде кого да видя, че още и телефоните си не съм палил от 3 дена, че не ми беше до никого - хихи

Чиърс!
                Last edited by marandi; 26.12.2011, 22:56.

Коментар

• Космо, мърдаш ли ...?

Коментар

[/B]

Няма да му кажа. Обаче ми се струва, че Русото, а не Космо протестира против обощенията
                    Аз също протестирам остро, правя и забележки. Обаче виж какво нещо е живота. Като ги гледам тук хората, набива се на очи някаква благост и доброта, ценене на красивото. Различни са от нас определено. Живеят на принципа "Не ще се върнеш, пий до дъно радостта".
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Значи и това знаеш.
                      Хубави стихове.

Тук хората са едни спокойни. Основните им занимания са красивото и удоволствията. Абе живеят си живота. И не крадат.

ПП Ако умееш да пазиш ТАЙНА не казвай на Космо, че обобщавам

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Ти се намираш в рая на цветята ...
                        Значи и това знаеш.
                        Хубави стихове.

Тук хората са едни спокойни. Основните им занимания са красивото и удоволствията. Абе живеят си живота. И не крадат.

ПП Ако умееш да пазиш ТАЙНА не казвай на Космо, че обобщавам
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Добър ден, tnm

Благодаря. Съжалявам, че не мога да гледам поздрава. Сигурно е много хубав. Цветя за теб.
                          Щом не можеш да го чуеш, прочети го тогава:

Eric Clapton-My father's eyes

Sailing down behind the sun,
                          Waiting for my prince to come.
                          Praying for the healing rain
                          To restore my soul again.

Just a toerag on the run.
                          How did I get here?
                          What have I done?
                          When will all my hopes arise?
                          How will I know him?
                          When I look in my father's eyes.
                          My father's eyes.
                          When I look in my father's eyes.
                          My father's eyes.

Then the light begins to shine
                          And I hear those ancient lullabies.
                          And as I watch this seedling grow,
                          Feel my heart start to overflow.

Where do I find the words to say?
                          How do I teach him?
                          What do we play?
                          Bit by bit, I've realized
                          That's when I need them,
                          That's when I need my father's eyes.
                          My father's eyes.
                          That's when I need my father's eyes.
                          My father's eyes.

Then the jagged edge appears
                          Through the distant clouds of tears.
                          I'm like a bridge that was washed away;
                          My foundations were made of clay.

As my soul slides down to die.
                          How could I lose him?
                          What did I try?
                          Bit by bit, I've realized
                          That he was here with me;
                          I looked into my father's eyes.
                          My father's eyes.
                          My father's eyes.

My father's eyes.
                          My father's eyes.
                          My father's eyes.

Очите на баща ми

Потъвам зад слънцето,
                          чакам и моето чудо да се случи
                          молейки се за дъжд, който да ме пречисти
                          за да възкреси душата ми отново.

Просто тихо бягство...
                          Как се озовах тук?
                          Какво направих?
                          Кога ще се възкресят надеждите ми?
                          Как ще ги разпозная?
                          Като погледна в очите на баща ми,
                          очите на баща ми,
                          когато погледна в очите на баща ми,
                          очите на баща ми...

Тогава светлината засиява
                          и тогава чувам старите приспивни песни.
                          И докато гледам как това дете пораства,
                          усещам как сърцето ми прилива.

Къде да намеря думите
                          с които да се изразя?
                          Как да ги науча?
                          На какво се играем?
                          Малко по- малко осъзнах,
                          че тогава се нуждая от тях...
                          Тогава се нуждая
                          от очите на баща ми,
                          очите на баща ми,
                          тогава се нуждая
                          от очите на баща ми.

Тогава се оказах на
                          ръба на несигурността.
                          През облаци от сълзи,
                          аз съм като мост който е бил отнесен.
                          Изградил съм себе си
                          върху прах...

Докато душата ми
                          потъва, за да умре.
                          Как мога да го загубя?
                          Какво трябваше да опитам?
                          Малко по-малко осъзнах,
                          че той бе тук с мен.
                          Гледах в очите на баща ми,
                          очите на баща ми,
                          гледах в очите на баща ми,
                          очите на баща ми...

П.П Ти се намираш в рая на цветята ... Благодаря за прекрасния букет!
                          Last edited by tnm; 26.12.2011, 13:49.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Зарко, Честито !!!
                            Да ти е живо и здраво внучето. Да те радва и да го виждаш по-често.....

пп. И мойта мома е по света.Казвам и да ми тръсне едно пиленце и да ходи по Америките и Европите колкото си иска......И ми е тъжно, че пак отлита след Нова година.....

Коментар

• Къркате ли, бря Дъртушии?

Честита радост и от мИня за Зарко, демек за 'унучето!

П.П. Ако е мъжко, може му лепнат едно име от типа Зарко II Велики примерно

Коментар

• Честито Зарко!

Коментар

Working...
                                X