If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Абе, то и аз така смятам, ама младежта /колегите/ не е твърде съгласна Обаче си знаят, че щом от канцеларията ми се носи http://www.youtube.com/watch?v=AzohKci582w е по-здравословно да я заобикалят от прилично разстояние
tnm;,не мисля,че си човек който ще се съобразява с младежта или се бъркам???Хубаво си лафим ,но за сега ставам да мятам вечерята ,че мъжката част на по -късен етап ще трябва да пълни стомаси.Ех що не съм мъж.Живот си живеете.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Абе, то и аз така смятам, ама младежта /колегите/ не е твърде съгласна Обаче си знаят, че щом от канцеларията ми се носи http://www.youtube.com/watch?v=AzohKci582w е по-здравословно да я заобикалят от прилично разстояние
Хе хе тая песен на Форинър си е класика .Според мен , оно време имаше по стойностна музика .
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Kosmonavta объркал си родът ама карай да върви.Тя тая хеви метал група ,,accept ''няма и как да я чуят, защото е нямало кой да ги светне за нея.Е ти си го направил това ,като си спечелил натуй отгоре и бонбони .Ако сега мен някой ме пита за песен на чалга певица, е вярвай не мога да отговря,по простата причина ,че не слушам тоя тип музика.Спомняш ли си тая група http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcwБеше много актулана по дискотеките .
Извинявай.... Имам един приятел Коки и от там съм се объркал, защото при него е от мъжко име... Помня Юръп как не.. В Люлин живеех по това време на оборотно жилище докато ми построят блока в Стрелбище... Това и до днешен го имам на диск в колата, заедно с някой други евъргрийни от това време (Рейнбоу, Канзас итн№лл Аз съм малко по метъла и хард рока - Джудас, Мейдън, Аксепт, Хелоуин, Рънинг итн. Залитам и по Слейър и Сепултура... Ама изпростях и като се напия и пускам Шабан и Весна... Няма как средата си окзва влияние.. В страната на чалгата е трудно да останеш рокер... И се хващам че пия по ония българския начин - литри ракия със разни "приятели", голи до кръста, барбекюта и ти мен уважаваш ли ме... Това винаги съм го мразил а сега участвам..
Коки брат. ще ми повярваш ли че онзи ден в университета на едно упражнение спечелих бас със студентите, че е имало група Аксепт и е била много известна... Почувствах се пълен идиот - правя се на модерен и говоря за видове парични потоци (стигам до критични точки) и им викам (да се направя на готин, се отклоних с едни конкретни примери) и катоо пеят Аксепт "Болс ту дъ уол""" и гледам 5 деца със едни празни погледи (наподобяват средно между овца и леко замислен бог).. Викам Не слушате ли Аксепт.. Те не знаят че имало такава група и се хванхме на бас на по кутия бонбони Фигаро... И на другия ден ми ги донесоха.. А аз изрових в нас пет касетки (децата скоро няма да знаят за касетките) и яко покуфях с между 8 и 11 бири...
Kosmonavta объркал си родът ама карай да върви.Тя тая хеви метал група ,,accept ''няма и как да я чуят, защото е нямало кой да ги светне за нея.Е ти си го направил това ,като си спечелил натуй отгоре и бонбони .Ако сега мен някой ме пита за песен на чалга певица, е вярвай не мога да отговря,по простата причина ,че не слушам тоя тип музика.Спомняш ли си тая група http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcwБеше много актулана по дискотеките .
............
Към ,,тя ''като каза видях песента на ,,Пинк Флойд - Стената. та се сетих за днешната новина която е излязла в Шпигел http://www.spiegel.de/politik/deutsc...780132,00.html
Това със съкращенията и аз го изживях.. 2009та си измиха с мен ръцете аз да ги викам хората и да ги карам да подписват по взаимно съгласия... Такъв компромис със морала и ценностите си не бях правил никога в живота си.. За съжаление наистина нямам избор (това е друга тема)...Направио се плюех в огледалото половин година..Не мирясах докато не им намерих работа на всичките, но влязох в болница от нерви.. Направих ужсна криза... Явно сме по чувствителни, защото колегата уволни над 200 човека и вечерта пееше със Емилия (една фолк дива) във Хасково...
С времето ще им мине. А делата бъди убеден че всички служители ще ги спечелят, защото един месц след съкращенията дебилите почват да си назначават роднините, а по закон не може и съда ги разпорва за броени дни....
...но, представи си и следната ситуация
имаш магазин, оборотите спадат, клиентите намаляват, принуден си да съкратищ персонал и да търсиш друго решение
или...предлагаш печатарски услуги, имаш 10-на човека, но навлизат новите технологии, купуваш от новите преси, да речем, и са ти необходими не повече от 2-3-ма...
Хе хе тая песен на Форинър си е класика .Според мен , оно време имаше по стойностна музика .Аз често слушам,, Шлагер радио ''където пускат песни от него период и моя син който е на 18год, като ги чуе казва ,че са много хубави и все пита кой е изпълнителя .От мен един поздрав за съни/ят/ http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf...eature=related който си направи трудът да посне тема с която ще се разтоварваме .
И...само заради спомените, Коки, които тази тема провокира, иначе бях престанала да отговарям на подобни ...истории.Нямам причини или комплекси, които да ме карат да се крия или да променям пола си . Историята на ника е съвсем обикновена - преди 4-5 години, когато се регистрирах, го направих с ник - тя, но се оказа, че има същият, но на латиница. И след около месец-два го промених, като се наложи да търся вариации, защото разни сънита, бяха заети...та, така, просто добавих и стария...От тогава съм писала само с този ник, не намирам за необходимо да го сменям за различни теми.Аз съм си аз
Е този ям и аз. На мен ми казаха на пазара че е турски. А българските са по малки и гладки отвън и вътре са едни по хрупкави (може би не е правилната дума) ароматни и сладки....
ПС. Е до сега си рязах един пъпеш.. Помните ли пъпешите Медна роса - едни малки гръгли като малка топка, много сладки и сочни... Къде изчезнаха. Сега продават за медна роса едни турски грапави...
Kosmonavta;къде са изчезнали бг пъпешите ,, Медена роса'' ,може би инж.Черкезов ще ти каже .При нас в Билла го продават тоя сорт и е внос от Гърция.Не съм яла турски такива ,но гръцките са много сладки .
Хе хе тая песен на Форинър си е класика .Според мен , оно време имаше по стойностна музика .Аз често слушам,, Шлагер радио ''където пускат песни от него период и моя син който е на 18год, като ги чуе казва ,че са много хубави и все пита кой е изпълнителя .От мен един поздрав за съни/ят/ http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf...eature=related който си направи трудът да посне тема с която ще се разтоварваме .
Коки брат. ще ми повярваш ли че онзи ден в университета на едно упражнение спечелих бас със студентите, че е имало група Аксепт и е била много известна... Почувствах се пълен идиот - правя се на модерен и говоря за видове парични потоци (стигам до критични точки) и им викам (да се направя на готин, се отклоних с едни конкретни примери) и катоо пеят Аксепт "Болс ту дъ уол""" и гледам 5 деца със едни празни погледи (наподобяват средно между овца и леко замислен бог).. Викам Не слушате ли Аксепт.. Те не знаят че имало такава група и се хванхме на бас на по кутия бонбони Фигаро... И на другия ден ми ги донесоха.. А аз изрових в нас пет касетки (децата скоро няма да знаят за касетките) и яко покуфях с между 8 и 11 бири...
Приятели нищо толкова специално не бях написал... Продсто в 4 през нощта написах моите разсъждения за миналото и бях дал потенциални варианти за развитие на един млад човек, пречупени през някои предупреждения как човек да не залитне в живота и кави биха били последиците. Беше около половин страничка печатен текст.....
ПС. Е до сега си рязах един пъпеш.. Помните ли пъпешите Медна роса - едни малки гръгли като малка топка, много сладки и сочни... Къде изчезнаха. Сега продават за медна роса едни турски грапави...
Виж как позитивната енергия ражда красиви неща без да има никакъв материален стимул.
Стимулът е усмивката насреща, усещането, че хората могат да коментират свободно - проблеми, радости и спомени.
А във всяка дискусия има и ценни мисли.
Това е книгата на живота.
Хората се учим от хора
И да се върнем на темата ти - аз мисля, че много 20-годишни биха направили не само това, но и много повече само заради усещането да помогнат или да бъдат полезни или просто да споделят знанието.
Не всичко е пари, а и материята има много проявления
*** tnm, благодаря за поздрава
Коментар