IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Малко са грознички...
    Грозни са твоите защото виждам ,че още караш с полулеи .Я ги изхвърли и сложи окачени тавани в които ще вградиш като моите LED Луни.Нямат изгаряне.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Затуй аз и тях смених охарчвайки се допълнително . Тия лампи Космо са подходящи за офиси - за дома нямат толкоз ефект ...Идеята е да светят нон-стоп , а не цък-цък както е в къщи . И затва е хубаво да не се гасят - инак от цък-цъка изгарят ....Даже ми препоръчаха да ги направя с датчици към които има и някви джаджи които ги запалват и гасят "меко" ,т.е не ги наторват рязко откъм тоци ! ...Инак тия 500 кинта дето ще ги "икономисаш" от лампи , са като ония 1000 дето ще ги "спестиш" от пиене и цигари (ако ги спреш,де) ....Ми аз ако се закопам с Бакърената знайш ли кви икономии ше направя - само дето друг ще ми ги смята постфактум ....

Това са малки луминисцентни лампички. Само се палят по друг начин (нямат тия механизми дето ги палят в двата края на старите)........ Прав си че ако спра да поркам ще си купувам по една кола годишно ама...

Коментар

... Малко и стърчат от самите полулеи ....
        Затуй аз и тях смених охарчвайки се допълнително . Тия лампи Космо са подходящи за офиси - за дома нямат толкоз ефект ...Идеята е да светят нон-стоп , а не цък-цък както е в къщи . И затва е хубаво да не се гасят - инак от цък-цъка изгарят ....Даже ми препоръчаха да ги направя с датчици към които има и някви джаджи които ги запалват и гасят "меко" ,т.е не ги наторват рязко откъм тоци ! ...Инак тия 500 кинта дето ще ги "икономисаш" от лампи , са като ония 1000 дето ще ги "спестиш" от пиене и цигари (ако ги спреш,де) ....Ми аз ако се закопам с Бакърената фабрика знайш ли кви икономии ше направя - само дето друг ще ми ги смята постфактум ....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Kosmonavta аз си ги ползвам у нас отдавна и не съм умряла още Свелината им е много мека, а не е като на ония старите .
          Малко са грознички...

Коментар

Днес смених всички крушки с енергоспестяващи... Па после какви неща прочетох за тях в нета - плашещо е... Има ли някой да разбира от енергоспестяване?
            Kosmonavta аз си ги ползвам у нас отдавна и не съм умряла още Свелината им е много мека, а не е като на ония старите .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Аз И дома всички са енергоспестяващи, ама светят почти постоянно
              Ще видим колко ще ми падне сметката за ток. Би трябвало да спестя 500 лв. за една година и още незнам колко от това дето не горят.. Ама как ще го сметна като тия дебили постоянно вдигат цената и то компеснсира спестената енергия? Малко и стърчат от самите полулеи - по дълги са от нормалните крушки.

Коментар

Днес смених всички крушки с енергоспестяващи... Па после какви неща прочетох за тях в нета - плашещо е... Има ли някой да разбира от енергоспестяване?
                Аз И дома всички са енергоспестяващи, ама светят почти постоянно

Коментар

• Днес смених всички крушки с енергоспестяващи... Па после какви неща прочетох за тях в нета - плашещо е... Има ли някой да разбира от енергоспестяване?

Коментар

Днес е световният ден на красотата - чудесен повод да се поздравим с една песен http://www.youtube.com/watch?v=Am38jAK38DU&ob=av2n
                    Поздрави за всички колежки

http://www.vbox7.com/play:ad24d199&start=2
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Днес е световният ден на красотата - чудесен повод да се поздравим с една песен http://www.youtube.com/watch?v=Am38jAK38DU&ob=av2n
                      Много яко.....

Коментар

• Днес е световният ден на красотата - чудесен повод да се поздравим с една песен http://www.youtube.com/watch?v=Am38jAK38DU&ob=av2n

Коментар

Заре бате, преди години чукам една леля (тогава, аз съм бил мна 20 тя на 35 примерно), беше ми колежка в един ресторант дето работех като студент...И тя имахе един ирландски сетер.. И се чукаме на един диван в тях на хола, аз от долу, тя отгоре и по едно време чувствам нещо странно по ташаците и бутнах леко мадамата в страни и каво да видя - сетера ме лиже по топките (всъщност явно от секретите лиже цялата зона на осъществяване на половият акт).. Много се стреснах.. ПОсле го затварях извън стаята, но ми направи впечатление, че примерно като свърша някъде, после кучето лиже спермата.... Явно нещо ги привлича животните, ама си е страшничко...
                          Хормоните ги привличат,а и все пак те усещат много повече миризми от нас,а и много по-силно.Много ми е позната тази ситуация
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            Вероятно е необходимо време за адаптиране, или зависи и от други фактори възприемането на чуждото място по различен начин... При мен - първото "чуждо" място беше свързано със своеобразно привикване към обстановката - прекалено мнооого цветя, но не ми е трябвало много време, пък и партньорката беше сексапилна...

Единствено непривично ми беше това, че през цялото време една - чисто бяла персийка беше втренчила поглед, като че се опитваше да си припомни и да разпознае - преплетено с другото - тяло на стопанката си, която очевидно много обичаше, но по различен от моят начин..., затова погледът на котката донякъде ме озадачи, но бързо нещата си дойдоха на място - по много причини... ..., една от които, че вероятно животинката най-после се беше уверила, че не се опитвам да изям стопанката й...

Заре бате, преди години чукам една леля (тогава, аз съм бил мна 20 тя на 35 примерно), беше ми колежка в един ресторант дето работех като студент...И тя имахе един ирландски сетер.. И се чукаме на един диван в тях на хола, аз от долу, тя отгоре и по едно време чувствам нещо странно по ташаците и бутнах леко мадамата в страни и каво да видя - сетера ме лиже по топките (всъщност явно от секретите лиже цялата зона на осъществяване на половият акт).. Много се стреснах.. ПОсле го затварях извън стаята, но ми направи впечатление, че примерно като свърша някъде, после кучето лиже спермата.... Явно нещо ги привлича животните, ама си е страшничко...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Спорта си е ебал майката, братле! Аз в момента понеже тренирам по малко ( малко, малко колко малко няма и 35 години ) и имам страхотни проблеми с вестибуларния апарат.

Т.е. при мен всичко трябва да е баланс и в същото време все трябва и да пътуваш и откачам колегите си, щот' те си мислят, че ще пукна всеки момент като сме на път. Понеже всяко клатене/люлеене/тръскане и тем подобни ми вкарват Епаси дискомфорта.

Та, не знам още, но ще трябва да вземам решение и то скоро: Или тялото ми и здравето, или по пътищата.

Също е кофти и адреналина от спорта, сега в момента точно се "извеждам" от спорна фаза, за да се "зазимя" и да мина на по-лек режим и ми се наслагва с пътуванията и откачам хептен от дискомфорт, щот' тялото ми си иска 5-10 км на ден бягане и т.н. и съм в "спортна" треска, щот' ми се налага да вися на едно място с дни да слушам лекции.

А бре, 'орицата правилно си ме мислят за луд, а па ако отида и на "доктор" .... стой та гледай какви "шедьоври" ще изкара с моя случай - хихи

Чиърс, братле!

И аз бая години дадох на българският спорт.. Той на мен нищо не ми даде - е един апартамент в София и много контузии... После се разочаровах много, от това каква далавера се прави на гърба на състезателите и ми стана гадно и от години не участвам във активният спортен живот... Ползвам си познанствата от там, което не е малко...

Бат Маранди въобще този избор (здраве - пътувания) не трябва да стои... Здравето е с приоритет. Станахме си на години и здравословните проблеми са си нещо от което няма как да избягаме....Мкар че проблемите с ветибуларният апарат можеш да ги лекуваш.. Познавам хора дето падаха по улиците както си ходеха... Пият си лекарствата и сега са доста по добре...За гаденето и прилошаването в кола опитай първо да идеш на невролол и ако се окаже че нямаш накакъв здравословен проблем (защото на 20% от хората им прилошава в кола) пробвай някои дребни трикове - има лекарстава специлано за това (ползват ги много хора), гледай ти да шофираш (обичайно на шофьора не му се гади), отваряй прозореца (климатика създава една подтискаща среда) итн....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Минути за класическа (дяволска) музика ....

http://www.youtube.com/watch?v=pfuQ4ZF0nF4

http://www.youtube.com/watch?v=p1hL3mBWqPs
                                Много яко.. Какви неподправени таланти

Коментар

Working...
                                X