IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Не ядосвайте Коки. Тя е такова добронамерено слънчице.
    С LED Луни около нея

Коментар

• Не ядосвайте Коки. Тя е такова добронамерено слънчице.

Коментар

• Кака коки е голема.
        Тя вика специалисти да й оправят светлината в живота.

Rehab? take this, коки:
        http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc&ob=av3e
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Ха ха грозно било??Ти не си у ред?Не те знам у вас кой ти е правил дизайна на окачените тавани с вградените LED осветителни тела , но аз съм си викала специалист и мога да ти кажа ,че осветлението си е супер така както е направено.
          гоуема си коки
          а в къщи няма и няма и да има такива простотии. поради посочените по-долу причини.
          не искам да ми изглежда като офис
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            баси ,
            се едно в офис да живееш
            а насочено осветление към изкуството по стените сложила ли си ?
            за мен е грозно , а и светлината е дразнеща .
            Ха ха грозно било??Ти не си у ред?Не те знам у вас кой ти е правил дизайна на окачените тавани с вградените LED осветителни тела , но аз съм си викала специалист и мога да ти кажа ,че осветлението си е супер така както е направено.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

ми не
              едва ли има и двама човека в тоя форум , дето да знаят , че правилното изписване е ПОЛИЕЛЕЙ
              Мерси.. Полиелей.. Не се пише как звучи..

Коментар

ми не
                едва ли има и двама човека в тоя форум , дето да знаят , че правилното изписване е ПОЛИЕЛЕЙ
                сбърка бре мискинино
                поналей се пише
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Kosmonavta тъй като екипът от отбора трябва да се подържа , посвам едно песен с която гарантирам ,че активността ти ще се вдигне на висота http://www.youtube.com/watch?v=Bt1Ce...eature=related
                  Мерси много.. Ние сме сериозна банда... Това моме е добро, но как е легнало с ръката нагоре ми прилича на починало от свръх доза и ме плаши...

Коментар

..... полюлея (тая дума я пиша за пръв път в живота си та може и да несе пише така)......

ми не
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Грозни са твоите защото виждам ,че още караш с полулеи .Я ги изхвърли и сложи окачени тавани в които ще вградиш като моите LED Луни.Нямат изгаряне.
                      баси ,
                      се едно в офис да живееш
                      а насочено осветление към изкуството по стените сложила ли си ?
                      за мен е грозно , а и светлината е дразнеща .

Коментар

• Kosmonavta -Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Ще видим колко ще ми падне сметката за ток. Би трябвало да спестя 500 лв. за една година и още незнам колко от това дето не горят.. Ама как ще го сметна като тия дебили постоянно вдигат цената и то компеснсира спестената енергия? Малко и стърчат от самите полулеи - по дълги са от нормалните крушки.
                        Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Това, което може да служи като "оправдание", ако някоя дама те обвинява, че напоследък не си така активен (по неразбираеми за нея причини) - кажи й, че се дължи на стробоскопичният ефект, предизвикан от осветлението: при определена честота - при това осветление - телата създават визуална представа за неподвижност (независимо, че може да се въртят със стотици обороти в минута)... ..........

..
                        Kosmonavta тъй като екипът от отбора трябва да се подържа , посвам едно песен с която гарантирам ,че активността ти ще се вдигне на висота http://www.youtube.com/watch?v=Bt1Ce...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Това, което може да служи като "оправдание", ако някоя дама те обвинява, че напоследък не си така активен (по неразбираеми за нея причини) - кажи й, че се дължи на стробоскопичният ефект, предизвикан от осветлението: при определена честота - при това осветление - телата създават визуална представа за неподвижност (независимо, че може да се въртят със стотици обороти в минута)...

Лансираш факта, че активността ти си е същата, а тя не халюцинира, но възприятията й се дължат на стробоскопичният ефект на енергоспестяващите осветителни тела - и тя - гък не може да ти каже... Ше те загледа с отворени уста...

Това е един от методите за определяне на честотата на въртене на въртящи се детайли, но сме го регистрирали и в кинематографията, когато на екрана колата се движи, а гумите й, като че остават на едно място (спиците й - ни изглеждат в покой)...
                          Абе леко леко ще намерим и позитиви.. Все пак сме стари играчи..

Коментар

Грозни са твоите защото виждам ,че още караш с ,,полулеи'' .Я ги изхвърли и сложи окачени тавани в които ще вградиш като моите LED Луни.Нямат изгаряне.
                            Окачените тавани с луничките са ми в коридора и в банята... В хола ми е един много готин полюлей (докарах си го от Турция преди 3-4 години), изключителна изработка, води се произведение на изкуството и дизайнерката дето ми прави проекта за ремонта преди няма и година каза че цялото оформление на хола ще се базира на полюлея (тая дума я пиша за пръв път в живота си та може и да несе пише така)...Що зор видях докато намеря осетително тяло дето да си отива с него, за трапезарията...

Коментар

Малко са грознички...
                              Грозни са твоите защото виждам ,че още караш с ,,полулеи'' .Я ги изхвърли и сложи окачени тавани в които ще вградиш като моите LED Луни.Нямат изгаряне.

Коментар

Ще видим колко ще ми падне сметката за ток. Би трябвало да спестя 500 лв. за една година и още незнам колко от това дето не горят.. Ама как ще го сметна като тия дебили постоянно вдигат цената и то компеснсира спестената енергия? Малко и стърчат от самите полулеи - по дълги са от нормалните крушки.
                                Това, което може да служи като "оправдание", ако някоя дама те обвинява, че напоследък не си така активен (по неразбираеми за нея причини) - кажи й, че се дължи на стробоскопичният ефект, предизвикан от осветлението: при определена честота - при това осветление - телата създават визуална представа за неподвижност (независимо, че може да се въртят със стотици обороти в минута)...

Лансираш факта, че активността ти си е същата, а тя не халюцинира, но възприятията й се дължат на стробоскопичният ефект на енергоспестяващите осветителни тела - и тя - гък не може да ти каже... Ше те загледа с отворени уста...

Това е един от методите за определяне на честотата на въртене на въртящи се детайли, но сме го регистрирали и в кинематографията, когато на екрана колата се движи, а гумите й, като че остават на едно място (спиците й - ни изглеждат в покой)...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X