Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Кака коки е голема.
Тя вика специалисти да й оправят светлината в живота.
Rehab? take this, коки:
http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc&ob=av3eСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеХа ха грозно било??Ти не си у ред?Не те знам у вас кой ти е правил дизайна на окачените тавани с вградените LED осветителни тела , но аз съм си викала специалист и мога да ти кажа ,че осветлението си е супер така както е направено.
а в къщи няма и няма и да има такива простотии. поради посочените по-долу причини.
не искам да ми изглежда като офисТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениебаси ,
се едно в офис да живееш
а насочено осветление към изкуството по стените сложила ли си ?
за мен е грозно , а и светлината е дразнеща .Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми не
едва ли има и двама човека в тоя форум , дето да знаят , че правилното изписване е ПОЛИЕЛЕЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми не
едва ли има и двама човека в тоя форум , дето да знаят , че правилното изписване е ПОЛИЕЛЕЙ
поналей се пишеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеKosmonavta тъй като екипът от отбора трябва да се подържа , посвам едно песен с която гарантирам ,че активността ти ще се вдигне на висотаhttp://www.youtube.com/watch?v=Bt1Ce...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение..... полюлея (тая дума я пиша за пръв път в живота си та може и да несе пише така)......
ми не
едва ли има и двама човека в тоя форум , дето да знаят , че правилното изписване е ПОЛИЕЛЕЙТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГрозни са твоите защото виждам ,че още караш с полулеи.Я ги изхвърли и сложи окачени тавани в които ще вградиш като моите LED Луни.Нямат изгаряне.
се едно в офис да живееш
а насочено осветление към изкуството по стените сложила ли си ?
за мен е грозно , а и светлината е дразнеща .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Kosmonavta -Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
Ще видим колко ще ми падне сметката за ток. Би трябвало да спестя 500 лв. за една година и още незнам колко от това дето не горят.. Ама как ще го сметна като тия дебили постоянно вдигат цената и то компеснсира спестената енергия? Малко и стърчат от самите полулеи - по дълги са от нормалните крушки.Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТова, което може да служи като "оправдание", ако някоя дама те обвинява, че напоследък не си така активен (по неразбираеми за нея причини) - кажи й, че се дължи на стробоскопичният ефект, предизвикан от осветлението: при определена честота - при това осветление - телата създават визуална представа за неподвижност (независимо, че може да се въртят със стотици обороти в минута).............
..http://www.youtube.com/watch?v=Bt1Ce...eature=related
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТова, което може да служи като "оправдание", ако някоя дама те обвинява, че напоследък не си така активен (по неразбираеми за нея причини) - кажи й, че се дължи на стробоскопичният ефект, предизвикан от осветлението: при определена честота - при това осветление - телата създават визуална представа за неподвижност (независимо, че може да се въртят със стотици обороти в минута)...
Лансираш факта, че активността ти си е същата, а тя не халюцинира, но възприятията й се дължат на стробоскопичният ефект на енергоспестяващите осветителни тела - и тя - гък не може да ти каже...Ше те загледа с отворени уста...
Това е един от методите за определяне на честотата на въртене на въртящи се детайли, но сме го регистрирали и в кинематографията, когато на екрана колата се движи, а гумите й, като че остават на едно място (спиците й - ни изглеждат в покой)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГрозни са твоите защото виждам ,че още караш с ,,полулеи''.Я ги изхвърли и сложи окачени тавани в които ще вградиш като моите LED Луни.Нямат изгаряне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМалко са грознички....Я ги изхвърли и сложи окачени тавани в които ще вградиш като моите LED Луни.Нямат изгаряне.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЩе видим колко ще ми падне сметката за ток. Би трябвало да спестя 500 лв. за една година и още незнам колко от това дето не горят.. Ама как ще го сметна като тия дебили постоянно вдигат цената и то компеснсира спестената енергия? Малко и стърчат от самите полулеи - по дълги са от нормалните крушки.
Лансираш факта, че активността ти си е същата, а тя не халюцинира, но възприятията й се дължат на стробоскопичният ефект на енергоспестяващите осветителни тела - и тя - гък не може да ти каже...Ше те загледа с отворени уста...
Това е един от методите за определяне на честотата на въртене на въртящи се детайли, но сме го регистрирали и в кинематографията, когато на екрана колата се движи, а гумите й, като че остават на едно място (спиците й - ни изглеждат в покой)..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар