IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    И моята рода /от страна на нежната ми половинка/ прави домашно вино от този сорт грозде. Изби не го изкупуват, защото бил карциногенен. Това едва ли е истина, но със сигурност има дигликозиди/наличието им е забранено във виното/.
    Притежава приятен вкус на горски плодове, който сред винарите е известен с термина "лисичи вкус" - отначало доста приятен, плодов аромат, който в последствие при недобро съхранение и окисление може да стане отвратителен. Ама кой ще ти го съхранява като може да го изпие
    То се води отделно растение.. Не спада към гроздетата.. То е един храст с едни малки черно топченца като боровинки приличат...

Коментар

гняФ
      Великденска салата. С повечко зелен лук за благина. С по малко зелен чесън против уроки. Много салатки и краставици. Репички и варени яйца. Сол и олио на вкус
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        И на село имахме, ама тръгна 80те един слух че бил канцерогенен и масово ги оскубаха хората... Иначе и аз го харесвам това вино. Но ти явно си мераклия. Щом си следиш и сортовете грозде и пропорциите. Така се прави. Евала.
        И моята рода /от страна на нежната ми половинка/ прави домашно вино от този сорт грозде. Изби не го изкупуват, защото бил карциногенен. Това едва ли е истина, но със сигурност има дигликозиди/наличието им е забранено във виното/.
        Притежава приятен вкус на горски плодове, който сред винарите е известен с термина "лисичи вкус" - отначало доста приятен, плодов аромат, който в последствие при недобро съхранение и окисление може да стане отвратителен. Ама кой ще ти го съхранява като може да го изпие
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Не стига, че от сутринта са ме затворили в офиса и чакам ценни указания как да се справя с възникнали проблеми в резултат на форсмажорни обстоятелства, ами трябва да изчета и всичките ви сладки приказки за ядени и пиене. Много мЪ е гняФ
          В петък Слънчице тнм всички нормални хора си тръгват в 14.30, но мениджъри като моите и твоите трябва да бъдат полети със бензин и запалени.... Това е издевателство. Вместо да си одим дома да си почиваме, седим и дремем и и ние не знаем какво чакаме, щото след толкова години чиновнически опит знам 1 001 начина да не работя, ама да изглежда че го правя и точно петък е времето в което ги прилагам с най голямо желание....

Коментар

• Не стига, че от сутринта са ме затворили в офиса и чакам ценни указания как да се справя с възникнали проблеми в резултат на форсмажорни обстоятелства, ами трябва да изчета и всичките ви сладки приказки за ядене и пиене. Много мЪ е гняФ
            Last edited by tnm; 11.11.2011, 15:00.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              Условно съм го кръстил така-от умие уно и липа-миналата реколтата беше лоша,та смених умието с мерло-липата е около 10-20% за аромат.Както казваше дядо ми-като пр.....ш и да оцветиш гащите.
              А като си спомних за дядо ми,той правеше от касис-узряваше по рано от гроздето и общо взето го изпивахме на шара и резняк.Неповторимо
              И на село имахме, ама тръгна 80те един слух че бил канцерогенен и масово ги оскубаха хората... Иначе и аз го харесвам това вино. Но ти явно си мераклия. Щом си следиш и сортовете грозде и пропорциите. Така се прави. Евала.

Коментар

Това черното от касис ли се правеше?
                Условно съм го кръстил така-от умие уно и липа-миналата реколтата беше лоша,та смених умието с мерло-липата е около 10-20% за аромат.Както казваше дядо ми-като пр.....ш и да оцветиш гащите.
                А като си спомних за дядо ми,той правеше от касис-узряваше по рано от гроздето и общо взето го изпивахме на шара и резняк.Неповторимо
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Гергьовден има Р
                  tnm

Коментар

В друга тема споменах-освен бялото ,има и червено и черно-за Гергьовден специално бутилирам,че иначе дотогава съм опраскал.Виж,като дойдат жегите бирата е незаменима,но с месеца има ли"р"/айде септември не влиза/ само виноооооо
                    Аз па си бирувам целогодишно ...
                    Нема Р, М, В, С, Д...
                    се тая...
                    Да ида нейде да се почерпя с водченка, а после да не подпра 1-3 бири за втвърдител?
                    Безценно ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

В друга тема споменах-освен бялото ,има и червено и черно-за Гергьовден специално бутилирам,че иначе дотогава съм опраскал.Виж,като дойдат жегите бирата е незаменима,но с месеца има ли"р"/айде септември не влиза/ само виноооооо
                      Това черното от касис ли се правеше?

Коментар

И къде каза че живееш, че 150 кила вино може да ти претовари организма и ние като добри приятели сме длъжни да те спасим...
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Не казвай, ще ти дойдат на гости
                          Маалиии ако познавах така и за акциите щях да искарвам КИНТИ
                          tnm

Коментар

Вчера ходих да купя рибка-излязъл е чернокоп/ за варненци и върви евтино 8-9лв/кг/,а риба на скара пия с бяло вино/направил съм към 150 килца/Та вчера понатоварих черния дроб и днес ще почива с църна бира.
                            И къде каза че живееш, че 150 кила вино може да ти претовари организма и ние като добри приятели сме длъжни да те спасим...

Коментар

• Мале колко Ви обичам и как благородно Ви завиждам. Аз последните дни все съм на работа и на път и все се сещам с разни лалугери дето трябва да се показвам та нямам възможност да пийна като хората... Но в събота ще наваксам... ще затварям зелето и след това ще се намотая... Ще ида до някой рибен магазин и ще си взема рибни мезета и една бутилка водка имам в къщи и едно портокалово сокче и така натам.... То и без това времто е едно никаво и хич не е за излизане... Та пускам си дома компа и телевизора, купувам си един Труд и един жълт вестник и ще си направя нова година...

Коментар

бяло вино/направил съм към 150 килца/
                                Не казвай, ще ти дойдат на гости
                                tnm

Коментар

Working...
                                X