IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Мале в какъв идиотски свят живеем- Тази сутрин ми падна едно огромно огледало (3Х3 метра - цяла стена) което бяха ми монтирали в банята. Добре че нямаше никой там когато се отлепи защото спокойно може да убие човек.. Разби се върху мивката и се пръсна на хиляди парченца.. Беще монтиирано на една железна планка 30 см и залепрно със силиконово лепило.. Това са идиоти - даваш пари, викаш най добрите фирми и се иказва че и те са идиоти...
    Гледай кое е поддало, за да знаеш на кого да чупиш главата.
    Ако на гърба на огледалото върху силикона има мазилка - значи на строителите. Ако има само силикон - значи на производителя на силикона и после на строителя, който е купил ментето силикон. Ако пък филма на огледалото е върху силикона, а счупените парченца са само стъкло - значи производителят на огледалото е виновен.

По-скоро е поддала мазилката, според мен. Защото напоследък се нароиха стрители, които лепят 5 и повече квадрата огледала върху гипсова шпакловка.
    И не знам защо строителят ти е сложил само една метална осигуровка. Би трябвало да имаш отгоре и отдолу.

Вземи си прегледай и стените. Да не дава Господ, но при едно леко и продължително земетресение - гледай как ще започнат да падат, влезли в резонанс, тухлени стени в стаите. Щото са ги "укрепвали" с пяна.
    На пръв поглед сградата цяла, но стените се сринали в стаите.

Коментар

• Тея са живи убийци.
      Разпространи името на фирмата където можеш.

Защо ще ги викаш пак?
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Мале в какъв идиотски свят живеем- Тази сутрин ми падна едно огромно огледало (3Х3 метра - цяла стена) което бяха ми монтирали в банята. Добре че нямаше никой там когато се отлепи защото спокойно може да убие човек.. Разби се върху мивката и се пръсна на хиляди парченца.. Беще монтиирано на една железна планка 30 см и залепрно със силиконово лепило.. Това са идиоти - даваш пари, викаш най добрите фирми и се иказва че и те са идиоти...И докато си чистех хилядите стъкла, се оказа че фирмата дето е монтирала огледалото не работи в неделя и не мога и да ги заплая.. Ще чакам до утре.. Отнесе го малоумният ми съсед от горе (някакъв екстравагантен богат инвалид, дето си купи апартамент за 300 х. евро и сега си лепи сам плочките и си прави мебелите на банций в жилището) дето от 3 години прави ремонт. Уж баровски квартали, а дебилите не са по-малко от в Люлин или Обеля. Само са по богати.. Та се качих при човека и колкото и да ми ежал му казах, че му давам срок до края на месеца да приключи с ремонта иначе... на там се сещате, аз афектиран и човек попаднал пред погледа ми. Тоя па човечец катоо се разплака, (мъж на 60 години) като все да се тресе, като взе да мис е моли и да ми обещава как нямало да се повтори, та чак ми стана гадно иу взех да го успокоявам и му удължих срока с още месец до края на октомври (много съм мекушав понякога, според жена ми е защото съм много добър, а това дето се правя на Конан Варварина е защитна реакция)... Слезох и пих една ракия и сега мисля да изляза с приятели.. Нещо и аз дето съм такъв родолюбец почвам да се отчайвам - в тази държава ще останат само паразити (хора дето не генерират БВП) и цигани...

ПС. Коки, огелдалото което се срина в 8 сутринта ми еба мамата на плановете да играя футбол и да се напивам с кварталните идиоти, та няма какво да ти разкажа за съжаление..

Коментар

• Що бе, я виж ква е хубава откъм гьрба.

Пък и рекламира напредничави стоки.
          Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            По повод LED крушките , руката компаня "Оптоган"на 2 септември в Моква е направила презентация на разработеният от тях нов модел . Консумацията на енергия е 11 вата и е шест пъти по-ниска от тази на лампите с нажежаема жичка. В процесът на изследванията на LED крушките показват, че животът на трае 46 години, при условие, че ще работи не повече от четири часа на ден.

Наборе като се върнеш от мача, пиши дали сте победили
            една гадна , злобна и вечно мрънкаща русенска лелка....

Коментар

• По повод LED крушките , руката компаня "Оптоган"на 2 септември в Моква е направила презентация на разработеният от тях нов модел . Консумацията на енергия е 11 вата и е шест пъти по-ниска от тази на лампите с нажежаема жичка. В процесът на изследванията на LED крушките показват, че животът на трае 46 години, при условие, че ще работи не повече от четири часа на ден. Инфото с видео от тук http://digit.ru/video/20110902/383942339.html

.......................

Наборе като се върнеш от мача, пиши дали сте победили
              Last edited by коки; 11.09.2011, 12:07.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Има ли будни набори... Че е събота а днес така и не намерих с какво да си уплътня вечерта... Купих един катък с идеята да пиийна с него малко Узо (имам една бутилка Плумари от ня1колко месеца и се каня)... Ама не ми тръгна глътка, а това не е хубаво.. Утре явно ще е моят ден. Пияниците от квартала ще играят футбол и аз съм незаменим защитник.. Уникалкното при мен е че си пия докато играя футбол и второто полувреме съм като Джеки Чах в Пияният майстор...

Коментар

• Добре де, тия зелените крушчици до НИКовете ни , енергоспестяващи ли са ? Щото аз моята по навик , редовно си я гася като не пиша . Прая икономии на инвестора да не плаща много ток
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    ба ли го дали пестят, не съм проверявал сметките.
                    образа обаче е .......
                    а за дистанционните ще се въздържа от коментар, че има дами тука
                    Пести и то доста ... Около 200 вата е лед телевизора (колко 2 крушки)... Всички други са в пъти по енергоемки...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение

Много психарско...Имам един приятел як пънкар (беше...)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        С LED Луни около нея
                        Ти май нещо почна да се е.. .а .Ето виж за какво иде реч http://www.krushki.com/index.php?mai...eb6759f73a8526 Само че моите са на Филипс и не са точно с такива диоди вътре .Иначе формата е същата .
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          И аз минах на ЛЕД.. Пестели много ток и цифровата е с КАМ модул и хвърлих втрото дистанционно което силно ме зарадва...
                          ба ли го дали пестят, не съм проверявал сметките.
                          образа обаче е .......
                          а за дистанционните ще се въздържа от коментар, че има дами тука
                          Last edited by NYSERookie; 09.09.2011, 21:26.
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=iqRHr5pEIFU
                            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение

и за да не си мислиш , че съм ретрограден и 3-тe ми тАлАвизора и 4-те монитора са LCD с LED подсветка / подвеждащо представяни от производителите като LED /.

И аз минах на ЛЕД.. Пестели много ток и цифровата е с КАМ модул и хвърлих втрото дистанционно което силно ме зарадва...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                С LED Луни около нея

и за да не си мислиш , че съм ретрограден и 3-тe ми тАлАвизора и 4-те монитора са LCD с LED подсветка / подвеждащо представяни от производителите като LED /.
                                Last edited by NYSERookie; 09.09.2011, 21:02.
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X