Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениебутилката е пласмаса и голяма-и не искам,като я отворя да я затварям,ще се пие до последна капка.Никой не дава идеи за мезе-брат ми прави едни панирани сиренца,ще са супер,ама аз в кухнята знам само как да претоплям на микровълновата.!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениебутилката е пласмаса и голяма-и не искам,като я отворя да я затварям,ще се пие до последна капка.Никой не дава идеи за мезе-брат ми прави едни панирани сиренца,ще са супер,ама аз в кухнята знам само как да претоплям на микровълновата.
Трижди ПОЗОР !!!
А какво ти пречи да цаниш брат ти, да ти осигури 300 от въпросните сиренца и когато обсотятелствата наложат, да се развихриш пред микровелето...
Не повдигам въпроса за сгодната женица, дето ще ти готви страхотни бирени деликатеси, докато я плескаш по ... рамото ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение....
Дай да не говорим че ще развалим на хората доброто настроение с тия черни и социални мисли...) започва, защото по магазините нямало черен хляб
...И не че е имало дефицит на хранителни стоки или проблеми със снабдяването - това е по време на Първата война - или пък масов глад. Напротив - всичко е било нормално (с изключение на захарта ,която е била с купони но ограниченията са били символични и не са засягали нормалните ежедневни потребителски нужди) , просто хората били свикнали на черния хляб защото е малко по евтин от белия и е по-здравословен (още тогава за били наясно) .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНапротив - има логика и то голяма. Банката е токсична ( за съжаление не е само тя - почти цялата система е такава, след като е окупирана от фаши и андарти
) и най-лесният начин е национализация ....на пасивите
.
Дай да не говорим че ще развалим на хората доброто настроение с тия черни и социални мисли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... Те обаче избраха единственият който, няма грам логика и е съвсем в разрез на закона за Банките и правилата на ЕС...... Банката е токсична ( за съжаление не е само тя - почти цялата система е такава, след като е окупирана от фаши и андарти
) и най-лесният начин е национализация ....на пасивите
.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕййй ... доживех, на некой да му се опира бирено шише ...
ПОЗОР !!!
Яз довечера съм на некъв ражден ден ...
... лоша работа утре за мача...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениевчера взех тъмна Загорка-резерва 2011 ,а днес ще и търся мезе за другарче
-идеи събирам,че бутилката голяма.
ПОЗОР !!!
Яз довечера съм на некъв ражден ден ...
... лоша работа утре за мача...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениевчера взех тъмна Загорка-резерва 2011 ,а днес ще и търся мезе за другарче
-идеи събирам,че бутилката голяма.
Искам да си почина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДокато търсих кой е Луис Курвалан (тремата продължава да ме удивлява с общата култура на участниците в нея) и се натъкнах на следните имена Лиза Мишпека (спортиска), Фанети Мазакура (англ депутат), абе пускам Ви линка...
http://skandalno.net/%D0%BB%D1%8E%D0...%B0%D0%BD-5038Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеа ладната бирица староЗагорска, де е в целата ралта питам аз ???
-идеи събирам,че бутилката голяма.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи ми сложи на масата една от същата, пък не я уважавай ...
ас ше я уважа ...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМечо е страхлив и хитър. Затвърди ли се победата на революцията се изнася в Индонезия на плаЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ, щото ако си права и Пиночет дойде да мъсти да е далеко от многото стадиони
Един виц от комунистическо
В един завод на Урал направили събрание в подкрепа на Луис Курвалан.
Изказали се директора и партийния секретар и решили да дадат думата на някой от работническата класа. По викали на трибуната Витька, шлосер и алкохолик. Той казал
- Товарищи, я конечно не знаю кто такой Луис Курвалан и где находится ето долбаное Чили. Но если империалисти его не отпустят, я завтра на работу точно не пойду.
http://skandalno.net/%D0%BB%D1%8E%D0...%B0%D0%BD-5038
Коментар
Коментар