Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениегняФБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИ на село имахме, ама тръгна 80те един слух че бил канцерогенен и масово ги оскубаха хората... Иначе и аз го харесвам това вино. Но ти явно си мераклия. Щом си следиш и сортовете грозде и пропорциите. Така се прави. Евала.
Притежава приятен вкус на горски плодове, който сред винарите е известен с термина "лисичи вкус" - отначало доста приятен, плодов аромат, който в последствие при недобро съхранение и окисление може да стане отвратителен. Ама кой ще ти го съхранява като може да го изпиеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе стига, че от сутринта са ме затворили в офиса и чакам ценни указания как да се справя с възникнали проблеми в резултат на форсмажорни обстоятелства, ами трябва да изчета и всичките ви сладки приказки за ядени и пиене. Много мЪ е гняФ
Коментар
-
Не стига, че от сутринта са ме затворили в офиса и чакам ценни указания как да се справя с възникнали проблеми в резултат на форсмажорни обстоятелства, ами трябва да изчета и всичките ви сладки приказки за ядене и пиене. Много мЪ е гняФ
Last edited by tnm; 11.11.2011, 15:00.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеУсловно съм го кръстил така-от умие уно и липа-миналата реколтата беше лоша,та смених умието с мерло-липата е около 10-20% за аромат.Както казваше дядо ми-като пр.....ш и да оцветиш гащите.
А като си спомних за дядо ми,той правеше от касис-узряваше по рано от гроздето и общо взето го изпивахме на шара и резняк.Неповторимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТова черното от касис ли се правеше?
А като си спомних за дядо ми,той правеше от касис-узряваше по рано от гроздето и общо взето го изпивахме на шара и резняк.Неповторимоhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеВ друга тема споменах-освен бялото ,има и червено и черно-за Гергьовден специално бутилирам,че иначе дотогава съм опраскал.Виж,като дойдат жегите бирата е незаменима,но с месеца има ли"р"/айде септември не влиза/ само виноооооо
Нема Р, М, В, С, Д...
се тая...
Да ида нейде да се почерпя с водченка, а после да не подпра 1-3 бири за втвърдител?
Безценно ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеВ друга тема споменах-освен бялото ,има и червено и черно-за Гергьовден специално бутилирам,че иначе дотогава съм опраскал.Виж,като дойдат жегите бирата е незаменима,но с месеца има ли"р"/айде септември не влиза/ само виноооооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИ къде каза че живееш, че 150 кила вино може да ти претовари организма и ние като добри приятели сме длъжни да те спасим...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе казвай, ще ти дойдат на гостиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеВчера ходих да купя рибка-излязъл е чернокоп/ за варненци и върви евтино 8-9лв/кг/,а риба на скара пия с бяло вино/направил съм към 150 килца/Та вчера понатоварих черния дроб и днес ще почива с църна бира.
Коментар
-
Мале колко Ви обичам и как благородно Ви завиждам. Аз последните дни все съм на работа и на път и все се сещам с разни лалугери дето трябва да се показвам та нямам възможност да пийна като хората... Но в събота ще наваксам... ще затварям зелето и след това ще се намотая... Ще ида до някой рибен магазин и ще си взема рибни мезета и една бутилка водка имам в къщи и едно портокалово сокче и така натам.... То и без това времто е едно никаво и хич не е за излизане... Та пускам си дома компа и телевизора, купувам си един Труд и един жълт вестник и ще си направя нова година...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениебяло вино/направил съм към 150 килца/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар