Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова няма значение, Явче))
Точно..."образа" коментирам
Не виждаш ли какво захласване има по тъй градения портрет.
И после същите хора се възмущават как пийнали карали и убили невинни, как някой само иска и кръшка, но вечно е недоволен...
Стресна ме ...двуличието.
И на България политиците й били виновни, хммм....
Много е показателно за съфорумците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСя ми припомних, по-рано кат' въртях Софето през 10-15 дена и вися там кат' шматка, демек да разпускаме по няколко дена. Студентски град и т.н.
И отиваме Джим Бийм ли к'ва беше там диско-то и ще ни правят контрол за оръжие. И те сложили едни яки/млади момчета и ми викат шъ тъ прИтърсваме. А, аз не понясям някой да ми бърка в личното пространство и няма 5-6, сложих си ръцете на стената ( кат' престъпник ), наведох си гъза към охраната и ги питам: "Нали, мога да кажа "Оххх ... " по някое време докато ме обарвате?".
Същите простотии съм ги правил и по Съни-то и къде ли не. После им взеха ръчни скенери и тоя тормоз приключи, но подивявах.
П.П. Иначе момчетата здрави/тренирани и се замисляха дали да ме фраснат, но явно Господ ме пази и ми се разминаваха подобни случки - демек после ставахме приятелчета и се хилехме на "изпълненията" ми
Дан' забрайкам Чиърс-а!
Джим Бийм беше много култова кръчна - Точно срещу стола известен като "Четворката"... Колко сме се напивали там.... Сега не знам дали още работи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе, няма такава опасност
Всъщност, когато един мъж говори мръсотии си е обикновен цинизъм, а когато една жена ги говори, струва определена цена на минута
В този ред на мисли, двуличието мъже/жени ( или обратно ) е потресаващо. Значи мъж кат' хърка с кого ли не и "Курвар" звучи престижно, но една жена подобна дума кат' "Курва" вече става обидна.
Аз това нещо не мога да го разбера?!
П.П. Или има химия между двама или няма - всичко останало са булшийтс ( според мИня ).
Поздрави - развесели ме с поста си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеНе очаквах от интелигентни хора толкова време да се връзват на този "измислен" герой, но за съжаление това са им възможностите.
Преди пишеше с ник Rapana.
http://www.investor.bg/forum/search.php?searchid=402392
Интересно е, че няколко пъти споменава, че се обръщат към него с Гошо, а в профила срещу име пише Янко.
На финасов жаргон е балон отвсякъде, но форумните шаранчета изглежда го харесват.))
Точно..."образа" коментирам
Не виждаш ли какво захласване има по тъй градения портрет.
И после същите хора се възмущават как пийнали карали и убили невинни, как някой само иска и кръшка, но вечно е недоволен...
Стресна ме ...двуличието.
И на България политиците й били виновни, хммм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИма нещо такова.. И Вал е права за хората дето един молив да преместят и стига до изпълнителните директори, а нашата работа някак тихомъллком се върши и кристализират изцепките по тийм билдингите... Сега се сетих кога с няколко колеги (охраната, шофьорите и още няколко олигофрена дето бяхме останали в бара да допиаме до сутринта) се сбихме с охраната на най големият хотел в един от курортите ни и провалихме тийм билдинг за 100 х.лв, защото чужденците и собствениците се уплашиха от полицията и пораженията и си тръгнаха.... Това преди има 7-8 години... Ама беше голям екшън, като по каубойските филми - лекят бутилки, маси, курви пищат, гасне тока.. Това ме подсеща за ония виц дето едни правили секс на тъмно в студентски град - и по едно време светва лампата и едно мопмче вика: Колеги два пъти ме ебът три пъти свирка правя..Айде да се организираме...
И отиваме Джим Бийм ли к'ва беше там диско-то и ще ни правят контрол за оръжие. И те сложили едни яки/млади момчета и ми викат шъ тъ прИтърсваме. А, аз не понясям някой да ми бърка в личното пространство и няма 5-6, сложих си ръцете на стената ( кат' престъпник ), наведох си гъза към охраната и ги питам: "Нали, мога да кажа "Оххх ... " по някое време докато ме обарвате?".
Същите простотии съм ги правил и по Съни-то и къде ли не. После им взеха ръчни скенери и тоя тормоз приключи, но подивявах.
П.П. Иначе момчетата здрави/тренирани и се замисляха дали да ме фраснат, но явно Господ ме пази и ми се разминаваха подобни случки - демек после ставахме приятелчета и се хилехме на "изпълненията" ми
Дан' забрайкам Чиърс-а!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного си лоша.. Не в духа на темата - Тук се подкрепяме, а не се укоряваме... Пак ти казвам - Не си права в нито едно от закл'ченията си за мен / ника ми / и въобще...
Трудно е да...не се "взимаш прекалено сериозно"))
Но за мен, ти си ....лошият
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНе знам, доколко преиграваш в "градения образ" на този ти ник, но написаното е стряскащо.
Преди пишеше с ник Rapana.
http://www.investor.bg/forum/search.php?searchid=402392
Интересно е, че няколко пъти споменава, че се обръщат към него с Гошо, а в профила срещу име пише Янко.
На финасов жаргон е балон отвсякъде, но форумните шаранчета изглежда го харесват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе, няма такава опасност
Всъщност, когато един мъж говори мръсотии си е обикновен цинизъм, а когато една жена ги говори, струва определена цена на минута
нещо като титуловането на жена, преспала с повече мъже и забравянето на факта, че мъжете са тези, които й дават тази възможност))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеРазбира се, че не те познавам, затова и се съмнявам, че граденият от теб ник напълно те припокрива
Но това не е важно
)
* Няма как да лягаш с всяка и после да коментираш оправдание от не знам си колко кила алкохол, ако в теб има нещо различно от ..."животинско задоволяване на нагона", да го кажа
* Непрекъснато пишеш как околните около теб са идиоти, а в същото време пишеш и как се чудиш ти самият как да се скатаеш....Къде е раздвоението))
* Юмруците, които често споменаваш - раздавани и на шефове, и на жени, несъгласни с теб..., за мен, не са признак на силен човек. Сори, ако и това не разбираш
Тая кофла или оная, която не била готова да ти изпълни на момента желанията, също ми напомнят за силен комплекс. Не е обвинение, а съвет, над който да помислиш)
Между другото, никъде не прочетох от теб, ти какво предлагаш на жената за нейното задоволяване( не съм те чела обстойно) ...
Та, в какво се изразява уважението на "Космонавта" към жените?
* Властолюбив - хмм, не се ли четеш - само критикуваш околните ти, и нон стоп мрънкане как няма изкачване, как никой не те оценява колко си кадърен...
Пак казвам, коментирам само ника))
Та, и Марантичката да си трайка))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе ме познаваш Сънка - не са ти верни твърденията.. Уважавам жените. Или да кажа уважавам всеки човек който е достоен за уважение независимо от пола му... Че съм малко по луд от обичайно е вярно но съм много достоен и отдаден на обществото човек - имам десетки дарения, плащам данъци итн. Властол'бив пък въобще не съм. 5 бири за мъж 110 кила пити в интервала 9 сутринта до 5 вечерта в моят случай не качват алкохола в кръвта над допустиите 0.6 промила - лесно се амята - една бира се разгражба 1 час... Макар че за всеки е индивидуално..., затова и се съмнявам, че граденият от теб ник напълно те припокрива
Но това не е важно
)
* Няма как да лягаш с всяка и после да коментираш оправдание от не знам си колко кила алкохол, ако в теб има нещо различно от ..."животинско задоволяване на нагона", да го кажа
* Непрекъснато пишеш как околните около теб са идиоти, а в същото време пишеш и как се чудиш ти самият как да се скатаеш....Къде е раздвоението))
* Юмруците, които често споменаваш - раздавани и на шефове, и на жени, несъгласни с теб..., за мен, не са признак на силен човек. Сори, ако и това не разбираш
Тая кофла или оная, която не била готова да ти изпълни на момента желанията, също ми напомнят за силен комплекс. Не е обвинение, а съвет, над който да помислиш)
Между другото, никъде не прочетох от теб, ти какво предлагаш на жената за нейното задоволяване( не съм те чела обстойно) ...
Та, в какво се изразява уважението на "Космонавта" към жените?
* Властолюбив - хмм, не се ли четеш - само критикуваш околните ти, и нон стоп мрънкане как няма изкачване, как никой не те оценява колко си кадърен...
Пак казвам, коментирам само ника))
Та, и Марантичката да си трайка))
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАз мисля Космо,че ти прекалено се вглеждаш в себе си.Поради що ...това е вече друг въпрос.Но послушай Маранди...карай я с повече хумор и снизходителност.Иначе излезе една книжка Конфликтология може да я разгледаш.Ти не виждаш ли кво става в Биг бръдър ...явно в същноста на хората е да са придирчиви към другите и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеА така, малката!
И да не земеш да ми повярваш, де.
Всъщност, когато един мъж говори мръсотии си е обикновен цинизъм, а когато една жена ги говори, струва определена цена на минутаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... съни (за която не мога да кажа нищо лошо, дори много я харесвам)..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПероблемът е, че хората имат различни дефиниции за "свършена работа".
Направо съм онемявала като за какви незначителни действия си преписват страхотни заслуги.
Ами аз това не го смятам за работа, а за нещо като дишането, а те чакат потупвания пред строя и благодарност.
моята любимка се появи!
Чиърс, мадам Шъ!
Коментар
Коментар