If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Ехх, Марантичка, и ти ставаш ниска топка, а акъли си давал в тази посока...прочетох))))
Не ти искам отговорите, но виждам и че ги избягваш)
на това, например:
.........
Преди да си легна, викам си "Чек' малко да направя последен опит да ти спася заблудената душа."
Не знам дали ще ме разбереш, а и не е моя работа да знам дали си ме разбрала.
Та, накратко, проекти кат' инвестор и т.н. вече издишат яко. Оттам насетне правят още по-голямата грешка, тръгват да "множат" проектите, та белким от нейде излезе птичето. Или т.нар. хамалогия ....
Преди близо година-две от любопитство изследвах подобен проект. Вдигнах си задника и ходих даже 2-3 пъти до Софето, защото имаше хора, които можеха да подкрепят подобен проект, който е нищо особено.
Колкото и да е странно, след няколко разходки до Софето ( а, на мен ми е неприятно да 'одя в този град и го избягвам целогодишно ) и след близо четирицифрена сума, която профуках ми стана ясно, че няма да стане, понеже бях подкарал нещата по проектна дъска и сякаш имах точните хора, т.е. качеството беше налице отвсякъде!
Смешното на подобни упражнения е системата за заплащане, демек много е "тънка" границата между администрация и мрежа. Като махнеш авторските права, регистрации и тем подобни, понеже подобен проект винаги тря'Я го шибаш по ДДС, по чисто технологични причини, демек бях заложил в проекта точно и плащане на 'орица, които развиват проекта, т.е. аз повече от 1 час на ден да нямам работа по него и то не всеки ден ( включая и усилията на още няколко човека в Софето - доста качествени наистина ).
Та, след близо 1 година внимателско проучване ( проектът щеше да интернешънал - демек нямаше да разчита само на БГ-стан геофрафски ) .... накрая се оказа, че подообен проект, колкото повече го проучвам, толкова повече се "овътрям" и кротко го отсвирих. Не ми е за първи път - хората, с които контактувах са доста качествени и само заради това си струваше.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Защо ти го казвам това? Понеже си шмати кат' мИня не успя да разбереш, че темата, в която пиша си я пуснала ТИ. После, копирала си няколко мнения ( включая и на Космо ) в началото и демек, т'ва е енергията, която си "завъртяла".
И моята реакция да ти кажа в лЕво не е продиктувана, защото не те харесвам, а защото НЯМА нищо общо, когато създаваш/позиционираш/налагаш дадена търговска марка и после как ще я управляваш. Т.е. "темата" си е твоя и се харесва, но НЕ е нужно да се фръцкаш в нея и то с негативизми към 'орицата, които ти я развиват. Т'ва са различни неща!
Аз съм доста изморен вече и да ти кажа честно нямам мотивация да поддържам подобни аматьорски проекти кат' "инвестор", в който пишат едва няколко свестни люде и аз влизам основно заради тях да ги прегледам. Другото е, че ми пишат хора, които имат нужда да от помощ, а аз никога не отказвам, стига да мога. Всичко останало е "сочене" с пръст, както ти го правиш и т.н.
Не знам, ще трябва и тук да взема нЕкво решение, но наистина нямам идея какво ще е. Само за протокола по същия начин ми се чудят понякога как така спирам цигарите, когато си искам за по няколко дена, алкохола и т.н.
Ами, не обичам да завися от нищо и затова - та, лошото е, че харесвам продукта на инвестор, май залитам да съм пристрастен и това за мИня става голям проблем ( автоматично ).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Поздрави и дано не си се нацупила, че ти казах някои неща директ! Ще се справиш - спокойно. Демек мислиш си, че тук има "кариера" и се стараеш в администрацията .... Дано си доволна и удовлетворена от това, което правиш!
Ехх, Марантичка, и ти ставаш ниска топка, а акъли си давал в тази посока...прочетох))))
на това, например:
а за това:
Ама, изобще не се сърдя))) нямаш идея колко се забавлявам
Но и не забравяй, че е нещо като твоето "бебе" или бебче еди кое си, или като ....знаеш си
Замисли се за ниските топки, поне не ги подавай сам
Хайде, от мен, лека нощ
Спете спокойно, деца
Радвам се, че най-накрая стопли да се изнесеш от тема, в която никой не те е викал!
Браво за интелекта
П.П. Словесната ти диария даже не я чета! Колкото в Софето са уникални и неповторими, та толкова и ти ... - сорка, че съм "груб", както му викате жените.
на това, например:
Нямам нищо против за искреността на "човека", даже съм го споменавала, че приветсвам подобен подход!
Но, не разбирам ти какво против имаш моята искреност - само тя е причина да се включа във възхвалението на някои качества???
Само суперлативи ли трябва да има за "човека", който ти харесваш?
А на мен, ако не ми харесва образа да си мълча ли?!
а за това:
После правиш още по-голямата грешка. Щом на мИня ми плащат, а на такива кат' другите - НЕ ..... значи съм мноу "умна" киферица". Демек, другите ги отсвирваш за втора ръка.
Та, това Марантичка си го наври някъде на топло. Нали няма да се сърдиш?
Ама, изобще не се сърдя))) нямаш идея колко се забавлявам
Но и не забравяй, че е нещо като твоето "бебе" или бебче еди кое си, или като ....знаеш си
Замисли се за ниските топки, поне не ги подавай сам
Марантичка, и ти си изпусна нервите, дори логиката за нещата ти убягва, а едно време те мислех за интелигентен човек))
Нямам нищо против за искреността на "човека", даже съм го споменавала, че приветсвам подобен подход!
Но, не разбирам ти какво против имаш моята искреност - само тя е причина да се включа във възхвалението на някои качества???
Марантичка, преди време още нещо си мислех за теб - че си добър медиатор )
Не си.
Ти си ...ами, хайде да не ти казвам, че и твойто нарцисче почервеня))
Виждам, че и Космонавчето е подхванало удобно тезата ти, че съм "партенка" от форума - ако те устройва, надъхвай се
За снимката, сори, ама то бива нахалство и елементарщина, но минаваш границите
Пак на слаби козове залагаш))
Нямам от какво да се срамувам или крия, това сериозно, но една Марантичка не е жюри ))))
Споко, де - днес ще съм "бавачката".
Ся скивам, че поста си си го мислила, ама просто да ти кажа:
1-во недей разсъждава аз какъв съм, щот' мога да съм к'ъв си искам, чаткаш ли?
2-ро кат' няма какво да криеш и аз съм те обвинявам "погрешно" .... к'ъв в проблема със снимката/те ( нали няма какво да криеш? ).
Аз съм си сложил мои из Нет-я, има ми телефонките и т.н. - нали за бизнес форум говорим, бря? К'во да крием, че не мога да се сетя?!
Демек, не се опитвай да ме манипулираш, че ти е бедна фантазията аз как мога да манипулирам, ако реша
П.П. Забравих да споделя, че при бизнес кореспонденция подобни "омаловажавиния" от тип-а: Марантичка може да си ги навреш, където се сетиш.
Видно е, че никога не си имала вземане-даване с международен бизнес и си мислиш, че Инвестор дават някой лев - добре е.
После правиш още по-голямата грешка. Щом на мИня ми плащат, а на такива кат' другите - НЕ ..... значи съм мноу "умна" киферица". Демек, другите ги отсвирваш за втора ръка.
Та, това Марантичка си го наври някъде на топло. Нали няма да се сърдиш?
П.П. Демек, ако вденеш някой ден, че момчето е искрено, че споделя че има проблем и го дефинира точно, то естествено, че ще му помогна на такъв човек.
Не ми отговори на 2 въпроса:
1. Прати снимки ( твои ), за да сравним претенциите ти.
2. На "хранилка" си в тоя форум - ОК? Защо нападна Човекът, който ти разви пикливата тема?
Поздрави!
Марантичка, и ти си изпусна нервите, дори логиката за нещата ти убягва, а едно време те мислех за интелигентен човек))
Марантичка, преди време още нещо си мислех за теб - че си добър медиатор )
Не си.
Ти си ...ами, хайде да не ти казвам, че и твойто нарцисче почервеня))
Виждам, че и Космонавчето е подхванало удобно тезата ти, че съм "партенка" от форума - ако те устройва, надъхвай се
За снимката, сори, ама то бива нахалство и елементарщина, но минаваш границите
Пак на слаби козове залагаш))
Нямам от какво да се срамувам или крия, това сериозно, но една Марантичка не е жюри ))))
Знаеш ли, Марантичка, става за психолог, но само за комерсиален психоаналитик - само удобните и за него неща
А за бирите, не бяха само те, а и нали с това започнах - че няма да ти хареса мнението ми.
Но не е спам, всичко, което НЕ ти харесва, просто, различна позиция
А в теб, ако има грам комуникативност - ще я приемеш
Либе,
подсказах няколко пъти, че не се чувствам добре с подобни "обобщения", които "звездите" ли ви ги говорят и аз не знам .....?
Съвсем искрен съм, демек когато правиш частен бизнес/проекти, винаги трябва да си с картите на масата ( свалени ). Нямам представа дали го знаеш това, но съм "докарвал" в БГ-стан кого ли не да "става" частен" инвеститор или т.нар. ПЧИ дет' ги води БНБ. Понякога съм успявал - понякога - НЕ! Демек, нещата от живота, но винаги съм искал да помагам, а НЕ да се ЗАЯЖДАМ.
П.П. Демек, ако вденеш някой ден, че момчето е искрено, че споделя че има проблем и го дефинира точно, то естествено, че ще му помогна на такъв човек.
Не ми отговори на 2 въпроса:
1. Прати снимки ( твои ), за да сравним претенциите ти ( нали си дзвИздЪ ).
2. На "хранилка" си в тоя форум - ОК? Защо нападна Човекът, който ти разви пикливата тема?
Космо, що тъй, Ве? А кажи ми ся, Що някои дами само критикуват мъжете тук? Във виртуалното пространство? Не ни познават реално, но от виртуалните ни изяви тук - градят наш реален образ и съвсем реално недоволстват? В тоя ред от мисли, в същата тая тема - мен ме изкараха аморален, дамата ме заклейми като заплаха за децата си... Интересни са ми похватите, при които НЯКОИ дами тук сътворяват образ на някого, когото реално не са виждали в живота си, нито пък го познават в действителност...
И почват едни обобщения за пиянство и връзка с автопроизшествия, които никой не толерира, но нека ние да обвиним някого, да го направим по-черен от дявола, пък той после да ходи да се оправя...
Та обвинения, та заклинания... И всичко това е супер-фалш, защото в реалния живот няма идеални хора! Защо тогава трябва да сме идеални във виртуалните взаимоотношения? Вероятно като самооправдание, някакво..., като утеха за собствената ни гузна съвест...
Ееее, ама гузната съвест не ни ли дава основания да обвиняваме другите за техни виртуални изяви по форумите? Ами - да, съвестта ни може да бъде основание за отправени обвинения към други, непознати нам хора! Това е истината при виртуалните диалози и тук.
Заре брат темата е дълга, а трябва да лягам(утре от сутринта съм в студентски град)... Типично по български - виждаш нещо красиво (в случая форумна тема дето за пръв път хората не се нападат или обиждат) и трябва да го убиеш... Да се бъркаш в чуждите работи (купуваш си жилище всики се изказват, купуваш кола - пак, хващаш си гадже - отново и все негативно и все с добри намерения) То това не е и завист... И аз не знам какво е - това са малки хора, незначителни в реалният си живот, пълни със злоба... Няма по добър начин от безпочвените обвинения - в БГ все така се прави - или си агент на ДС или си педераст.... Но е факт че заразиха и тази тема и особенно хора като мен и теб дето не взимат пари за това, нямам идея защо трябва да си развалят настроението и да пишат смислени коментари.... Старая се да не ги чета и да не отговарям на нападки.. Ама ето вместо да пишем с теб последните два тъпанарски поста без грам логика, можеже да поговорим още малко за Джордано Бруно или Галилей... Но не - по добре да обсъждаме форумните тролове... Жалко..
Ето за това ти говоря бат Маранди цяла вечер - хората не ме разбират. Явно не комуникирам правилно... Написах тая вечер 10 страници и това за бироте просто съм го сложил.. Дори не съм се замислил.. А виж как не се дефинира тезата ми и някакъв такъв нищо не значещ за мен факт (щото честно казано не съм си броил бирите - може да са били 4 или 8, а не 5) става повод за изместване на разговора и несправедливи атаки срещу мен - Бате това ми ежедневието.... Много се радвам че видя на практика за каво ти говоря.. Понеже ти си печен психолог и не реагира по този начин, но хората в повечето случаи реагират точно като съни (за която не мога да кажа нищо лошо, дори много я харесвам)...
Знаеш ли, Марантичка, става за психолог, но само за комерсиален психоаналитик - само удобните и за него неща
А за бирите, не бяха само те, а и нали с това започнах - че няма да ти хареса мнението ми.
Но не е спам, всичко, което НЕ ти харесва, просто, различна позиция
А в теб, ако има грам комуникативност - ще я приемеш
Моля те, не осквернявай и ти....църквите!
Мисли си за доходите с 10% дневна печалба и залитай....
Хубаво ти казах да си трайкаш, нали ))
Ай, не ме манипулирай на емоции - става ли?!
Казах ти като човек - остави ГО на мира, още повече че темата, която ти си "отворила" и ти плащат за нея - той е човекът, който ти я "разработи".
П.П. От подобна гледна точка подобни "тежки" изказвания, че той се вземал твърде "насериозно" ... ?
Ти, какво правиш в момента?! ( риторично )
Прати снимки да те видя на какво мязаш - толкова много претенции са недопустими! Дано не излезеш треторазрязрадна кифла ( стил БТВ ), че и там тьотките се взимат доста насериозно. Последното ти го пожелавам искрено!?!
Джим Бийм беше много култова кръчна - Точно срещу стола известен като "Четворката"... Колко сме се напивали там.... Сега не знам дали още работи...
Космо, що тъй, Ве? А кажи ми ся, Що някои дами само критикуват мъжете тук? Във виртуалното пространство? Не ни познават реално, но от виртуалните ни изяви тук - градят наш реален образ и съвсем реално недоволстват? В тоя ред от мисли, в същата тая тема - мен ме изкараха аморален, дамата ме заклейми като заплаха за децата си... Интересни са ми похватите, при които НЯКОИ дами тук сътворяват образ на някого, когото реално не са виждали в живота си, нито пък го познават в действителност...
И почват едни обобщения за пиянство и връзка с автопроизшествия, които никой не толерира, но нека ние да обвиним някого, да го направим по-черен от дявола, пък той после да ходи да се оправя...
Та обвинения, та заклинания... И всичко това е супер-фалш, защото в реалния живот няма идеални хора! Защо тогава трябва да сме идеални във виртуалните взаимоотношения? Вероятно като самооправдание, някакво..., като утеха за собствената ни гузна съвест...
Ееее, ама гузната съвест не ни ли дава основания да обвиняваме другите за техни виртуални изяви по форумите? Ами - да, съвестта ни може да бъде основание за отправени обвинения към други, непознати нам хора! Това е истината при виртуалните диалози и тук.
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Айде не оспамвайте и тази хубава тема- от как пиша тук не спирате да се обвинявате един друг (и мен) че пишете с по 10 ника, че си отговаряте сами, че сте платени писачи итн. Тамън се намери една истинска тема, дето си гоеорим нещата от живота, и и тук се разтролихте... Ама то си е Ваше право... Аз никого не съм обвинил че мнението му е ралично от моето, че живее и изповядва различни ценности от мен или нито че пише с 5 ника.. Така че ще Ви помоля и Вие двамата да не не коментирате мои постове (нито аз ще коментирам Ваши), защото вече прекалихте....
Такаааа....
Вече си изпускаш нервите ))
Всъщност, мненията ми днес тук, са точно за образа на немалка част от днешните 30+.
И не издребнявай в глупави обвинения - че нали поне 5 пъти повторих, че не ме интересува, кой стои зад ника, а коментирам "Образа" зад него
Така ли сплашваш и подчинените си, ееее, малко по-"мъжки" се дръж
п.п...между другото, макар и "твоя" аз я направих темата, засрами се и не говори за спам, точно на мен )))))
Каке, ще те уважа! ( макар, че доста мислих да го правя ли ).
Видно е, че си на "хранилка" в тоя форум, демек нормално е да си заработваш надника.
Ся, т'ва, което е досадно за мИня е, че наистина нападаш чиляк, когото не познаваш. После, пак ти казвам, той може да е всякакъв, но вече е мое приятелче и ... какво ще правим ся?! Ти кажи ....?
П.П. Ще ми е любопитно да метнеш 2 снимки във форума да те видим "Мисс Перфекто, както се представяш ...", но с оглед ролята, която изпълняваш - едва ли ще го направиш. Вярващ съм и ходя на църкви, просто ми "подскажи" коя е твоята икона, за да заставам под нея. Чат ли си?
Казвам ти го чисто човешки - демек, "остави" ни малко на мира да си караме лаф-моабета и не се престаравай. ОК? Демек кат' не те "бара" някой - ти що "звъниш"?
Коментар