IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пероблемът е, че хората имат различни дефиниции за "свършена работа".
    Направо съм онемявала за какви незначителни действия си приписват страхотни заслуги.
    Ами аз това не го смятам за работа, а за нещо като дишането, а те чакат потупвания пред строя и благодарност.
    Last edited by val/she; 18.09.2011, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ето защо е много хубаво различни и непознати хора да си общувеате.. Щото ето сега ти и плаеймен ме забелязахте и поправихте, а представи си да стан някой министър и да се изцепя пред Канал едно.... Иманно това е магията на анонимните форуми - много хора на един акъл, всеки си е експерт в някоя област и не може да се отрече че доста ни се обогатява общата култура...
      Аз мисля Космо,че ти прекалено се вглеждаш в себе си.Поради що ...това е вече друг въпрос.Но послушай Маранди...карай я с повече хумор и снизходителност.Иначе излезе една книжка Конфликтология може да я разгледаш.Ти не виждаш ли кво става в Биг бръдър ...явно в същноста на хората е да са придирчиви към другите и т.н.
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• А мерсим за четката, Космонавт!
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Бате не блестя с много познания по история, ама кой бреше тоя дето преди да го утрепат казал "И все пак тя се върти.."
          Тази фраза наистина е казана от Галилей след процеса, на който се е "разкаял", но Дж. Бруно е изгорен.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Га станеш министор и земеш да говориш по талавизора, дръж ено око тука на форумо - че ти помагаме, я!

Мисля че хора със твойте (и на някои от колегите качества) ще имате много по сериозни задачи и длъжности ако стана министър.. Една от първите ми работи ще е да Ви поканя в екипа си.... Едно не може никой да ми отрече - имам феноменлаен талант да познавам хората в професионално отношение - по един телефонен разговор разбирам кой става и има потенциал и кой е гюбре...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Сънчева,

ай стига си мяткала и ти с пръст, бря ( Мисс Идеал ли беше )

Аз също се притесних, че той пие алкохол и кара кола, но тия неща не се оправят с "магическа" пръчка и то от раз.

Ще му трябва малко време, иначе редовно предлагам на моито 'орица кат' клиенти да им платя такси-то от моя джоб, но да не карат пили, защото после става "мазало" при случка.

П.П. Вече мисля дали и да се занимавам повече със застраховане ( ще го пообмисля ).

Сипи си ся едно малко и мирясай малко ( демек вкарай си енергията в твоето семейство и остави Космо на мира. Чилякът е поне искрен! ) - хихи

Ето за това ти говоря бат Маранди цяла вечер - хората не ме разбират. Явно не комуникирам правилно... Написах тая вечер 10 страници и това за бироте просто съм го сложил.. Дори не съм се замислил.. А виж как не се дефинира тезата ми и някакъв такъв нищо не значещ за мен факт (щото честно казано не съм си броил бирите - може да са били 4 или 8, а не 5) става повод за изместване на разговора и несправедливи атаки срещу мен - Бате това ми ежедневието.... Много се радвам че видя на практика за каво ти говоря.. Понеже ти си печен психолог и не реагира по този начин, но хората в повечето случаи реагират точно като съни (за която не мога да кажа нищо лошо, дори много я харесвам)...

Коментар

Ето защо е много хубаво различни и непознати хора да си общувеате.. Щото ето сега ти и плаеймен ме забелязахте и поправихте, а представи си да стан някой министър и да се изцепя пред Канал едно.... Иманно това е магията на анонимните форуми - много хора на един акъл, всеки си е експерт в някоя област и не може да се отрече че доста ни се обогатява общата култура...
                Га станеш министор и земеш да говориш по талавизора, дръж ено око тука на форумо - че ти помагаме, я!
                Свободен във виелицата.

Коментар

Често бъркаме Галилей с Джордано Бруно; вторият е бил изгорен, а първият е по-известен с научните си трудове.
                  Аз също не забелязах грешното ти споменаване, докато playmen не обърна внимание на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Прав си. Изключително първосигнално от моя страна:. Приемам забележката и ще се постарая друг път да не стряскам деликатната ти същност с непремерени изрази
                    А така, малката!

И да не земеш да ми повярваш, де.
                    Свободен във виелицата.

Коментар

Бате не блестя с много познания по история, ама кой бреше тоя дето преди да го утрепат казал "И все пак тя се върти.."
                      Често бъркаме Галилей с Джордано Бруно; вторият е бил изгорен, а първият е по-известен с научните си трудове.
                      Аз също не забелязах грешното ти споменаване, докато playmen не обърна внимание на това.
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Не мисля, че ще се зарадваш на мнението ми, но нека има и различната позиция, че от толкова....единодушие, ми се зави свят, докато четях

Първо, тия приказки за "индиговото човече" ги забрави - нямаш нищо общо с тях )

За книжка, ако, наистина ти се чете нещо....набързо, за да провериш, доколко отговаря на възприятията ти, можеш да започнеш с "Манипулирайте правилно" на Дейл Карнеги - поднесена е интелигентно
                        Супер идея са ти дали по-долу за източната философия, бих конкретизирала, но не мисля, че е за теб - нарцисизма в теб, едва ли ще я понесе.

Не знам, доколко преиграваш в "градения образ" на този ти ник, но написаното е стряскащо.
                        Бих се радвала да ме опровергаеш
                        *Ти не уважаваш жените.
                        *Себичен и властолюбив си и това се опитваш да защитаваш дори с ...юмруци.Тъжно.
                        *За теб свободата се изчерпва с твоята такава, другите нямат значение.
                        Тук, честно не схванах ентусиазма на форумците за изпитите от теб 5 бири и качването на кола днес.
                        Мен поне, ме плашат подобни ентусиасти. Понякога законите, наистина имат значение!
                        Изпитвам ужас от бабаити, които пийнали яхват колата, а други търпят последствията!

За мен, ти не уважаваш себе си(градения ник) и тези около теб
                        Сънчева,

ай стига си мяткала и ти с пръст, бря ( Мисс Идеал ли беше )

Аз също се притесних, че той пие алкохол и кара кола, но тия неща не се оправят с "магическа" пръчка и то от раз.

Ще му трябва малко време, иначе редовно предлагам на моито 'орица кат' клиенти да им платя такси-то от моя джоб, но да не карат пили, защото после става "мазало" при случка.

П.П. Вече мисля дали и да се занимавам повече със застраховане ( ще го пообмисля ).

Сипи си ся едно малко и мирясай малко ( демек вкарай си енергията в твоето семейство и остави Космо на мира. Чилякът е поне искрен! ) - хихи
                        Last edited by marandi; 18.09.2011, 23:15.

Коментар

Аууу...

Ама верно ли, tnm?
                          Вах вах вах!..
                          Поне да беше казала "на оная работа", а ти така... направо викаш "на хуя"...<неодобрително клати глава>

На това ли те учихме, като беше малка?

Прав си. Изключително първосигнално от моя страна:. Приемам забележката и ще се постарая друг път да не стряскам деликатната ти същност с непремерени изрази
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Не мисля, че ще се зарадваш на мнението ми, но нека има и различната позиция, че от толкова....единодушие, ми се зави свят, докато четях

Първо, тия приказки за "индиговото човече" ги забрави - нямаш нищо общо с тях )

За книжка, ако, наистина ти се чете нещо....набързо, за да провериш, доколко отговаря на възприятията ти, можеш да започнеш с "Манипулирайте правилно" на Дейл Карнеги - поднесена е интелигентно
                            Супер идея са ти дали по-долу за източната философия, бих конкретизирала, но не мисля, че е за теб - нарцисизма в теб, едва ли ще я понесе.

Не знам, доколко преиграваш в "градения образ" на този ти ник, но написаното е стряскащо.
                            Бих се радвала да ме опровергаеш
                            *Ти не уважаваш жените.
                            *Себичен и властолюбив си и това се опитваш да защитаваш дори с ...юмруци.Тъжно.
                            *За теб свободата се изчерпва с твоята такава, другите нямат значение.
                            Тук, честно не схванах ентусиазма на форумците за изпитите от теб 5 бири и качването на кола днес.
                            Мен поне, ме плашат подобни ентусиасти. Понякога законите, наистина имат значение!
                            Изпитвам ужас от бабаити, които пийнали яхват колата, а други търпят последствията!

За мен, ти не уважаваш себе си(градения ник) и тези около теб

Не ме познаваш Сънка - не са ти верни твърденията.. Уважавам жените. Или да кажа уважавам всеки човек който е достоен за уважение независимо от пола му... Че съм малко по луд от обичайно е вярно но съм много достоен и отдаден на обществото човек - имам десетки дарения, плащам данъци итн. Властол'бив пък въобще не съм. 5 бири за мъж 110 кила пити в интервала 9 сутринта до 5 вечерта в моят случай не качват алкохола в кръвта над допустиите 0.6 промила - лесно се амята - една бира се разгражба 1 час... Макар че за всеки е индивидуално...

Коментар

......................................
                              П.П. Когато един джентълмен помоли за позволение да помечтае, ще е изключително грубо от страна на дамата да не му го даде.
                              Допадна ми отговора и ще го запомня

П.П. Просто сега трудно ще заспя докато си мисля, този лед, който обикновено стои в чашата, къде ли може да "отиде" и така ....

Коментар

Какво да ти кажа. И аз не бях чувала, докато не се сблъсках с проблема. Племенникът ми беше доста буйно хлапе. Решихме, че е хиперактивен, с дефицит на внимание. Бяхме стигнали да лекарства когато един психолог на 72 години ни каза за Индиговите деца. Това е, което знам от опит.
                                Проблема не бил в племенника ви ( детето ), а във Вас, че не можете да го разберете от какво има нужда и кои са му неговите приоритети за възрастта му.

П.П. Ще "обобщя" - Космо не става, щот' еди-какво си ... тия не стават, щот' еди що си, сега и Племенникът не "ставал"? При подобен подход, мислите ли, че някога някой ще "става" за нещо? ( риторично )

Коментар

Working...
                                X