If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
... пък аз пека едни гъбки с туй-онуй.... (да се поФала, де, нъл от вчера съм вегетарианец..., но няма да е задълго, защото имам една арбанашка сушеница и няма как да я изхвърля... )
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Добър вечер! Наздраве и от мен! И аз си сипах,не че се гордея ...ама имах остра нужда да убия стреса. С тоя инвеститор съм постоянно в стрес.Много е мил човека,много е умен , но е диабетик и не знам в кой момент ще ми изпадне в шок..
И намерих сили да затворя още една страница от живота си. Сложих още няколко човека в миналото,заличих ги от съзнанието си, изтрих всички данни за контакт и така... продължавам напред.
Наздраве!
Ама - как ги затваряте тиА страници?... Има какво да научи човек от вас...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Добър вечер! Наздраве и от мен! И аз си сипах,не че се гордея ...ама имах остра нужда да убия стреса. С тоя инвеститор съм постоянно в стрес.Много е мил човека,много е умен , но е диабетик и не знам в кой момент ще ми изпадне в шок..
И намерих сили да затворя още една страница от живота си. Сложих още няколко човека в миналото,заличих ги от съзнанието си, изтрих всички данни за контакт и така... продължавам напред.
Наздраве!
Ама тия никой друг освен теб не ги познава, и съответно няма как да даде компетентно мнение дали си постъпила правилно или не. А че продължаваш напред е ясно, няма как някой, който и да е той, да продължи назад! Наздравето няма нужда от коментар, нека всички които четем и пишем тук сме здрави все по-вече и по-дълго време, нали така!?
Направих си една разходка из двора и с почуда установих, че пепелянките още не са се прибрали по дупките си. Добре, че не хапЯ себеподобни, иначе щях да имам удоволствието да пиша този пост от някое вътрешно отделение на болницата, закичена със системи
С малката поправка мисля, че съм помогнал на нашата приятелка, която казва, че не е ухапала нито едно себеподобно животинче... ..., но ако иска да каже това - значи е и сигурна...
Имам малка забележка: добре е човек да се оглежда, къде точно стъпва, защото - настъпиМ ли себеподобната си красавица - ще ни се види тесен света... Внимателно по припеците и очите - "на четири"... !
Наздраве!
Ти ли беше ,дето изхвърли и родопското одеало ?Само така!Втори шанс много малко заслужават ,било те съпрузи или други хора .
Наздраве!
Най-лесно е да пиеш и така да изтриеш проблемите и комплексите си.Всеки го може , но това ли е начина ....? Силните могат и без алкохол ,но слабите - не.
Нямам претенции да съм силен.Просто не виждам смисъла човек да се налива да скита по разни места с разни странни хора пък и да му е приятно.Освен това и чалга не слушам.А жени чалгарки тип кифли и такива от мола ме ужасяват.Жена която има мозък колкото да си купи дрешка и да си вдигне краката ме отвращава.
Направих си една разходка из двора и с почуда установих, че пепелянките още не са се прибрали по дупките си. Добре, че не хапят себеподобни, иначе щях да имам удоволствието да пиша този пост от някое вътрешно отделение на болницата, закичена със системи
Добър ден на тайфата!
Това време съвсем се сбърка - преди една седмица ни затрупа снега, сега като пекна едно слънце ...
Прибирайки се от работа, се отбих на вилата на родителите си, за да си дам компетентното мнение относно засяването на есенните култури /арпаджик/
Направих си една разходка из двора и с почуда установих, че пепелянките още не са се прибрали по дупките си. Добре, че не хапят себеподобни, иначе щях да имам удоволствието да пиша този пост от някое вътрешно отделение на болницата, закичена със системи
Коментар