IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В друго време,в друг свят
    http://www.vbox7.com/play:a9a3a937
    Нямаш си на идея, за една машина обърнах цяла България. И същата беше на обект в Румъния

Коментар

• Абе днеска ебати шибания ден.... Само ядове от сутринта. И чета "били сме най бързо изчезващата нация в света.." Ами как нема да сме... По цял ден се чувствам като все едно съм попаднал сред някакво не виждало цивилизация племе в амазонка... Днес водих 4 часов разговор с едни малоумници мои колеги, за да им обясня че няма смисъл " че е напълно глупаво да мислиш какви копчета ще има едно палто и даже да направиш фабрика за копчета, само за това палто, при положение че се знае че няма да купуваме палто, нито имаме план да го купуваме, ниот да взимаме под наем, и че тези копчета са само за това палто което има 5 копчета и няма смисъл от цяла фабрика, защото докато е живо това плато я се наложи веднъж да сменим копче я не"... Но не.. Слушам безумни дивотии и дискусии... Трошиме луди пари, за дейности коиот изобщо нямат смисъл, а важните проблеми никой не решава. Ебаваме мамата на съвестните контрагенти, а на тия дето ни дължат сумати пари и изобщо нямат идея как ще ги платят им правим такива отстъпки, че направо ми идва да полудея. И виждам как хората изчезват, с тях ще изчезнат и фирмите, с тях и държавата..... Викаме пиене - хората пият от мъка, а тя е много добър плувец, искат да забравят и да се махнат и за това пият. Естественио това не е решение. Не е решение и да чукаш и да тичаш и да се катериш и да се биеш... Не е решение и да ядеш или сереш... Казват да се радваме на малките неща... Да мислим позитивно. Да ама не. Има и хора като мен дето виждат в какви лайна живеят и тръгват да ги ринат и ето ти конфликта на живота... Днес ми е толкова гадно че няма да излизам нито ще пия... Ще попиша малко и ще лягам... За утре имам план да свърша някои лични дела - ще чистя мазето, трябва да извадя един ключ за една кола че идиотите във фирмения сервиз му искали на човека 500 и кусур лв, после ще ходя до Перник да взема две врати за един Нисан, ще се върна, ще ги качим и ще закарам колата до тенекиджиите и после ще седна да си подготвя лекциите, че в понеделник ще съм в Студентски град почти целия ден... И то деня минал и остана неделята - доде станеш да гласуваш, да видиш Вашите че мрънкат че не съм ходил отдавна и тя мине и айде пак на тръстиката.. Деба и живота дето го живеем. Станахме като накви фабрики за лайна... Мноог ме е яд как се разминаха мечтите ни и реалността.. Как в най зклатните си години, вместо да сме художници ние сме автоттенекиджии... И парите не ме правят щастлив. Дразня се колко са алчни хората. Винаги съм се чудел къде е границата на унижението която можеш да купиш с пари.. Тамън реша че някой не може да падне по ниско и ежедневието ме опровергае...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Неуморната труженичка смята да се оттегли, защото утре е на работа
        Хубава вечер и приятно писане във форума - на теб и всички, които ще ти правят компания!
        Пожелавам работният ти ден да бъде изпълнен с чувства (освен с възклицания)!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          За пореден път влезе в орбитата на неуморната труженичка...

Мерси за предложението в розов стил, но такива неща не са ми необходими... След уточнението ти - схванах...., колебаех се дали не става въпрос за думичката "пЛЮНка"...
          Неуморната труженичка смята да се оттегли, защото утре е на работа
          Хубава вечер и приятно писане във форума - на теб и всички, които ще ти правят компания!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ъъъъ, една точка в многоточието е в повече, но хайде, вкарай малко фантазия!
            Ако не се справиш, избирай - лявото или дясното ушенце - и ще ти я прошепна
            И други работи мога да ти нашепвам, но всяка минута се таксува като цена на "розов телефон"
            За пореден път влезе в орбитата на неуморната труженичка...

Мерси за предложението в розов стил, но такива неща не са ми необходими... След уточнението ти - схванах...., колебаех се дали не става въпрос за думичката "пЛЮНка"...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

п...ка - тая думичка нещо не мога да я разшифровам..., пробвах с различи (три) буквички, но не ми се получава нещо...
              Ъъъъ, една точка в многоточието е в повече, но хайде, вкарай малко фантазия!
              Ако не се справиш, избирай - лявото или дясното ушенце - и ще ти я прошепна
              И други работи мога да ти нашепвам, но всяка минута се таксува като цена на "розов телефон"
              Мечо

Коментар

Другото е между твоето узо и уискито на Доби

Баща - лекар и неговият син - студен по медицина разговарят и синът търси съвет:
                - Татко, кажи каква специалност да избера?
                - Сине, ако си слаб в ръцете и силен в ума - стани психиатър ... Ако си слаб в ума, но силен в ръцете - стани хирург ... Ако си слаб в ръце и ума - стани гинеколог - за да може цял живот от гледаш каква п...ка си

П.П Да не забравя - който направи коментар № 3500 да пусне една хубава песничка!
                п...ка - тая думичка нещо не мога да я разшифровам..., пробвах с различи (три) буквички, но не ми се получава нещо...

Коментар

Баща - лекар и неговият син - студен по медицина разговарят и синът търси съвет:
                  - Сине, ако си слаб в ръцете и силен в ума - стани психиатър ... Ако си слаб в ума, но силен в ръцете - стани хирург ... Ако си слаб в ръце и ума - стани гинеколог - за да може цял живот от гледаш каква п...ка си

П.П Да не забравя - който направи коментар № 3500 да пусне една хубава песничка!
                  Да де, ама имаше някаква синтензирана истина за гинеколога с треперещите пръсти, когото някои дами предпочитали ....

... но, ако се върна на твоя виц - нямаше да изглежда зле момчето, ако беше избрало последната професия....., въпреки че не мога да си представя до край нещата...

Уиски с узо - не зная как би изглеждало - в шейкър..., трепач!
                  Last edited by zarco; 28.10.2011, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                    Milom - е какво прави моят сервиз за хранене на твоята маса?
                    ей това ти е грешката -сега жената,ако ме прошпионира,ще има да се обяснявам до второ пришествие от къде е снимката.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

Между кое е това - "другото"...

Това също е хубава идея - нямам навик да купувам лимони и винаги съм ги заобикалял..., ето я идеята, за която благодаря!...

Да добавя, че към салатите често слагам нарязано на дребно, добре узряло авокадо, което, заедно със зехтина, придава леко мазна консистенция на всичко..., а е и полезно (авокадото) - омега - нам кви си ненаситени....(срещу лошият холестерол)...

Ей на - как и за диетолог ставам... Всъщност, като гинеколог мога да предложа по два безплатни профилактични прегледа на всички дами във форума, щом толкова ги уважавам! Ето как постепенно ми се избистря платформата за в бъдеще...

Мечо

Коментар

За някои хора денят за размисъл е започнал още от тази вечер
                        Дано утре да не ги наболява глава от тези тежки мисли!

П.П. А между другото, аз използвам сок от прясно изцеден лимон вместо оцет за салатите.
                        Между кое е това - "другото"...

Това също е хубава идея - нямам навик да купувам лимони и винаги съм ги заобикалял..., ето я идеята, за която благодаря!...

Да добавя, че към салатите често слагам нарязано на дребно, добре узряло авокадо, което, заедно със зехтина, придава леко мазна консистенция на всичко..., а е и полезно (авокадото) - омега - нам кви си ненаситени....(срещу лошият холестерол)...

Ей на - как и за диетолог ставам... Всъщност, като гинеколог мога да предложа по два безплатни профилактични прегледа на всички дами във форума, щом толкова ги уважавам! Ето как постепенно ми се избистря платформата за в бъдеще...

Коментар

• За някои хора денят за размисъл е започнал още от тази вечер
                          Дано утре да не ги наболява глава от тези тежки мисли!

П.П. А между другото, аз използвам сок от прясно изцеден лимон вместо оцет за салатите.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                            Не се опитвай,няма да успееш.
                            Ръсни копър, ако нямаш следващия път си сложи във фризера и със замразен става. По принцип обичам ястия които ухаят добре.
                            Може да пробваш и салатка с два вида зеле-бяло и червено,малко копър, ситно нарязан лимон с кората( не забравяй да го измиеш ) , сол,зехтин.Може да добавиш отстрани маслинки,няколко вида сирена...
                            Наздраве!
                            Не се притеснявай, виртуалните свалки ще превръщам в реални - СЪЩО в следващ живот!

Зелето също много го харесвам - притрито, със зехтин и оцет...

Коментар

• Не се опитвай,няма да успееш.
                              Ръсни копър, ако нямаш следващия път си сложи във фризера и със замразен става. По принцип обичам ястия които ухаят добре.
                              Може да пробваш и салатка с два вида зеле-бяло и червено,малко копър, ситно нарязан лимон с кората( не забравяй да го измиеш ) , сол,зехтин.Може да добавиш отстрани маслинки,няколко вида сирена...
                              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                                Сложи малко копър. Моята бутилка с уиски вече е на привършване
                                Лелеееееееееееее - ама ти си само за Космо! Цяла бутилка уиски..., с бадеми...

Коментар

Working...
                                X