IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    ................

И досега не мога да разбера, защо всички приехте, че това което казвах е да си замените финасовите придобивки с това да се върнете на 27, но и да загубите натрупаните знания. Последното никъде не съм го написал, а всички предположихте, че е част от условието.
    Братле, ходи У лЕво бе, енергийно вампирче такова - хихи

Ела и пиши в тая тема кат' минеш 30-така. Мога да ти кажа и какво ще се случи тогава, ще си виснал парцал отвсякъде, щот' в Природата има гравитация и т'ва дет' ти е "горе", ще отиде "долЕ", демек метаболизъм му се вика и той с годините се влошава. Трябва луд самоконтрол, кръв и пот, за да успееш да се поддържаш. Оттам ще те прилапа медицината ( пардон Фиск-а ) и ще те закотвят на химия доживотно, без значение в Италия ли си къде си - "Филма" в развитите страни е един и същ

Аз влизам тук да видя коя мацка ще си развърти дупара-та, ти бълваш само лайна. После що никой не ти помага? Ем, спасявай се.

Докато висях 1 година в болница и всеки ден ме "уверяваха" докторите, че може да пукна във всеки момент, тогава имах много време да мисля. И по принцип 1-ият ми приоритет, който си бях поставил е да се "пенсионирам" на 45 г., което не е зле, но и моите планове принудително се промениха. С оглед простотията, на която бях подложен кат' "видят" здравно-осигурен - се "пенсионирах" на 35 г. ( т.е. нямам ТЕЛК и т.н., а съм здрав отвсякъде и не ангажирам Фиск-а, т.е. той ме ангажира, но нормално ) Та, пожелавам ти го и тогава ще разбереш, че истинските мигове, жестове на внимание и прочие са най-важни, а не търсенето на кусури. Жените ги умеят тия "неща" и затова и съществува думата УЮТ
    Last edited by marandi; 23.09.2011, 21:22.

Коментар

• Здраво, бандО!

Много ви се кефихме - до едно време тук с едни приятели, супер сте ФсичкИТИ! Поздрави и пожелания за успешни форОмни изяви!

И си мислАааа все пак, какво ли е една жена (до теб!) да БИ ТЕ СРАВНИЛА с връх Мусала? Ееее, върховно! Някой ден, в някой друг живот - може и да го има... Абеее, какво му трябва на един мъж? Ееее, не е някоя да му прави салатката - решително - НЕ!!!

Успехи, чао!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Явче, това което си писал за по-старите, чиято мечта била да се върнат в младостта е твърде спонтанно, детинско малко...нещо като "като стана 1-ви клас, пък на мен ще ми купят колело, на ти пък ))
        Но и те разбирам, защото аз самата съм чувала многократно от приятели "Ееех, да можех да стана сега пак на 20 " ))
        Но тия въпроси и отговори ми харесват да ги чета само във "Фауст", не ми се мисли...извън тях . Разговорите с Мефистофел, който иска да си ги води

За мен е важно, доколко добре се чувствам в кожата си и не мисля за света в минало, а в бъдеще време

Но гледам, че много си разбунил духовете. Последната оферта към теб, пък, е направо убиец. Скука ги е налегнала хората )))
        Съни, сега вече ще ви обясня, какво пропускате всички, а аз нарочно не дооточниш, за да видя, колко глупости ще се изпишат и как ще реагирате, защото видях, че разбирате това, което казвам по малко по-странен начин.

Най-смешното е, че бачкатора от Кремиковци единствен се усети и мислеше различно от масата.

Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        Не споря, а споделям:

Питал съм се няколко пъти досега, с течение на времето, дали искам да се върна в по-млади години. Отговорът, който получих от най-умния човек, когото познавам, е "не".
        Защо ( и това е и чувство, освен логика)?
        1. Единият от мотивите за повторно преживяване на живота е "тогава бих избегнал големите грешки, които съм направил, и бих тръгнал по по-правилен път".
        За тази цел, обаче, трябва да съм по-млад, но със сегашния акъл. Но представяте ли си каква скука за околните и за себе си би бил 20 годишен младеж с акъла и навиците на 50 годишен? (а и грешките са единият от луксовете на младежа.) Баси, ше се гръмна!
        2. Вторият мотив е "не ми харесват минусите на моята възраст; ех, да бях сега пак на 20 години да си пое.а, повеселя" и т.п.
        За да стане, трябва да се върна в тялото на 20 годишния vmankov и на акъла на 20 годишния vmankov. Тогава, обаче, само ще повторя живота си, който сам живял досега. Е, що ми е? Връщам се в първи клас и пак си оставам същия двойкаджия, да речем, а може и отличник... но същия. Излишно е, не ми требе.
        И досега не мога да разбера, защо всички приехте, че това което казвах е да си замените финасовите придобивки с това да се върнете на 27, но и да загубите натрупаните знания. Последното никъде не съм го написал, а всички предположихте, че е част от условието.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
          С тази висока култура не си за металург.
          Минавай директно на аграрните науки.
          Sega shte te podkara Bate Pesho
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            И кво?
            М-м-м?

Аз съм убивал тож.

А малките педерастчета ги възпитават педерастически родители - затова ги намесвам свинете за колене.
            С тази висока култура не си за металург.
            Минавай директно на аграрните науки.

Коментар

Много се пънеш, за да се докажеш пред себе си. И това вече на 27 години...
              ...
              ...
              Моеш ли си представи, че преди и след работата ми в Кремиковци съм учен?
              Не моеш.
              Ог друга, страна, 27-годишно въздухарче - знаеш ли какво е да работиш в тежката промишленост?
              Ако не - и все още държиш, че си маш - скочи от 18-тия етяж надолу с главата.
              Головодниче си и би било добре да го осъзнаеш.
              Но ни ти, ни майка ти (а баща немаш) сте способни да го осъзнаете.

По-добре оди у лево и си трайкай там - съвет от дедо ти vmankov.
              Не, не мога да си представя, че способен и кадърен чавек ще се съгласи да работи в такава среда за никакви пари. Онези 13 000лв колко запалати са, за да видиме как са оценили видния учен?

Отивай в някоя все още не затворена мина и си играй на учен там.

Коментар

• В този ред на мисли, сегашния световен проблем е аналогичен.

Т.е. тогава бозайниците, а не всички динозаври са били хищници, дори напротив и Природата ги дарява с бърза популация, нещо от тип-а 2 години живеете, ама па праскате чаавета кат' съдрани. Тогава развиват и "нощното" виждане и почват да чупят яйцата на дино-тата нощем, когато те са беззащитни, щот' хъркат', демек така и изчезват. Всичко т'ва е траело милиони години като цикъл.

По аналогичен начин пада 2-ра българска империя, понеже нашите са били цивилизовани и не могат да си представят как при османското нашествие по нашите земи, които Византия докарва, че тия могат да нападат нощем и после па да водят и тотална война, демек всичко под ножа, дете/жена и т.н. Та, нашите са се били поразпуснали от тежките трапези и така. Но, па ония след 150 години нейде осъзнават каква глупост правят кат' всичко се изпокрива в планините и ни правят топ-привилегия на империята. Затова и руснаците кат' идват да ни "освобождават" неудоумяват ние от какво се оплакваме кат' всичко е било с къщи и ядене/пиене доживотно. Бе, мога да мятам "штриховки" до утре, ама ми липсва някоя мацка да напраска някой лаф и да върви забавата.

Та, от скоро политиците навсякъде се светнаха, че гласоподавателят Х вече не е толкова важен, защото те се възползват от това и почват да точат социалните системи на съответните държави. Тия процеси съм ги описал в една страничка в блог-а си и че предстоят да се случат. Може да видиш и датата, а тя е преди още да избухнат "арабските" революции.

И ся политиците и монеризма върти на бързи обороти и прегрява как да се излезе от проблема, който сами са си спретнали. Аз не обичам апокалипсисите, макар, че съм запознат, че са доста доходен бизнес и въздействат тотално и прочие Решение ще се намери все някога и баланса ще се въстанови.

П.П. Дано не съм досаден с писаниците си, че ми е скучно и преглеждам само тая тема в инвестор и даже не им чета и "новинарските" апокалипсиси

Поздрави!
                Last edited by marandi; 23.09.2011, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Грейхаунд да удари в земята и го признах
                  Виж даже не знам за какво ми говориш, щот' не съм "залитнал" по фешън-а с животни. По принцип всичко и всеки може да се "удари" в земята. Затова и Природата ни е направила най-висшата форма, понеже имаме саморефлексия, както му викат психолозите. Демек "пребили" сме и динозаврите през милионите години на файт, пардон еволюция, както му думат учените

П.П. Но на пясък, а онова добиче е леко и е 4х4, затова ми беше трудно от първия път

Поздрави!
                  Last edited by marandi; 23.09.2011, 19:58.

Коментар

• Да, единият от възможните отговори на твоя въпрос.

have a cigar pink floyd
                    http://www.youtube.com/watch?v=wP8q0kfnhn8

Leaving now.
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

И кво?
                      М-м-м?

Аз съм убивал тож.
                      Е, ако това ти е отговорът - няма какво да ти кажа повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        В някои държави и етноси убиват за такива неща.
                        И кво?
                        М-м-м?

Аз съм убивал тож.

А малките педерастчета ги възпитават педерастически родители - затова ги намесвам свинете за колене.
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=wP8q0kfnhn8
                          Свободен във виелицата.

Коментар

Уточни къде, че да знам.

В това, че казвам голата истина ли, Анон?
                            не ти отива на възрастта и не само на нея, ама да не ставам ГРУБ.

Къде намесваш родителите на някого от пишещите тук?!?!

В някои държави и етноси убиват за такива неща.

Коментар

• Уточни къде, че да знам.

В това, че казвам голата истина ли, Анон?
                              Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Аааа, така по-ми се връзва. Щото тия бая бързо бягат.
                                Поздрави и от мен.
                                Грейхаунд да удари в земята и го признах
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X