Първоначално изпратено от javcho
Разгледай мнение
Ела и пиши в тая тема кат' минеш 30-така. Мога да ти кажа и какво ще се случи тогава, ще си виснал парцал отвсякъде, щот' в Природата има гравитация и т'ва дет' ти е "горе", ще отиде "долЕ", демек метаболизъм му се вика и той с годините се влошава. Трябва луд самоконтрол, кръв и пот, за да успееш да се поддържаш. Оттам ще те прилапа медицината ( пардон Фиск-а ) и ще те закотвят на химия доживотно, без значение в Италия ли си къде си - "Филма" в развитите страни е един и същ

Аз влизам тук да видя коя мацка ще си развърти дупара-та, ти бълваш само лайна. После що никой не ти помага? Ем, спасявай се.
Докато висях 1 година в болница и всеки ден ме "уверяваха" докторите, че може да пукна във всеки момент, тогава имах много време да мисля. И по принцип 1-ият ми приоритет, който си бях поставил е да се "пенсионирам" на 45 г., което не е зле, но и моите планове принудително се промениха. С оглед простотията, на която бях подложен кат' "видят" здравно-осигурен - се "пенсионирах" на 35 г. ( т.е. нямам ТЕЛК и т.н., а съм здрав отвсякъде и не ангажирам Фиск-а, т.е. той ме ангажира, но нормално ) Та, пожелавам ти го и тогава ще разбереш, че истинските мигове, жестове на внимание и прочие са най-важни, а не търсенето на кусури. Жените ги умеят тия "неща" и затова и съществува думата УЮТ

Коментар