If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Много се пънеш, за да се докажеш пред себе си. И това вече на 27 години...
...
...
Моеш ли си представи, че преди и след работата ми в Кремиковци съм учен?
Не моеш.
Ог друга, страна, 27-годишно въздухарче - знаеш ли какво е да работиш в тежката промишленост?
Ако не - и все още държиш, че си маш - скочи от 18-тия етяж надолу с главата.
Головодниче си и би било добре да го осъзнаеш.
Но ни ти, ни майка ти (а баща немаш) сте способни да го осъзнаете.
По-добре оди у лево и си трайкай там - съвет от дедо ти vmankov.
Мнението на работяга от Кремиковци за мен не е толкова важно.
Много се пънеш, за да се докажеш пред себе си. И това вече на 27 години...
...
...
Моеш ли си представи, че преди и след работата ми в Кремиковци съм учен?
Не моеш.
Ог друга, страна, 27-годишно въздухарче - знаеш ли какво е да работиш в тежката промишленост?
Ако не - и все още държиш, че си маш - скочи от 18-тия етяж надолу с главата.
Головодниче си и би било добре да го осъзнаеш.
Но ни ти, ни майка ти (а баща немаш) сте способни да го осъзнаете.
По-добре оди у лево и си трайкай там - съвет от дедо ти vmankov.
Ровим си тук из дисковете, че нали ги архивирам , та ми попадна една песничка, която отдавна не съм си я слушал.
Хайде да ви почерпя с нея в този прохладен, мързелив и празничен следобед. http://www.youtube.com/watch?v=i56yMVeP6o8
Хех, подсети ме за това, кат' чух твоето, но и аз не обичам да си натрапвам вкусовите предпочитания, та само тоя линк:
П.П. Като баланс, вокал, жица и т.н. ми допада, но без текста, много е двусмилен и имам чувството, че е писан от някоя корпорация и са хванали поредните балъци само да го изпълнят. Демек, ся Джавчо да ни джафка.
Демек, понеже и аз ги мога подобни архитектури кат' цяло и дано па да е били спонтанно и истинско за тия години, демек преди 20
С риск да обидя участниците тук, някои от които уважавам: Моля, стремете се постовете ви (авторски или цитати), да не надхвърлят 10-на реда.
Нищо гениално не е сътворено в повече от един ред!!!
Пример: E=m*c^2.
Зад този ред стоят хиляди прочетени страници, изключителен интелект, но Човечеството се задоволява и ИЗПОЛЗВА само това уравнение.
Бъдете така добри - подавайте на нас 30+ годишните, само ИЗВЕДЕНИ УРАВНЕНИЯ от вашия живот.
Който иска да се дообразова на стари години и го е пропуснал на младини - и Господ не може да му помогне.
Дано съм бил ясен и дано няма много обидени от поста ми.
Явче, това което си писал за по-старите, чиято мечта била да се върнат в младостта е твърде спонтанно, детинско малко...нещо като "като стана 1-ви клас, пък на мен ще ми купят колело, на ти пък ))
Но и те разбирам, защото аз самата съм чувала многократно от приятели "Ееех, да можех да стана сега пак на 20 " ))
Но тия въпроси и отговори ми харесват да ги чета само във "Фауст", не ми се мисли...извън тях . Разговорите с Мефистофел, който иска да си ги води
За мен е важно, доколко добре се чувствам в кожата си и не мисля за света в минало, а в бъдеще време
Но гледам, че много си разбунил духовете. Последната оферта към теб, пък, е направо убиец. Скука ги е налегнала хората )))
veche ne e skuchno. prizovah damite i greina slantse
Инвестор жалки сте.Триете мнения и си правите каквото искате.Ако не можем да пишем свободно казвайте.Знам че Слава Севрюкова е огромна заплаха за вас и за борсите и въобще за цялата тази простотия наложена от няколко държави.Дънов и той е заплаха.Затова когато тук стане дума за тях вие триете.Но те са над вас.И колкото повече хора си отворят очите толкова по малко шарани да ви слугуват.
Запомних го това име и ще почета повече за нея и от нея.
Днес се зачетох в една маса постове назад и видях и другия, в който я коментираш, но заедно с доц.Иво Лозенски.
Не знам, но не мога да си спомня нищо по-рано да съм чувала, вероятно просто ми е убягнало. Сега гугълът ми даде доста материал за начало.
Слава Севрюкова е била нещо като баба Ванга, но с енергия насочена за по- друг вид неща. Порази ме и това, което пише за строеж на атом, кристали, решетки...
А тук ще копирам няколко интересни неща и за България, които казва:
Явче, това което си писал за по-старите, чиято мечта била да се върнат в младостта е твърде спонтанно, детинско малко...нещо като "като стана 1-ви клас, пък на мен ще ми купят колело, на ти пък ))
Но и те разбирам, защото аз самата съм чувала многократно от приятели "Ееех, да можех да стана сега пак на 20 " ))
Но тия въпроси и отговори ми харесват да ги чета само във "Фауст", не ми се мисли...извън тях . Разговорите с Мефистофел, който иска да си ги води
За мен е важно, доколко добре се чувствам в кожата си и не мисля за света в минало, а в бъдеще време
Но гледам, че много си разбунил духовете. Последната оферта към теб, пък, е направо убиец. Скука ги е налегнала хората )))
Където видя джавчо споменат, просто прескачам детето.
Ний мойта чаша чай, дйет му викът.
Та скролнах бая нагоре... и чакам нормални мъжки изказвания. Джавчоне е мъж - и нема да стане, сори.
А с деца, даже и на шеесе години, да спориш... Ехх...
Уф, и аз не знам некакси вече какво да си мисля бе човек. Предложих му такава готина оферта за мъжки забавления - състезание на плажа, бира, момиченца... Той вика: "Ааа, нямам време таковата...Космонавтът ми предлага да ме напляска и други работи да ми прави..." Не мога да съм сигурен, ама знае ли човек? Във всеки случай темата си е готина.
Да ти върна малко за квалификацииите по мой адрес.
Избора ти на професия ми дава доста добра предства за това какви са ти възможностите.
Мнението на работяга от Кремиковци за мен не е толкова важно.
Та скролнах бая нагоре... и чакам нормални мъжки изказвания. Джавчо не е мъж - и нема да стане, сори.
Та скролнах бая нагоре... и чакам нормални мъжки изказвания. Джавчо не е мъж - и нема да стане, сори.
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Мисли си каквото искаш. За мен съм си постигнал целите.
Не оценяваш ли, че пинчера успя да ги докара опитните котараци до там Космонавта да ме заплашва с бой и изнасилване, а zarco да ме споменава във всеки свой пост. Не успял ли да извадя наяве повечето от "положителните" им страни. Почнаха и помежду се да се джавкат даже. Повечето от сериозните участници си развалиха мнението за zarco, защото помага за разводняването на темата и не може да се спре. Доста му направиха намеци, дори Космонавта и marandi. А не е лошо да си припомните, че все пак той първи се обърна лично към мен с ироничните подмятания, а не аз към него. Но и това го пропуснахте, а не е маловажно, защото всички мой действия са в резултат точно на това. За мен спорът бе решен още от избора ми на дисциплина и неговата глупост да си вярва, че може да победи всеки на всичко. Всеки разумен и обективен би трябвало да го признае. Но не се справяте добре с тази задача.
Забележително! Освен вече споменатото асоциативно мислене, се наблюдават и явни опити за аналитичност, съчетана с нарцистично-агресивни напъни за получаване на внимание.
Звучиш ми като пинчер, който гледа гордо изпод дивана, след като е напикал обувките на всички гости.
Ровим си тук из дисковете, че нали ги архивирам , та ми попадна една песничка, която отдавна не съм си я слушал.
Хайде да ви почерпя с нея в този прохладен, мързелив и празничен следобед. http://www.youtube.com/watch?v=i56yMVeP6o8
Супер е, anone! Аз дори се замислям дали въобще съм я слушал, но ми дойде точно на място! Поздрави и 10х!!!
Коментар