IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    аве, занимава си ви , щом му се връзвате и отговаряте игнор и готово. проблема се решава от само себе си.келеши кат него обичат да имат трибуна.ако го игнор сам ше спре, както се е случвало в две три други теми
    Праф е батката, праф.

Само че ние (аз също) гледаме да се направимо на велики, даже и по повод на пикльовци...
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ... и вдовици ли?
      Къде, къде??
      Свободен във виелицата.

Коментар

• Бау бау и на моята любимка, тъкмо ся и прослушвам плейлист-а

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ейййй, нямате спиране.
          Хайде още една песновка и ви оставям сами с вас си.

Нищо интересно не се случи в тази тема днес.
          http://www.youtube.com/watch?v=8IFB9Q_3t_k
          Хех, ама и ти се изказа? Какво очакваш да се случи - кръв, побоища и вдовици ли?

Но, па накрая се опита да обереш "лаврите" с подобен пост за изпроводяк - чели сме книжки, правили сме го даже всеки ден т'ва "упражнение" и така ...

Лека и спокойна от мИня, че моята може и да почне, ама ако ми доспи ... у утре е ден, нЕма се напъваме ся.

Коментар

Ние не се занимаваме, той се мъчи да ни занимава. И си мисли, че в момента "открива" топлата вода и мноу фешън. Как да му обясниш, че доста вече я и ползват

Поздрави!
            аве, занимава си ви , щом му се връзвате и отговаряте игнор и готово. проблема се решава от само себе си.келеши кат него обичат да имат трибуна.ако го игнор сам ше спре, както се е случвало в две три други теми
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              http://www.youtube.com/results?searc...armstrong&aq=f
              Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                A ti si kradliv

и по-точно , КРАДЛИВА МИЖИТУРКА съм аз по думите на един известен форумен герой
                още го чакам да се обади , та да му връча полагащите му се като на кръстник пИшкирче и силонова ризка с къс ръкав
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Tom Petty - Runnin' Down A Dream
                  Threshold - Sheltering Sky
                  Cuby and the Blizzards - Window of my eyes
                  kula shaker - fool that i am
                  John Wetton - God Walks With Us
                  Louis Armstrong-Go Down Moses

Коментар

• Ейййй, нямате спиране.
                    Хайде още една песновка и ви оставям сами с вас си.

Нищо интересно не се случи в тази тема днес.
                    http://www.youtube.com/watch?v=8IFB9Q_3t_k

Коментар

• http://youtu.be/_P0zyBrLKdQ
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        Маранди, фиксацията ти към Фиск-а наближава патологичните нива.
                        Внимавай!
                        Аз само да питам. Прасе ли си, бултериер ли си или нещо друго

Коментар

да ва и наборите
                          зрели хора уж , а се занимавате вече цяла седмица с некво 20-ина годишно пале
                          куфелници дърти
                          Ние не се занимаваме, той се мъчи да ни занимава. И си мисли, че в момента "открива" топлата вода и мноу фешън. Как да му обясниш, че доста вече я и ползват

Поздрави!

Коментар

Братле, ходи У лЕво бе, енергийно вампирче такова - хихи

Ела и пиши в тая тема кат' минеш 30-така. Мога да ти кажа и какво ще се случи тогава, ще си виснал парцал отвсякъде, щот' в Природата има гравитация и т'ва дет' ти е "горе", ще отиде "долЕ", демек метаболизъм му се вика и той с годините се влошава. Трябва луд самоконтрол, кръв и пот, за да успееш да се поддържаш. Оттам ще те прилапа медицината ( пардон Фиск-а ) и ще те закотвят на химия доживотно, без значение в Италия ли си къде си - "Филма" в развитите страни е един и същ

Аз влизам тук да видя коя мацка ще си развърти дупара-та, ти бълваш само лайна. После що никой не ти помага? Ем, спасявай се.

Докато висях 1 година в болница и всеки ден ме "уверяваха" докторите, че може да пукна във всеки момент, тогава имах много време да мисля. И по принцип 1-ият ми приоритет, който си бях поставил е да се "пенсионирам" на 45 г., което не е зле, но и моите планове принудително се промениха. С оглед простотията, на която бях подложен кат' "видят" здравно-осигурен - се "пенсионирах" на 35 г. ( т.е. нямам ТЕЛК и т.н., а съм здрав отвсякъде и не ангажирам Фиск-а, т.е. той ме ангажира, но нормално ) Та, пожелавам ти го и тогава ще разбереш, че истинските мигове, жестове на внимание и прочие са най-важни, а не търсенето на кусури. Жените ги умеят тия "неща" и затова и съществува думата УЮТ
                            Маранди, фиксацията ти към Фиск-а наближава патологичните нива.
                            Внимавай!

Коментар

да ва и наборите
                              куфелници дърти
                              A ti si kradliv
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• да ва и наборите
                                куфелници дърти

Коментар

Working...
                                X