и по какво си падаш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение100 % интригантка
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениемного ви липсва Космонавта тази ве4ер с неговите пиперливи истории,затова ви е ску4но))
http://www.youtube.com/watch?v=xDGuyGPJ_JE
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениемного ви липсва Космонавта тази ве4ер с неговите пиперливи истории,затова ви е ску4но
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ не забравяйте, че младите са бъдещето.
Не си поставяйте сами границите!
От някой разговорник ли го цитира?
Най-вече за границите.... кой ги поставя (цитирай никове), спрямо кого ги поставят тези цитирани никове (цитирай никовете на тези с поставените граници) и изобщо - вземи напиши някой пост, който ти е сътворен от мозъка, вместо да клишираш форумното пространство......
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеда ва и наборите
зрели хора уж , а се занимавате вече цяла седмица с некво 20-ина годишно пале
куфелници дърти))
A "хлапето" се държи доста мъжки, браво)
И не забравяйте, че младите са бъдещето.
Не си поставяйте сами границите!
аз съм на тази вълна сега, поздрав и за Явката, и за всички, които не си късат нервите в спорове за емагинерността на времето - млади, стари, на кой му пука)
Важното е да сме истински живи
http://www.youtube.com/watch?v=UH800...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tBU1o...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеЗа четене ли говориш?..
П.П. В момента се смея... само си представям как казвам на някоя - Хайде напиши нещо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩе ми се да чета готини и интелигентни хора и понякога жени като подправка.
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКакви ти лаври от поле осеяно с магарешки бодил?!?!
Това растение е много лековито, ама точно днес нямах нужда от него.......
Явчо ви работи (аз засега пасувам, леко, спрямо него), а вие като от трето помощно му се връзвате.
Кажи ми какво му е хубавото днес на темата?
Едната Вал/Ши с плейлистата няма да помогне..... и то в последната минута като спасителен пояс.(емотиконът е за Вал/Ши).
Иначе има много цикли на обучение и демек, той първосигнално се опитва да манипулира, белким научи нЯщо. Давам шанс на такива, за да не стане комплексар след време, а па пази боже и властимащ. Щот' тогава става "системна" грешка. Демек да се сети, че последната фаза е самоподготовката и самоусъвършенстване, а не досаждането и висшата фаза е той да умее обучава и то правилно ( демек без "драми" ).
Игнора се праска като крайна мярка и то по начин, по който и той не може да разбере от къде му дошло. Та, аз съм доста търпелив за такива неща, щот' постоянно ги прайкам. Има и източна философия ( ако си чел ) и там се казва, че ученика винаги се опитва да си предизвика учетеля и последния трябва винаги да е готов да приема предизвикателството ( демек метнатата ръкавица ), но крайната цел е ученика да го задмине и то без ученика да се усети, че е бил манипулиран. Темата е дълга ...
Поздрави!Last edited by marandi; 23.09.2011, 23:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
Ще ми се да чета готини и интелигентни хора и понякога жени като подправка.
Щото жените са като солта - само сол да ядеш не става, но ядене без сол също не става.
Има тип жени, които се правят на каменна сол, но това е тема за по-късните часове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХех, ама и ти се изказа? Какво очакваш да се случи - кръв, побоища и вдовици ли?
Но, па накрая се опита да обереш "лаврите" с подобен пост за изпроводяк - чели сме книжки, правили сме го даже всеки ден т'ва "упражнение" и така ...
Лека и спокойна от мИня, че моята може и да почне, ама ако ми доспи ... у утре е ден, нЕма се напъваме ся.
Това растение е много лековито, ама точно днес нямах нужда от него.......
Явчо ви работи (аз засега пасувам, леко, спрямо него), а вие като от трето помощно му се връзвате.
Кажи ми какво му е хубавото днес на темата?
Едната Вал/Ши с плейлистата няма да помогне..... и то в последната минута като спасителен пояс.(емотиконът е за Вал/Ши).
Коментар
Коментар