IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и по какво си падаш

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
      100 % интригантка
      Втората част от израза е интересна. Аз не си падам по процентите.

Коментар

• 100 % интригантка

Коментар

• Хайде, борсата затвори.
          Чао и до следващи срещи.
          Има още час афтърмаркет и мога да се повеселя с вас.
          Мразя тези официални и съчетаните с тях почивни дни. Щото сме цъфнали и вързали, та да имаме и по 20 дни празници.

Коментар

много ви липсва Космонавта тази ве4ер с неговите пиперливи истории,затова ви е ску4но
            нито ми е скучно, нито ми липсва космонавта ))
            http://www.youtube.com/watch?v=xDGuyGPJ_JE

Коментар

много ви липсва Космонавта тази ве4ер с неговите пиперливи истории,затова ви е ску4но
              Интригант или интригантка, това си ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                И не забравяйте, че младите са бъдещето.
                Не си поставяйте сами границите!
                Това ми дойде малко нанагорно и не мога да го разбера.
                От някой разговорник ли го цитира?

Най-вече за границите.... кой ги поставя (цитирай никове), спрямо кого ги поставят тези цитирани никове (цитирай никовете на тези с поставените граници) и изобщо - вземи напиши някой пост, който ти е сътворен от мозъка, вместо да клишираш форумното пространство......

Коментар

• много ви липсва Космонавта тази ве4ер с неговите пиперливи истории,затова ви е ску4но

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    да ва и наборите
                    зрели хора уж , а се занимавате вече цяла седмица с некво 20-ина годишно пале
                    куфелници дърти
                    Хаха, друго си е да се каже направо ))

A "хлапето" се държи доста мъжки, браво)
                    И не забравяйте, че младите са бъдещето.
                    Не си поставяйте сами границите!

аз съм на тази вълна сега, поздрав и за Явката, и за всички, които не си късат нервите в спорове за емагинерността на времето - млади, стари, на кой му пука )
                    Важното е да сме истински живи
                    http://www.youtube.com/watch?v=UH800...eature=related
                    http://www.youtube.com/watch?v=tBU1o...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      За четене ли говориш?..

Баш за ЧЕТЕНЕ. За ебане винаги има някои, но на тях не им се налага да пишат, ако ме разбираш.

П.П. В момента се смея... само си представям как казвам на някоя - Хайде напиши нещо....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Ще ми се да чета готини и интелигентни хора и понякога жени като подправка.
                        За четене ли говориш?..

Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Какви ти лаври от поле осеяно с магарешки бодил?!?!
                          Това растение е много лековито, ама точно днес нямах нужда от него.......

Явчо ви работи (аз засега пасувам, леко, спрямо него), а вие като от трето помощно му се връзвате.

Кажи ми какво му е хубавото днес на темата?

Едната Вал/Ши с плейлистата няма да помогне..... и то в последната минута като спасителен пояс. (емотиконът е за Вал/Ши).
                          Е, аз се посмях доста днес в тоя форум, па за другите не знам.

Иначе има много цикли на обучение и демек, той първосигнално се опитва да манипулира, белким научи нЯщо. Давам шанс на такива, за да не стане комплексар след време, а па пази боже и властимащ. Щот' тогава става "системна" грешка. Демек да се сети, че последната фаза е самоподготовката и самоусъвършенстване, а не досаждането и висшата фаза е той да умее обучава и то правилно ( демек без "драми" ).

Игнора се праска като крайна мярка и то по начин, по който и той не може да разбере от къде му дошло. Та, аз съм доста търпелив за такива неща, щот' постоянно ги прайкам. Има и източна философия ( ако си чел ) и там се казва, че ученика винаги се опитва да си предизвика учетеля и последния трябва винаги да е готов да приема предизвикателството ( демек метнатата ръкавица ), но крайната цел е ученика да го задмине и то без ученика да се усети, че е бил манипулиран. Темата е дълга ...

Поздрави!
                          Last edited by marandi; 23.09.2011, 23:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Добре де, анон, ет ти една от кака ти Леа:
                            http://www.youtube.com/watch?v=CQcDEABnqZM
                            Не ми е до музиката. (винаги е добра дошла, но не е достатъчна). Музика мога да си слушам като започна от сега, та до 2 години без прекъсване.

Ще ми се да чета готини и интелигентни хора и понякога жени като подправка.
                            Щото жените са като солта - само сол да ядеш не става, но ядене без сол също не става.
                            Има тип жени, които се правят на каменна сол, но това е тема за по-късните часове.

Коментар

• Добре де, анон, ет ти една от кака ти Леа:
                              http://www.youtube.com/watch?v=CQcDEABnqZM
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Хех, ама и ти се изказа? Какво очакваш да се случи - кръв, побоища и вдовици ли?

Но, па накрая се опита да обереш "лаврите" с подобен пост за изпроводяк - чели сме книжки, правили сме го даже всеки ден т'ва "упражнение" и така ...

Лека и спокойна от мИня, че моята може и да почне, ама ако ми доспи ... у утре е ден, нЕма се напъваме ся.
                                Какви ти лаври от поле осеяно с магарешки бодил?!?!
                                Това растение е много лековито, ама точно днес нямах нужда от него.......

Явчо ви работи (аз засега пасувам, леко, спрямо него), а вие като от трето помощно му се връзвате.

Кажи ми какво му е хубавото днес на темата?

Едната Вал/Ши с плейлистата няма да помогне..... и то в последната минута като спасителен пояс. (емотиконът е за Вал/Ши).

Коментар

Working...
                                X