IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    п.п...да не работиш в КАТ
    Опала, аз къде блях. Дано да е невярно предположение.
    Обаче песничката, която цитирах е за митничари, а не за катаджии
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
      и по какво си падаш
      Баклава, саралия, тулумбички, локум, шоколад, шоколадово брюле, халва, торта гараш, боза, шербет, шира

http://www.vbox7.com/play:fc34cdbc&start=2
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
        Аз пък докато се прибирам по тъмно тази вечер се замислих на колко катастрофи съм присъствала през последните 3 години и почнах да ги броя...В тази тема един господин беше казал,че е водач на МПС кат."С" та се позамислих-на последното ПТП на което ходих,точно един такъв с С категория толкова адекватно беше реагирал,та чак беше дръпнал ръчната спирачка при 75 км/час-съответно последствията бяха жестоки...
        Приятен уикенд на всички
        Нали знаеш, "Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика".
        Това, което не ни засяга лично е просто новина от екрана, която може да ни натъжи, но остава далече от душата

п.п...да не работиш в КАТ
        Поздрав
        http://www.youtube.com/watch?v=DuRgQ...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          ...
          Сетих се, че освен тия 2 случая веднъж спуках задна гума в завой на дъжд и при 70 км в час и насрещен водач. Общото и в трите случая е, че тези които возех даже и на разбраха защо "спирам".
          ти наистина си велик

Коментар

нямам от над 10 години нито една отнета точка в книжката си и нито едно нарушение, което може да се провери в КАТ
            Дай му, дай му 300 марки,
            че и той човек е дъще
            хем да има за цигарки
            хем да построи и къща

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Само че ние (аз също) гледаме да се направимо на велики
              Аз не се правя, аз съм.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                Аз пък докато се прибирам по тъмно тази вечер се замислих на колко катастрофи съм присъствала през последните 3 години и почнах да ги броя...В тази тема един господин беше казал,че е водач на МПС кат."С" та се позамислих-на последното ПТП на което ходих,точно един такъв с С категория толкова адекватно беше реагирал,та чак беше дръпнал ръчната спирачка при 75 км/час-съответно последствията бяха жестоки...
                Приятен уикенд на всички
                Мноу БТВ гледаш и то е "заразно", но тъй кат' за т'ва си сетила да се обадиш дет' никой не те карал - искаш ли 1 бас, че нямам от над 10 години нито една отнета точка в книжката си и нито едно нарушение, което може да се провери в КАТ, или ще се "сетиш" още някоя драма в стил ТВ? Щот' навсякъде се трепят 'орица при сухопътния транспорт, друг е въпроса, че в БГ-стан ТВ-форматите кат' няма ко измислят и само ни занимават с глупости ( риторично )

Аз мноу се забавлявам някой път, кат' от скука се натреса на някоя "новинарска" емисия, без значение ТВ-канала и кат' им видя "загрижените" мутри колко насериозно се вземат да дрънкат простотии и падам от смях.

П.П. Само за протокола, кат' БТВ-тУ оправи проблема със сухопътните катастрофи в БГ-стан, може да им предложиш да решат проблема и глобално. Кат' ги гледам как си вярват да дрънкат глупости от Ауто-Кю-то и няма да се учудя, ако пуснат поредната "кампания".

Поздрави и нищо лично!

Относно черничкото, ако е усетил дефектирала част и се е шашнал и прибирзал с подобно решение и при такава скорост( особено па в завой ) си негов проблем, а не мой.

2 пъти ми е аварирала спирачна система, първия път беше с пленниците, които возех на плаж и тогава оная японска бръкма взе, че спука цилиндърче и останах без спирачки, щот' кат' изтече хидравликата, педала за спирачките "омеква". Още по-смотания мал шанс тогава беше, че поредния майстор предния ден точно кат' рязал с флекса по окачването ми беше срязал и жилото на ръчната спирачка, демек нямах и ръчна за 1 ден и то баш тогава се случи всичко. Та, късмета беше, че вече бяхме минали последния светофар на ВИНС-а( Варна), къпехме посока Дружба и не се "нанизах", ако нейде светеше червено. Двете лапета на задната седалка даже и не разбраха какво става, но когато спираш с "двигателя" през ръчните скорости си има други недостатъци. Само ме попитаха: "Чичо защо спираме тук като плажа е на още 2 км. Аз им се ухилих, викам ще повървим малко пеша и после вечерта Пътна помощ ме отнесе с 40 кинта за 4 км, но плажа на племенниците ми беше най-важен тогава за тях и затова така реагирах. Мога да ти обадя и за другия случай без спирачки, ама то идеята ти сякаш друга, а? Или се бъркам

Сетих се, че освен тия 2 случая веднъж спуках задна гума в завой на дъжд и при 70 км в час и насрещен водач. Общото и в трите случая е, че тези които возех даже и на разбраха защо "спирам".
                Last edited by marandi; 24.09.2011, 02:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Добре, де, ти даваш, ама той иска ли ти го този шанс?
                  (Знаеш това за Господ дето давал, ама не вкарвал....)
                  Аз отдавна съм приел реалността, а и не очквам очаквам приход от подобни напъни.

Не знам, ти също едва ли очакваш приходи, освен ако не си някой морален и интелектуален филантроп..... и си решил да раздаваш "опит и време" по форумите.
                  Тц, много съм уморен и не ми се занимава ( нищо лично към него ), друго си е с 2 движения на мишката и после да се забавляваш как дойде, може и по форуми.

Поздрави!

Коментар

• Аз пък докато се прибирам по тъмно тази вечер се замислих на колко катастрофи съм присъствала през последните 3 години и почнах да ги броя...В тази тема един господин беше казал,че е водач на МПС кат."С" та се позамислих-на последното ПТП на което ходих,точно един такъв с С категория толкова адекватно беше реагирал,та чак беше дръпнал ръчната спирачка при 75 км/час-съответно последствията бяха жестоки...
                    Приятен уикенд на всички
                    Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

И на мен твоето мърморене ми идва в повече понякога, но не е болка))
                      Всяко стадо трябва да си има наоколо вълци. "Мърморенето" ми изолира болните и слаби никове от темата.
                      Интересно ми е ти от кой тип си?

П.П. Ако ще ми отговаряш, хубаво го формулирай, защото съм ти подготвил отговор. Шахмат, какво да правиш.
                      Last edited by anon6706; 24.09.2011, 00:30.

Коментар

• Като казаха каките Nancy Sinatra - те тава е, което требеше да пуснат (ма те не знаят):
                        http://www.youtube.com/watch?v=SbyAZQ45uww
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                          и по какво си падаш
                          Знам по какво не си падам.

Коментар

za 2 реда толкова
                            За границите, достатъчно е да прочетеш последните 3-4 страници - толкова опити за доказване, ....на какво, че не сте стари, че ви бива, или какво?!
                            Съни(тя), само да те помоля, както преди известно време помолих и един друг, уважаван от мен, ник.
                            Написал съм много постове, моля те, вместо трите точки (в твоя случай са 6 ), да напишеш поне първата дума от поста ми, който цитираш.
                            Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              ......
                              za 2 реда толкова
                              За границите, достатъчно е да прочетеш последните 3-4 страници - толкова опити за доказване, ....на какво, че не сте стари, че ви бива, или какво?!

Коментар

Давам шанс на такива, за да не стане комплексар след време, а па пази боже и властимащ. Щот' тогава става "системна" грешка. Демек да се сети, че последната фаза е самоподготовката и самоусъвършенстване, а не досаждането и висшата фаза е той да умее обучава и то правилно ( демек без "драми" ).
                                Добре, де, ти даваш, ама той иска ли ти го този шанс?
                                (Знаеш това за Господ дето давал, ама не вкарвал....)
                                Аз отдавна съм приел реалността, а и не очквам очаквам приход от подобни напъни.

Не знам, ти също едва ли очакваш приходи, освен ако не си някой морален и интелектуален филантроп..... и си решил да раздаваш "опит и време" по форумите.

Коментар

Working...
                                X