IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе, Марантичка, не можеш ли в един разговор да не изкараш на преден план снобизма си, отпусни се малко)
    Нали вече писах и ме прочете(после активно ме плюхте пак) - не се напивам(за като свиня, да не говоря) - пия за удоволствие и разтоварване и не гледам "звездите", а вкуса и въздействието

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      а аз сега само вино пия, нещо виската, мискита...съм ги забравила

бай дъ уей, аз спирам, че след малко ще ме обвиниш, че много ти отговарям
      Аз за т'ва ти говоря, че дали само това пиеш или хрупаш обикновено си личи по визията през годините.

Пак само за протокала ще ти кажа, че 5 дзВизди хотел в Анталия и 5 дзВизди хотел в Зап. Европа имат огромна разлика и в класа на вината, който предлагат, колкото и да ти е странно.

Та, не те знам какво си мислиш, че пиеш - поркай си го. Щом на тИбя ти харесва и не те "мъчи" срещата с огледалото ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        ...

Бай дъ уей тоже, в сегашната си вързраст аз не обичам вина да консумирам, но па знаеш ли някой ден ....?

...)
        а аз сега само вино пия, нещо виската, мискита...съм ги забравила

бай дъ уей, аз спирам, че след малко ще ме обвиниш, че много ти отговарям

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ...
          Донесе шкембе чорба. Оказа се, че гърците викали пача на шкембе чорбата.

май, от всички манджорета само пача не мога да ям - и българска, и гръцка, не заради чесъна, него си го обичам много ))
          (сега очаквам "тема" и по тая ми "любов")
          Last edited by съни(тя); 24.09.2011, 15:06.

Коментар

Марантичка, нядавам се ти да поправиш грешката.
            Коя е историческата истина за бозата?

А мен ме забавляваш ) Като последния ти разказ, в който сменяш гуми без да разбере никой от спътниците ти, иска се майсторлък

Само не разбирам, защо след "помиите си" слагаш и поздрави

Но и ме отвращаваш, когато не знаеш границата на цинизма:
            Не визирах изказванията за бозата, а за вината. Иди на няколко дегустации поне и т.н., щот' т'ва е цяло изкуство ( т.е. бренд ), понаучи малко за историята им и тогава пиши какви глупости пишело в нЕкъв съновник, които ти е изкарал гугъл сърч.

Бай дъ уей тоже, в сегашната си вързраст аз не обичам вина да консумирам, но па знаеш ли някой ден ....?

П.П. Нещо пак не си разбрала, както трЕбе. Карах в Еленския Балкан и там тъпото е, че случих време, където преваляванията са кратки и отивахме на джумбаре горе за 2 дни ( нЕма ти казвам места ). И така се случи, че дъждът вали от облак, ако не знаеш и аз влизам в завой със 70 км/час и от средата на завоя е сухо, а после става мокро. Имах и друг автомобил насреща, а там пътищата не са магистрали, а са си теснички. И точно във "сухото" ми се пука задна лява гума и влизам в "мокрото". И колата докато тръгне да лашва, т.е. да стане неуправляема и аз я коригирам с волана, но в същото време чаткам и к'во е станало. Та, още на излизане от завоя спрях, за да си сменя гумата. И тогава спътникът ми разбра защо спирам, а не че съм сменял гума без да той да разбере ( верно голяма логика праскаш - изумителна даже )

Та, не съм дърпал ръчната спирачка тогава, както ме "обвини" предната девойка, демек всички с категория Цъ правят глупости. Т'ва явно и беше мотива, че "по-лесно" да се изхрацаме нейде и да ни "олекне".

Тия неща кат' устройство на автомобила и прочие се учат в ДВГ специалностите и колкото и да е странно, аз имам оттам такъв кетап за профи шофьор, нищо че ходя по майстори, щот' ръцете ми са кат' на музикант и не искам да ги правя кат' на майстор и затова си плащам кат' се наложи.

Сигурен съм, че пак нещо нЕма да ти хареса от търпението, което проявявам към тИбя. Ама кат' кефи - давай, аз отворена натура
            Last edited by marandi; 24.09.2011, 15:00.

Коментар

Така яко сме се омешали на Балканите, че и салати, манджи, ракии, мастики... само префасонираме, според местните дадености)))
              Като работих с гърци, първия път като отидох в магерницата и магира вика:

- Началник ядеш ли пача ? - останалите гледат сеир, как ще се погнуси тъпия чужденец и ще му се отяде. Ама ядец:
              - Ям бре. От всичко най много обичам пача с чесън.
              Донесе шкембе чорба. Оказа се, че гърците викали пача на шкембе чорбата.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                ...
                Бай дъ уей в гугъл има една камара грешки по дадени казуси и не е точното място да разчиташ само оттам на инфо. ТрЕбе и да си ги правила някои неща ( само за протокола ).
                Марантичка, нядавам се ти да поправиш грешката.
                Коя е историческата истина за бозата?
                Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                ...
                Поздрави!
                А мен ме забавляваш ) Като последния ти разказ, в който сменяш гуми без да разбере никой от спътниците ти, иска се майсторлък

Само не разбирам, защо след "помиите си" слагаш и поздрави

Но и ме отвращаваш, когато не знаеш границата на цинизма:
                Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Мноу БТВ гледаш и то е "заразно", но тъй кат' за т'ва си сетила да се обадиш дет' никой не те карал - искаш ли 1 бас, че нямам от над 10 години нито една отнета точка в книжката си и нито едно нарушение, което може да се провери в КАТ, или ще се "сетиш" още някоя драма в стил ТВ? Щот' навсякъде се трепят 'орица при сухопътния транспорт, друг е въпроса, че в БГ-стан ТВ-форматите кат' няма ко измислят и само ни занимават с глупости ( риторично )
                .......

Коментар

и аз винаги съм мислила, че е българска работа...
                  Та, един бърз гугъл и излезе, че е с албанска родина
                  Така яко сме се омешали на Балканите, че и салати, манджи, ракии, мастики... само префасонираме, според местните дадености)))

или както за комшийското кафе - в един българо-гръцки разговорник пишеше " моля, искам едно гръцко кафе", а в гръцко-българския вариант "моля, искам едно турско кафе"

И докато хапвате шербети )) една песен в три велики превъплащения
                  http://www.youtube.com/watch?v=0ZWlE...eature=related
                  http://www.youtube.com/watch?v=ncYgX...eature=related (това е и саундтрака от "аферата Томас Краун")
                  http://www.youtube.com/watch?v=1MDJU...eature=related
                  Слънчевичка,

не мога вдяна що се прайкаш на умница само, щот' е уморително да се четат пълни безхаберици, а ти ги бълваш със скорост на картечница.

От цялато работа може да отбележиш думата как сме познати в цял свят Балкани и ако малко вдяваше от история щеше и да се сетиш защо това е така, т.е. то па и география малко тряя поназнайваш на кое му викат "Балкан"

П.П. Спри малко "темпото" и дано поне да можеш да готвиш и да си изнасилваш половинката както си трЕбе, че кат' гледам нивото е малко вероятно, ама се надявам да не съм прав.

Поздрави!

Бай дъ уей в гугъл има една камара грешки по дадени казуси и не е точното място да разчиташ само оттам на инфо. ТрЕбе и да си ги правила някои неща преди да ги говориш, а не само да си ги "чела" ( само за протокола ).
                  Last edited by marandi; 24.09.2011, 14:28.

Коментар

Бозата си е чисто българска "патриотична" напитка, ама той Доган ефенди не ги разбира много българските работи. Гледам МАМУН е обяснил колоритно за ширата. Като балсам е. Периода е - не по малко от 1 и не повече от 3 дни.
                    и аз винаги съм мислила, че е българска работа...
                    Та, един бърз гугъл и излезе, че е с албанска родина

или както за комшийското кафе - в един българо-гръцки разговорник пишеше " моля, искам едно гръцко кафе", а в гръцко-българския вариант "моля, искам едно турско кафе"

И докато хапвате шербети )) една песен в три велики превъплащения
                    http://www.youtube.com/watch?v=0ZWlE...eature=related
                    http://www.youtube.com/watch?v=ncYgX...eature=related (това е и саундтрака от "аферата Томас Краун")
                    http://www.youtube.com/watch?v=1MDJU...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Шира е напитка, която се получава чрез мачкане на грозде от млади девойки с голи нозе в дъбови каци. Не мога да кажа колко дни ферментация трябва да има
                      тенкс
                      това от един Съновник )
                      ВИНО, как пиеш - безгрижни времена ще прекараш; сладко (шира), ако пиеш - нечисти желания ще се появят в тебе; шампанско - в знатен кръг ще попадне.

Коментар

аз първо си помислих, всичките тия сладкиши, гарнирани със сладолед с мед могат да ми изстрелят кантара после
                        само бозата не ми се върза ...и тя ли е турска, а шира не знам какво е
                        На теб кои са ти любимите "патриотични сладкиши" )
                        Бозата си е чисто българска "патриотична" напитка, ама той Доган ефенди не ги разбира много българските работи. Гледам МАМУН е обяснил колоритно за ширата. Като балсам е. Периода е - не по малко от 1 и не повече от 3 дни.
                        tnm

Коментар

аз първо си помислих, всичките тия сладкиши, гарнирани със сладолед с мед могат да ми изстрелят кантара после
                          На теб кои са ти любимите патриотични сладкиши )
                          Шира е напитка, която се получава чрез мачкане на грозде от млади девойки с голи нозе в дъбови каци. Не мога да кажа колко дни ферментация трябва да има

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                            Тука няма нищо Българско,ти да не би да се правиш на Българин.хяхя
                            На теб кои са ти любимите "патриотични сладкиши" )
                            Last edited by съни(тя); 24.09.2011, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                              Патриот е душа дава
                              за наука за свобода.
                              Но не свойта душа братя,
                              а душата на народа

ООО гюнайдън Доган ефенди, насълсън, алъшвериш варму
                              Last edited by mechobikov; 24.09.2011, 12:38.
                              tnm

Коментар

Баклава, саралия, тулумбички, локум, шоколад, шоколадово брюле, халва, торта гараш, боза, шербет, шира

http://www.vbox7.com/play:fc34cdbc&start=2

Коментар

Working...
                                X