IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблемът с безродствениците е, че могат да бъдат направени всякакви особено при липса на какъвта и да е било вътрешен стабилитет. Не са автономни личности и лесно се поддават на манипулиране от хора, които имат едно "отделение" в повече от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Те, родени на нашата българска земя, с много поколения зад гърба си, говорят нашия език завалено. Всеки от тях, даже най-експонираният.
      Имам тънък слух - български плюс това.
      И най-добрият в говоренето на нашия език турчин има странни паузи в говоренето на нашия език - а ако го хванеш да го слушаш на живо - веднага турската им въшка излиза на челото им.

Турците трябва да живеят в Турция. Тук са чужденци.
      Аз пък не ги мразя. И те като нас са сякви. Има и мизантропи като тебе, и человеколюбци като мене, и красавици като Съни и tnm (е почти де)
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• А бря Доган ефенди,
        Ти да не би да си турчин с фес бря.
        Що изгони ПРАСЕТО бря мискинино. Вие турците мразите прасетата ама аз ще го върна от ОНЯ форум и ще го насъскам. Сто и трийсе кила нерез. Да се изплюе и ще те удави бря доганче проскубано
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
          От мен да знаеш, Гаджалите си личат от далеко и колкото и да са цветисти или колоритни си остават такива цял живот.
          Те, родени на нашата българска земя, с много поколения зад гърба си, говорят нашия език завалено. Всеки от тях, даже най-експонираният.
          Имам тънък слух - български плюс това.
          И най-добрият в говоренето на нашия език турчин има странни паузи в говоренето на нашия език - а ако го хванеш да го слушаш на живо - веднага турската им въшка излиза на челото им.

Турците трябва да живеят в Турция. Тук са чужденци.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Бозата си е чисто българска "патриотична" напитка, ама той Доган ефенди не ги разбира много българските работи. Гледам МАМУН е обяснил колоритно за ширата. Като балсам е. Периода е - не по малко от 1 и не повече от 3 дни.
            Доган ефенди си ти, също мога да кажа така.Нали?А ти как така твърдиш на някого които не познаваш,след като ти е казал да не се правиш на Българин,че е някакв си Доган ефенди.Кои е тоя.
            От мен да знаеш, Гаджалите си личат от далеко и колкото и да са цветисти или колоритни си остават такива цял живот.Друг е въпроса дали се чувстват Българи.
            И патриотичните закуски са за някои друг,които не вижда какво и как го баламосват.Нали?
            Нищо,от комплексите и времето по някога не може да ги излекува някои..

Какво става в Катунци,някои да каже нещо.
            Имали си били циганите Цар, да ама не на Българска територия.Явно.
            Императори са падали тук.Така че,да видим сега с тоя цар какво ще стане.
            Last edited by SoKoLoV; 24.09.2011, 16:03.

Коментар

Много готино

Така най го харесвам сиртакито. На пясъка. Да пече слънце и да е топло. Да се чуват едновременно музиката и шума на прибоя.

Опааа
              Ясу
              Я
              Това е любимата ми част от филма, невероятна е силата на човешкия дух

http://www.youtube.com/watch?v=V4RV6...eature=related

само 10-на минути е, изгледайте го )

Поклон и пред Никос Казандзакис и Микис Теодоракис!

От мен - за всички слънчево настроение! ))(за тези, които имат непоносимост към мен, не ме четете, слушайте/кликвайте само музикалните поздрави) )

Коментар

• Ннам дали е юнашки, но съм искрено и много приятно изненадан, че и други имат смелостта да го мислят.

Съни, ритъмът е отпускащ, но текстът намеква и даже казва това, което предложих като мое виждане относно морала. (
                Clandestino - Забранено.

Manu Negra - clandestina
                Peruano - clandestino
                Africano - clandestino
                Marihuana - illegall
                Last edited by vmаnkov; 24.09.2011, 15:58.
                Свободен във виелицата.

Коментар

• Най умния човек когото познавам, след кратко замисляне ми каза, че всъщност морала е точно това. Обаче аз не бих се изразил така юнашки.

Вива Ману Чао
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    Хора, кво ше кажете за морала?

Моето мнение е, че моралът е обществен практицизъм - но нищо повече.

http://www.youtube.com/watch?v=3GJnFDCPZbI
                    как с такова плажно музикално настроение, измъкна такъв въпрос

Но най-сериозно - ще се съглася с теб
                    По-сложно ще е ако в морала набъркаме и етиката

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Респект...още повече, инфо ...не от гугъл

Сега се замислих, що толкова го харесват Зорба - и чесън яде, и е стар палавник и безгрижник...
                      Хехее
                      http://www.youtube.com/watch?v=dzlcxN0lxSo
                      Много готино

Така най го харесвам сиртакито. На пясъка. Да пече слънце и да е топло. Да се чуват едновременно музиката и шума на прибоя.

Опааа
                      Ясу
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        ...
                        Както и да е, нещо говорим на "различни" езици с тИбя. Хубав ден ти желая!
                        така е, имаме различни "интонации" на "Добър ден"
                        твоята е:
                        Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Слънчевичка,

не мога вдяна що се прайкаш на умница само, щот' е уморително да се четат пълни безхаберици, а ти ги бълваш със скорост на картечница.
                        ...
                        И от мен, хубав ден!

Коментар

В някаква книга четох, че в стари времена японските аристократи презирали чесъна, докато в Корея същия бил признат за аристократично ядене.
                          Респект...още повече, инфо ...не от гугъл

Сега се замислих, що толкова го харесват Зорба - и чесън яде, и е стар палавник и безгрижник...
                          Хехее
                          http://www.youtube.com/watch?v=dzlcxN0lxSo

Коментар

• Хора, кво ше кажете за морала?

Моето мнение е, че моралът е обществен практицизъм - но нищо повече.

http://www.youtube.com/watch?v=3GJnFDCPZbI
                            Last edited by vmаnkov; 24.09.2011, 15:32.
                            Свободен във виелицата.

Коментар

А бе, Марантичка, не можеш ли в един разговор да не изкараш на преден план снобизма си, отпусни се малко)
                              Нали вече писах и ме прочете(после активно ме плюхте пак) - не се напивам(за като свиня, да не говоря) - пия за удоволствие и разтоварване и не гледам "звездите", а вкуса и въздействието
                              Т'ва не е снобизъм, а загриженост. Т.е. акцента в момента пада върху плюскането, но не по-малко важно е и пиенето по обясними причини. Може да погледнеш в гугъл сърч-а колко време чиляк може да изкара без вода/течности и колко без храна

Отделно трябва т'ва дет' го поемаш на "входа" да се прави правилно, а не в момента аз да гледам майките често да са с по-малки задници от на щерките си.

Както и да е, нещо говорим на "различни" езици с тИбя. Хубав ден ти желая!
                              Last edited by marandi; 24.09.2011, 15:24.

Коментар

май, от всички манджорета само пача не мога да ям - и българска, и гръцка, не заради чесъна, него си го обичам много ))
                                (сега очаквам "тема" и по тая ми "любов")
                                В някаква книга четох, че в стари времена японските аристократи презирали чесъна, докато в Корея същия бил признат за аристократично ядене.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X