If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In 1977, Kiyosaki started a company that brought to market the first nylon and Velcro "surfer" wallets. The company was moderately successful at first but eventually went bankrupt. In the early 1980s, Kiyosaki started a business that licensed T-shirts for Heavy metal rock bands.
Ей-ти го фалиткото. Още някой смешен коментар ще пробваш ли?
Кийосаки е гениален защото е направил парите си от баламурници като тебе - четящи книгите му и купуващи "монополи" клонинг-играта му.
Бизнесите които е пробвал са завършвали с ФАЛИТИ. В бизнес-отношения Кийосаки е пълен лаик и неудачник - и това се е доказало на практика от самия него
не ме разсмивай моля те .
по-голяма глупост не знам как можа да сътвориш
Чета коментарите Ви по-надолу и си разсъждавам ..... говорите за щастие, което е преходно - пари, охолен живот т.н.
Не е ли щастлив онзи човек който има правилната вяра в този живот !?!
Чета коментарите Ви по-надолу и си разсъждавам ..... говорите за щастие, което е преходно - пари, охолен живот т.н.
Не е ли щастлив онзи човек който има правилната вяра в този живот !?!
аз ходя с дни без GSM и накрая го намирам някъде с паднала батерия, но има едни бизнесмени с по няколко GSM-а и солидна охрана, но им е казано до третото позваняване да са се обадили защото после става лошо -> на пръв поглед живеят охолно, но дълбоко в себе си предпочитат един обикновен живот който не могат да си позволят
и т.н.
лека вечер и от мен...
Лека нощ и от мен!
Аз чаках БВП на Австралия и PMI на Китай. (щото това със или без GSM, все трябва да съм на линия).
Всичко според очакванията и дано да сме живи и здрави!
Затова и написах уточнението за GSM-а, че току-виж разни млади и зелени тръгнат без мобита.
аз ходя с дни без GSM и накрая го намирам някъде с паднала батерия, но има едни бизнесмени с по няколко GSM-а и солидна охрана, но им е казано до третото позваняване да са се обадили защото после става лошо -> на пръв поглед живеят охолно, но дълбоко в себе си предпочитат един обикновен живот който не могат да си позволят
след Христова възраст хората започват да остаряват - в началото много бавно, но остаряват - понякога има и генетични/наследствени заболявания които могат и преди тази възраст да създадат проблеми и т.н.
що се отнася за мобилния телефон - по-долу съм посочил:
в смисъл има мобилен телефон, но сам избира кога и дали да отговори на повикване ................... не е длъжен да е дори под душа с него /имам приятели на които бизнеса не им позволява да не вдигнат телефона и ползват апарати които могат да се ползват под вода когато са под душ или във ваната/
Хайде сега и ти... много минорно го даваш...
Не е важно дали остаряваш, а по стар шопски манталитет е важно да остаряваш по-бавно и да се разболяваш по-рядко от наборите и това е достатъчно.
Затова и написах уточнението за GSM-а, че току-виж разни млади и зелени тръгнат без мобита.
Трябваше да напиша не "да е здрав", а "И да е здрав". щото аз не харесвам тези изрази по-добре еди какво си, отколкото еди-другото си....
Предполагам, че говорим за хора в активна възраст.... нали говориш за любовници.
П.П. Само да вметна за GSM - Богатият човек има такова чудо, но то му е с изключен звук/вибрация/илюминация и го ползва главно за изходящи повиквания.
след Христова възраст хората започват да остаряват - в началото много бавно, но остаряват - понякога има и генетични/наследствени заболявания които могат и преди тази възраст да създадат проблеми и т.н.
що се отнася за мобилния телефон - по-долу съм посочил:
Богатия човек ходи без GSM, часовник и охрана години наред
в смисъл има мобилен телефон, но сам избира кога и дали да отговори на повикване ................... не е длъжен да е дори под душа с него /имам приятели на които бизнеса не им позволява да не вдигнат телефона и ползват апарати които могат да се ползват под вода когато са под душ или във ваната/
но проблеми със здравето един ден все се появяват - при някои по-рано, при други по-късно
стареенето и болежките са съпътстващ биологичен процес без значение дали си богат и колко си богат
Трябваше да напиша не "да е здрав", а "И да е здрав". щото аз не харесвам тези изрази по-добре еди какво си, отколкото еди-другото си....
Предполагам, че говорим за хора в активна възраст.... нали говориш за любовници.
П.П. Само да вметна за GSM - "Богатият човек" има такова чудо, но то му е с изключен звук/вибрация/илюминация и го ползва главно за изходящи повиквания.
Богатия човек е не само финансово независим, а по принцип е независим. Свободен е 24/7. Не седи в очакване да му звънне телефона/GSM-a. Няма заеми, кредитори и разправии с държавни органи или частни лица. Има деца, задоволена съпруга ................. издържа и подозрително млада любовница която периодични сменя. Няма смисъл да пиша за задължителните зимни и летни ваканции в чужбина. уикенди в провинцията, подаръци с поводи и без поводи....
Богатия човек ходи без GSM, часовник и охрана години наред
Забравил си най-важното - да е здрав!!!!! (В смисъл на добро здраве)
Коментар