IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Богат човек"... Що е то??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
    ти бизнес пробвал ли си ,че да знаеш колко "лесно " се прави ? смешко
    Ти къщичка за птиченца строил ли си? А за кученца?
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
      http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kiyosaki

Ей-ти го фалиткото. Още някой смешен коментар ще пробваш ли?
      ти бизнес пробвал ли си ,че да знаеш колко "лесно " се прави ? смешко

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
        не ме разсмивай моля те .
        по-голяма глупост не знам как можа да сътвориш
        http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kiyosaki

In 1977, Kiyosaki started a company that brought to market the first nylon and Velcro "surfer" wallets. The company was moderately successful at first but eventually went bankrupt. In the early 1980s, Kiyosaki started a business that licensed T-shirts for Heavy metal rock bands.
        Ей-ти го фалиткото. Още някой смешен коментар ще пробваш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
          Кийосаки е гениален защото е направил парите си от баламурници като тебе - четящи книгите му и купуващи "монополи" клонинг-играта му.
          Бизнесите които е пробвал са завършвали с ФАЛИТИ. В бизнес-отношения Кийосаки е пълен лаик и неудачник - и това се е доказало на практика от самия него
          не ме разсмивай моля те .
          по-голяма глупост не знам как можа да сътвориш

Коментар

• Първоначално изпратено от disciple-tony Разгледай мнение
            Чета коментарите Ви по-надолу и си разсъждавам ..... говорите за щастие, което е преходно - пари, охолен живот т.н.
            Не е ли щастлив онзи човек който има правилната вяра в този живот !?!
            А коя е "правилната вяра"?

Коментар

• Чета коментарите Ви по-надолу и си разсъждавам ..... говорите за щастие, което е преходно - пари, охолен живот т.н.
              Не е ли щастлив онзи човек който има правилната вяра в този живот !?!

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                аз ходя с дни без GSM и накрая го намирам някъде с паднала батерия, но има едни бизнесмени с по няколко GSM-а и солидна охрана, но им е казано до третото позваняване да са се обадили защото после става лошо -> на пръв поглед живеят охолно, но дълбоко в себе си предпочитат един обикновен живот който не могат да си позволят

и т.н.

лека вечер и от мен...
                Лека нощ и от мен!
                Аз чаках БВП на Австралия и PMI на Китай. (щото това със или без GSM, все трябва да съм на линия).
                Всичко според очакванията и дано да сме живи и здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Затова и написах уточнението за GSM-а, че току-виж разни млади и зелени тръгнат без мобита.
                  аз ходя с дни без GSM и накрая го намирам някъде с паднала батерия, но има едни бизнесмени с по няколко GSM-а и солидна охрана, но им е казано до третото позваняване да са се обадили защото после става лошо -> на пръв поглед живеят охолно, но дълбоко в себе си предпочитат един обикновен живот който не могат да си позволят

и т.н.

лека вечер и от мен...

Коментар

след Христова възраст хората започват да остаряват - в началото много бавно, но остаряват - понякога има и генетични/наследствени заболявания които могат и преди тази възраст да създадат проблеми и т.н.

що се отнася за мобилния телефон - по-долу съм посочил:

в смисъл има мобилен телефон, но сам избира кога и дали да отговори на повикване ................... не е длъжен да е дори под душа с него /имам приятели на които бизнеса не им позволява да не вдигнат телефона и ползват апарати които могат да се ползват под вода когато са под душ или във ваната/
                    Хайде сега и ти... много минорно го даваш...
                    Не е важно дали остаряваш, а по стар шопски манталитет е важно да остаряваш по-бавно и да се разболяваш по-рядко от наборите и това е достатъчно.

Затова и написах уточнението за GSM-а, че току-виж разни млади и зелени тръгнат без мобита.

Коментар

Трябваше да напиша не "да е здрав", а "И да е здрав". щото аз не харесвам тези изрази по-добре еди какво си, отколкото еди-другото си....

Предполагам, че говорим за хора в активна възраст.... нали говориш за любовници.

П.П. Само да вметна за GSM - Богатият човек има такова чудо, но то му е с изключен звук/вибрация/илюминация и го ползва главно за изходящи повиквания.
                      след Христова възраст хората започват да остаряват - в началото много бавно, но остаряват - понякога има и генетични/наследствени заболявания които могат и преди тази възраст да създадат проблеми и т.н.

що се отнася за мобилния телефон - по-долу съм посочил:

Богатия човек ходи без GSM, часовник и охрана години наред
                      в смисъл има мобилен телефон, но сам избира кога и дали да отговори на повикване ................... не е длъжен да е дори под душа с него /имам приятели на които бизнеса не им позволява да не вдигнат телефона и ползват апарати които могат да се ползват под вода когато са под душ или във ваната/

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                        В тази тема ми се иска да споделите какво според вас означава човек да бъде богат... Имате пълна свобода за отговора...
                        Поздравявам те за кавичките в заглавието на темата.

Коментар

тогава човек вече е истински щастлив

но проблеми със здравето един ден все се появяват - при някои по-рано, при други по-късно

стареенето и болежките са съпътстващ биологичен процес без значение дали си богат и колко си богат
                          Трябваше да напиша не "да е здрав", а "И да е здрав". щото аз не харесвам тези изрази по-добре еди какво си, отколкото еди-другото си....

Предполагам, че говорим за хора в активна възраст.... нали говориш за любовници.

П.П. Само да вметна за GSM - "Богатият човек" има такова чудо, но то му е с изключен звук/вибрация/илюминация и го ползва главно за изходящи повиквания.
                          Last edited by anon6706; 01.12.2010, 02:25.

Коментар

• всеки човек знае, че по-голямо богатство от здравето НЯМА

Коментар

Забравил си най-важното - да е здрав!!!!!
                              тогава човек вече е истински щастлив

но проблеми със здравето един ден все се появяват - при някои по-рано, при други по-късно

стареенето и болежките са съпътстващ биологичен процес без значение дали си богат и колко си богат

Коментар

Богатия човек е не само финансово независим, а по принцип е независим. Свободен е 24/7. Не седи в очакване да му звънне телефона/GSM-a. Няма заеми, кредитори и разправии с държавни органи или частни лица. Има деца, задоволена съпруга ................. издържа и подозрително млада любовница която периодични сменя. Няма смисъл да пиша за задължителните зимни и летни ваканции в чужбина. уикенди в провинцията, подаръци с поводи и без поводи....

Богатия човек ходи без GSM, часовник и охрана години наред
                                Забравил си най-важното - да е здрав!!!!! (В смисъл на добро здраве)
                                Last edited by anon6706; 01.12.2010, 02:00.

Коментар

Working...
                                X