IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Богат човек"... Що е то??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    ...................
    Ей фас, що ме провокираш? Кийосаки е моят кумир! Той е разделил четирите вида изкарване на пари, което е най-гениалното при него. Н- наемен труд; С - свободни професии; Б- бизнес; И- инвестиции.
    Аз се хвърлих от Н на И директно и видях сериозни трудности. Въпреки всичко избегнах С и Б които според мен са най-натоварващите. Кийосаки е гениален!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Кийосаки е гениален защото е направил парите си от баламурници като тебе - четящи книгите му и купуващи "монополи" клонинг-играта му.
    Бизнесите които е пробвал са завършвали с ФАЛИТИ. В бизнес-отношения Кийосаки е пълен лаик и неудачник - и това се е доказало на практика от самия него

Коментар

Аз съм богат човек, но за съжаление съм смъртен. Колкото и да си богат винаги достигаш до философският проблем на живота- защо си невечен/а ? Лошо нема. Зададеш ли си тоя въпрос, винаги впоследствие правиш това, което искаш все пак да оставиш след себе си.
      Ако не беше тъп - щеше да си проумял че си беден и умствено, и духовно

Коментар

• Богатия човек е не само финансово независим, а по принцип е независим. Свободен е 24/7. Не седи в очакване да му звънне телефона/GSM-a. Няма заеми, кредитори и разправии с държавни органи или частни лица. Има деца, задоволена съпруга ................. издържа и подозрително млада любовница която периодични сменя. Няма смисъл да пиша за задължителните зимни и летни ваканции в чужбина. уикенди в провинцията, подаръци с поводи и без поводи....

Богатия човек ходи без GSM, часовник и охрана години наред

Коментар

• LANDLORD 31,защото е и мой кумир

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
            Аз пък казвам, че не са и съм сигурен, че ако ги питаш 95% ще кажат, че на са.

Сега пиши в интернет симптоми на шизофрения и търси мания за величие и гранодоманя.
            ...................
            Първо питам себе си: Лендлорд 31 , ти богат ли си ?- НЕ, Всички останали богати ли сте гадни комуняги? НЕ, КЛОШАРИ СМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Доволно ли си?

Коментар

...............
              Мен самия, Алеко Петров, Вальо Шотев, Кольо Тодоров, Румен Николов, Георги Славов, Васил Божков, Валери Станишев, Росен Арсенов, Младен Михалев, Красимир Маринов, Сашо Дончев, Йордан Динев, Динко Динев, Николай Гигов, Тодор Батков, Христо Стоичков, Гриша Ганчев, Николай Гигов, Николай Галев, Николай Банев и МНОООООООООООООООООООГ О (ДРУГИ ДА ГИ ИЗБРОЯВАМ ЛИ)
              Първо нали се разбрахме без теб.

Второ, защо толкова много съмнителни си изброил. Нешо не ги познаваш истинските богатши май, а?

Къде са Краси Гергов, Събев, Шарлопов, Прокопиев, Сашо Дончев, Бориславова, Петя Славова, Златев, Захариев, Папуров, Иван Ангелов, Красимир Узунов, Цеко Минев ....

Аз пък казвам, че не са и съм сигурен, че ако ги питаш 95% ще кажат, че на са.

Сега пиши в интернет симптоми на шизофрения и търси мания за величие и гранодоманя.
              Last edited by javcho; 30.11.2010, 23:40.

Коментар

Дай ми пример за богат човек и моля те без теб самия.
                ...............
                Алеко Петров, Вальо Шотев, Кольо Тодоров, Румен Николов, Георги Славов, Васил Божков, Валери Станишев, Росен Арсенов, Младен Михалев, Красимир Маринов, Сашо Дончев, Йордан Динев, Динко Динев, Николай Гигов, Тодор Батков, Христо Стоичков, Гриша Ганчев, Николай Гигов, Николай Галев, Николай Банев и МНОООООООООООООООООООГ О (ДРУГИ ДА ГИ ИЗБРОЯВАМ ЛИ)
                Last edited by LANDLORD 31; 18.12.2010, 14:10.

Коментар

...................
                  Ако гледаш тебе си и мериш по твоя аршин, може наистина да няма нито един богат човек на земята. Само че на това твърдение ще ти се смее половината човечество
                  Дай ми пример за богат човек и моля те без теб самия.

И като си на темата, отговори на още няколко въпроса от този тип, за да прецениме що за мисъл тече в твоето объркано съзнание.

Какъв е смисъла на живота?

Колко е голяма вселената?

Ама сериозни отговори, не да се майтапиш.

И почни и да четеш, а не само да пишеш глупости.

Въпроса е какво е " богат човек", а не кой. Следователно отговора ти "аз съм богат" e тъп.
                  Last edited by javcho; 30.11.2010, 23:26.

Коментар

Въпроса е тъп.

Не съществува нито един такъв човек на земята.

Всички които твърдят, че са богати, имат сериозни проблеми. Доказателствоте е Собственика.
                    ...................
                    Ако гледаш тебе си и мериш по твоя аршин, може наистина да няма нито един богат човек на земята. Само че на това твърдение ще ти се смее половината човечество

Коментар

• Въпроса е тъп, затова и няма отговор.

Всеки ако помисли по темата ще разбере, че не съществува нито един такъв човек на земята.

Всеки който твърди, че е богат, имат сериозни проблеми. Доказателството е Landlord.
                      Last edited by javcho; 30.11.2010, 23:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от faaz Разгледай мнение
                        според Кийосаки богатството се измерва с времето през което можеш да харчиш без да работиш(получаваш,акумулираш,печаташ пари)
                        ако сега спра,може би 2-3 години ще изкарам.пък може и един ден
                        ...................
                        Ей фас, що ме провокираш? Кийосаки е моят кумир! Той е разделил четирите вида изкарване на пари, което е най-гениалното при него. Н- наемен труд; С - свободни професии; Б- бизнес; И- инвестиции.
                        Аз се хвърлих от Н на И директно и видях сериозни трудности. Въпреки всичко избегнах С и Б които според мен са най-натоварващите. Кийосаки е гениален!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• според Кийосаки богатството се измерва с времето през което можеш да харчиш без да работиш(получаваш,акумулираш,печаташ пари)
                          ако сега спра,може би 2-3 години ще изкарам.пък може и един ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнение
                            Богатият човек няма дългове
                            Да нямаш дългове е важно много, но не бих казал, че това те прави богат ...
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

..................
                              Аз мисля, че бъркаш щастието с богатсвото. В днешния свят много хора ги бъркат
                              Много вярно... Не случайно съм написал в темата.. "богат човек", а не "щастлив човек".
                              Според мен щастието не може да те направи богат, но обратното е възможно. Разбира се има хора, които ще ме оборят, но това е личното ми мнение...
                              Познавам много "щастливи" хора, които като се събират говорят само за това как са им малко парите и как света не бил справедлив или държавата била кофти. В същото време проповядват, че парите нямат значение... Е за мен имат...
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Може би си прав Все пак предпочитам да съм щастлив! ...и явно темата не е за мен. Лека вечер!
                                ...........................
                                Може би не съм прав. Може би точно ти си прав! Да се чувства богат един човек в много случаи означава да е щастлив от това че е богат с нещо. В много случаи това богатство не е с финансово изражение и се основава на други ценности, характерни за щастливите хора. Така, че си много прав!

Коментар

Working...
                                X