На мен ми липсва г-жа 4км. Очаквам другия месец да я пуснат от диспансера.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнениеа Alonso къде се изгуби?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнениеДобър вечер на всинца Ви! Да попитам zarco някой мяркал ли го е? Къде се изгуби този човек?
- 1 like
Коментар
-
Аз си спомням Forex Master
Беше отдаден на биткойна и редовно го рекламираше в темата.
Дано има някой съфорумци които са го послушали и направили пачкаАко знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнениеще плачем ли двете заедно, хахаха, а пухчето къде е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеМоже отговорът ми да не е удовлетворителен, но отдавна съветвам моето "протеже" да залага на реалните взаимоотношения. Обикновено там бановете са с по-ясни параметри и, когато някоя от страните не изпълнява даден регламент в отношенията или комуникацията - "банът" се наричат раздяла. Нищо ново под слънцето. В реалните взаимоотношения - при директен контакт - по-лесно се определя, кои хора не стават и са по-скоро "виртуално-нереални" индивиди. В реалността по-лесно се достига до заключението: "Този става, а този - не." Всеки да си поема пътя и да следва задачите си - и така. Когато реалните хора почнат да изчезват, може да се потърсят алтернативи. Няма такава вероятност. Реалните стават все повече.
Ще ви четем и ще ви се радваме с "безимен". Здраве и поддържане на имунната система е едно много добро решение. Успехи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение
Може отговорът ми да не е удовлетворителен, но отдавна съветвам моето "протеже" да залага на реалните взаимоотношения. Обикновено там бановете са с по-ясни параметри и, когато някоя от страните не изпълнява даден регламент в отношенията или комуникацията - "банът" се наричат раздяла. Нищо ново под слънцето. В реалните взаимоотношения - при директен контакт - по-лесно се определя, кои хора не стават и са по-скоро "виртуално-нереални" индивиди. В реалността по-лесно се достига до заключението: "Този става, а този - не." Всеки да си поема пътя и да следва задачите си - и така. Когато реалните хора почнат да изчезват, може да се потърсят алтернативи. Няма такава вероятност. Реалните стават все повече.
Ще ви четем и ще ви се радваме с "безимен". Здраве и поддържане на имунната система е едно много добро решение. Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение... За сметка на това Измамника си е тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Кефеше ме аватара му
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеЯ-а-а, Netware си бил камшика от тук...
Толкова уравновесен, интелигентен и коректен участник.
През всичките години постовете му бяха съдържателни, логични, просветляващи неясните моменти.
Нямаше празно!
Защо?
Дали ще се върне, ако вече не го е направил в нова форумна инкарнация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеНякаква вътрешна информация от модераторите не можем ли да измъкнем за изчезналите воини
Коментар
Коментар