Някаква вътрешна информация от модераторите не можем ли да измъкнем за изчезналите воини
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКолеги, мисля да приключвам с този форум. След последните действия на модератора RUBLA в темата "До Investor.bg", смятам че нямам повече работа тук. За мен беше привилегия и чест да съм част от този форум от 2 април 2003 г., т.е. повече от 15 години.
язе погледнах от любопитство ама причината за да спра да влизам тук... шокираща е, но само на уше мога да я изкоментирам и подкрепя с факти
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Жив и здрав , успех при намирането на по-читаво место ... а , подари табелката си на модераторите , те умират да са началници ... нема значение на какво ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКолеги, мисля да приключвам с този форум. След последните действия на модератора RUBLA в темата "До Investor.bg", смятам че нямам повече работа тук. За мен беше привилегия и чест да съм част от този форум от 2 април 2003 г., т.е. повече от 15 години.
модчетата им рипа гъзо, дали ше останеш или не.
за тях и 3-ма участника да останат още по-добре.
но за форумистите помисли.препоръка е
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Колеги, мисля да приключвам с този форум. След последните действия на модератора RUBLA в темата "До Investor.bg", смятам че нямам повече работа тук. За мен беше привилегия и чест да съм част от този форум от 2 април 2003 г., т.е. повече от 15 години.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСтига сте мрънкали? Пийте по едно и толкоз!
В сайта има обаче страхотни и полезни статии Изказване на Лидия Шулева, ЧЕЗ с нови иновации, статия за популистите и борбата им с честните журналисти, да не забравим и колко бяха полезни бежанците и ислямските талибани за демокрацията и растежа на БФБ. Във форума има и страхотни нови теми, като тая за социализма, щото всички знаем, че при Тодор Живков Българска Фондова Борса беше най-добре, а частните сайтове, като инвестор - процъфтяваха.
Ей Джей... благодаря че ме разсмя
Коментар
-
Стига сте мрънкали? Пийте по едно и толкоз!
В сайта има обаче страхотни и полезни статии Изказване на Лидия Шулева, ЧЕЗ с нови иновации, статия за популистите и борбата им с честните журналисти, да не забравим и колко бяха полезни бежанците и ислямските талибани за демокрацията и растежа на БФБ. Във форума има и страхотни нови теми, като тая за социализма, щото всички знаем, че при Тодор Живков Българска Фондова Борса беше най-добре, а частните сайтове, като инвестор - процъфтяваха.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Всичко е ток и жица на БФБ , немай грижа ...
там де ви оставихме там сте
нищо ново
щом те бие значи е фаза
PS====... повярвайте ми инджинер съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеами... Инвесторът нещо го забравих
открих нещо друго по-интересно и так
не пиша, даже старият ми ник отдавна е изтрит
надявам се че успявате на БФБ
- 1 like
Коментар
-
Форумът отдавна не е инвеститорски , щом на политически трол се лепва званието "Заслужил инвеститор", щото прави трафик като се попърджа с другите глупендери , какво очаквате от нивото на модерацията и ръководството на Инвестор ... Сайтът отдавна е заприличал на цигански оркестър , който лепи петолевката на челото , той поръчва музиката !Last edited by majnata; 11.09.2018, 00:02.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар