If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Освен домашния телефон дето си е от едно време нямам нищо общо с тази компания и няма и да имам.Наскоро в моя вход се случи следната случка.Почват да си пускат оптиките през мазета на сградата.Кадето намерили ключаве отворили,където не намерили разбили.Понеже не знаят къде са контактите в мазетата отвили светеща крушка и от там си взели ток да пробиват и инсталацията не идържала в резултат на което част от коридорите в мазетата сега нямат осветление.В помещението на главното табло се кикерчи кутия с рекламен надпис "ВИВАком" която ги издава.
На вас в Мобилтел не ви ли създават друга работа, че висите да спамите по форумите?
Далеч съм от мисълта ,че са перфектни но били посочил по добър от тях,защото за другите два мога да ти разкажа такива неща (от личен опит а не от този казал или онзи видял),че случките с тях ще ти изглеждат като едно невероятно приятно преживяване
Coolbox
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Освен домашния телефон дето си е от едно време нямам нищо общо с тази компания и няма и да имам.Наскоро в моя вход се случи следната случка.Почват да си пускат оптиките през мазета на сградата.Кадето намерили ключаве отворили,където не намерили разбили.Понеже не знаят къде са контактите в мазетата отвили светеща крушка и от там си взели ток да пробиват и инсталацията не идържала в резултат на което част от коридорите в мазетата сега нямат осветление.В помещението на главното табло се кикерчи кутия с рекламен надпис "ВИВАком" която ги издава.
Далеч съм от мисълта ,че са перфектни но били посочил по добър от тях,защото за другите два мога да ти разкажа такива неща (от личен опит а не от този казал или онзи видял),че случките с тях ще ти изглеждат като едно невероятно приятно преживяване
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Моят интернет доставчик е Виваком, съвсем не съм доволен от качеството на услугата... А относно м-тел, нямам думи, да не Ви разказвам как се прецака баща ми с един M-tel home box... Не допускайте тази грешка да сключите договор.
не ме кефи агресивната им политика на продажби и обвързване с договор, едва ли не ти го пробутват с измама и тарикатлък.. Спестяват голяма част от условията в договора и хората масово се подлъгват... Вярно, че са с най-малко абонати и требва да наваксат, но не е това начина да спечелиш бързо клиенти и ако бяха малко по-умни и мислеха дългосрочно, щяха да разберат, че клиенти не се печелят бързо и по тоз начин, а бавно и търпеливо, но пък за сметка на това лесно се губят...
не ме кефи агресивната им политика на продажби и обвързване с договор, едва ли не ти го пробутват с измама и тарикатлък.. Спестяват голяма част от условията в договора и хората масово се подлъгват... Вярно, че са с най-малко абонати и требва да наваксат, но не е това начина да спечелиш бързо клиенти и ако бяха малко по-умни и мислеха дългосрочно, щяха да разберат, че клиенти не се печелят бързо и по тоз начин, а бавно и търпеливо, но пък за сметка на това лесно се губят...
Не знам дали трябва модераторите да се намесят, но си мисля, че в последните дни има целенасочено писане против БТК и Глобул. Никове с по 1-2 поста не спират да правят черен ПР. Според мен това по някакъв начин е свързано с проблемите пред М-тел във връзка с бавенето на сметките и разследването на хрътките и крс.
Да се надяваме, че това е самоинициатива на служители , а не планирана пр акция.
Не винаги, когато двама /трима/ де борят, третият /четвъртият/ печели. От техните проблеми губим ние, т.к. те са толкова тъпи, че сами не ги виждат, обаче, като всеки развален ТЕЛЕфон "предават нататък", сиреч, към нас. Трупат пропуснати ползи или нямат инТЕЛЕкт да осъзнаят себе си и важността на добрата репутация - все тая, простотията рефлектира към нас.
Тъжната истина е такава
Да бъдем реалисти. Предпочитам телекомите да водят война помежду си, отколкото с нас.
За това, дори да има черна пропаганда и удари под кръста помежду им, тя е в наш интерес.
Не знам дали трябва модераторите да се намесят, но си мисля, че в последните дни има целенасочено писане против БТК и Глобул. Никове с по 1-2 поста не спират да правят черен ПР. Според мен това по някакъв начин е свързано с проблемите пред М-тел във връзка с бавенето на сметките и разследването на хрътките и крс.
Да се надяваме, че това е самоинициатива на служители , а не планирана пр акция.
най-добре модитата да вземат мерки по тези теми.
поздрави
Берти, целенасочено мога да пиша срещу трите телекома...без да съм нечий /телекомски или подобно/ служител. Просто, и трите са лидери в класацията ми за идиотско поведение. Дадох им free това, дето имах за тях - Бибиком и Злобюл ни приемат, ни предават, а Шапката на Ментел у Аустриата дори не са го прочели, тъпанарите, и са го изтрили /ако се вярва на мейл системата/. Бял ПР...моменто:
Преди седмица се обадих да проуча условията на една промоция, за която ментел ми пратиха СМС. резултатът беше 48 минути клечене на "жицата", от които, 40 минути им слушах латерната, дето "държи линията", а за останалите 8 се разбра, че трима служители така и не знаеха условия като цени, пакети за данни, цени и планове +USB модем - практически, си бяха /без/крайно неподготвени та, наложи се да ми презвънят "след час" (на практика, два часа)... само да разбера, че знаят цената на модема. Иначе бяха изключително внимателни и учтиви момчета и момичета, евалла за което. Бял ПР. Уха !
Коментар