Първоначално изпратено от Delhi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи-пазете се от Виваком
Collapse
X
-
Скоро се махам от Виваком, не желая да ги коментирам, просто ще мина на друг. За младост, в София, някой да препоръча доставчик, който да е читав - нет и цифрова ТВ, пакет. Амяа не искам да е от тези с чиниите, че апартамента ми не е юг-изток и няма да стане, а и като затрещи навън проблем има. Съсед ми спомена за НЕТ 1, че ставали..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемегалан са наистина силни в няколко определени раиони на софия.. и затова няма смисъл да се сравняват с национален оператор като вивакомаLast edited by Kръстев; 08.07.2011, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеОт МЕГАЛАН съм страшно доволен!!!
Изключителен професионализъм и бърза реакция - в редките случаи когато ми се е налагало да им се обаждам (2-3 пъти за 4 години) реакцията винаги им е била светкавична.
Дано да не се развалят нещата след като М-тел ги купиха, но вече мина доста време и не се забелязва подобно нещо.
мегалан са наистина силни в няколко определени раиони на софия.. и затова няма смисъл да се сравняват с национален оператор като вивакоматова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
От МЕГАЛАН съм страшно доволен!!!
Изключителен професионализъм и бърза реакция - в редките случаи когато ми се е налагало да им се обаждам (2-3 пъти за 4 години) реакцията винаги им е била светкавична.
Дано да не се развалят нещата след като М-тел ги купиха, но вече мина доста време и не се забелязва подобно нещо.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аман от реклама... с някви смешни никове с по 10 поста.. и кой мислите ще ви се върже на глупостите?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Разбира се, че има и читави фирми в тази държава, иначе, ако нямаше надали щях да стоя изобщо тук. Доколкото знам и Мегалан и НЕТ 1 имат приблизително еднаква техническа система - оптични кабели. С оптични кабели няма да има проблем при лошо време, както е с Виваком и понякога с Булсатком - те са на спътници и при лошо време ти отива сигналът. Важно е също оптиката да е под земята. В сайта на НЕТ 1 сега има една готина оферта - за 30лв - пакет тв и интернет., 18 месеца, като 3 месеца са безплатни и може човек да ги ползва когато поиска, демек, когато бюджетът му е натоварен. Яко.
Коментар
-
От Виваком с 300 мегабайта в секунда трябва да се бяга! Лошо обслужване и незадоволителен нет. това ми е впечатлението. Как в България не разбрахме, че отношението към клента е едно от най-важните неща, за да правиш почтен бизнес?! може би наистина виваком ги бият по лошо обслужване от Близуу, както мисли и Делхи. Не съм ги ползвала тези НЕТ 1, ама лошо за тях не съм чула. Със сигурност има и читави доставчици, просто човек трябва да поразпита, а не само зарибяващи реклами да гледа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеНякой има ли впечатления от цифровата телевизиа на Виваком. Всякакви отзиви ще са полезни
Коментар
-
Виваком" сменя собствениците си
11 юни 2011, 11:24
София, България
Богатата ливанска фамилия Харири иска да влезе в Европа
Ливанската компанията "Огер телеком", собственост на богатата фамилия Харири, се е договорила със собствениците на "Виваком" - Pacific Century Group, да поеме контрола върху дружеството, пише в. "БАНКЕРЪ".http://www.banker.bg/
Вероятно през следващата седмица или най-късно до края на юни ще бъде подадено и уведомление до Комисията за защита на конкуренцията, която трябва да даде официално разрешение за сделката.
Двама премиери на Ливан са от фамилията. Рафик Харири управляваше страната от 1992 до 1998 г. и от 2000 до 2004 г. Година по-късно бе убит при атентат. Малкият му син Саад беше премиер до януари т. г.
По-големият му брат Мохамед Харири пък води делата в бизнес империята на семейството. Държи телекоми в Саудитска Арабия, Йордания, Ливан, Южна Африка и Турция. БТК ще е първата европейска собственост на фамилията.
“Огер телеком” е основана от бившия премиер на Ливан Рафик Харири. След атентата през 2005 г., когато бе убит, на държавния пост го наследи малкият му син Саад. Той управлява страната до януари т.г., когато падна от власт след скандал в коалиционното правителство в Бейрут.
Телекомуникационният гигант и банките на фамилията останаха в ръцете на батко му Мохамед, който движи проекта за бизнес инвазия в Европа.
......................
Арабите си имат бол пари. И сега ще купват компании на кило.Last edited by clearly; 11.06.2011, 13:34.http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост
Коментар
Коментар