IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнение
    Скоро се махам от Виваком, не желая да ги коментирам, просто ще мина на друг. За младост, в София, някой да препоръча доставчик, който да е читав - нет и цифрова ТВ, пакет. Амяа не искам да е от тези с чиниите, че апартамента ми не е юг-изток и няма да стане, а и като затрещи навън проблем има. Съсед ми спомена за НЕТ 1, че ставали..?
    Стават! Супер са НЕТ1. Даже върха, но Виваком фибърнет е поне 10000 пъти по-добър! Има го в Младост. Не бъди глупав. Бегай да преподписваш

Коментар

• А за МаксТелеком ,някакви отзиви и има ли значение ,че антената им е на покрива на кооперацията ни - предварително благодаря!

Коментар

• Скоро се махам от Виваком, не желая да ги коментирам, просто ще мина на друг. За младост, в София, някой да препоръча доставчик, който да е читав - нет и цифрова ТВ, пакет. Амяа не искам да е от тези с чиниите, че апартамента ми не е юг-изток и няма да стане, а и като затрещи навън проблем има. Съсед ми спомена за НЕТ 1, че ставали..?

Коментар

• Важното е да има конкуренция!
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            мегалан са наистина силни в няколко определени раиони на софия.. и затова няма смисъл да се сравняват с национален оператор като вивакома
            Не знам на кой е по добър нета, но има страшна конкуренция между фирмите. Предлагаха ми 1 година интернет без да плащам, ако след, като ми изтече договора мина към тях , като ходят по домовете на хората. Умишлено няма да споменавам ... фирми.
            Last edited by Kръстев; 08.07.2011, 23:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              От МЕГАЛАН съм страшно доволен!!!
              Изключителен професионализъм и бърза реакция - в редките случаи когато ми се е налагало да им се обаждам (2-3 пъти за 4 години) реакцията винаги им е била светкавична.
              Дано да не се развалят нещата след като М-тел ги купиха, но вече мина доста време и не се забелязва подобно нещо.

мегалан са наистина силни в няколко определени раиони на софия.. и затова няма смисъл да се сравняват с национален оператор като вивакома
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• От МЕГАЛАН съм страшно доволен!!!
                Изключителен професионализъм и бърза реакция - в редките случаи когато ми се е налагало да им се обаждам (2-3 пъти за 4 години) реакцията винаги им е била светкавична.
                Дано да не се развалят нещата след като М-тел ги купиха, но вече мина доста време и не се забелязва подобно нещо.
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

аман от реклама... с някви смешни никове с по 10 поста.. и кой мислите ще ви се върже на глупостите?
                  Мтел ги е обзела пълна паника щом са започнали да натирват служителите си да спамят по форумите Браво!
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• аман от реклама... с някви смешни никове с по 10 поста.. и кой мислите ще ви се върже на глупостите?

Коментар

• Разбира се, че има и читави фирми в тази държава, иначе, ако нямаше надали щях да стоя изобщо тук. Доколкото знам и Мегалан и НЕТ 1 имат приблизително еднаква техническа система - оптични кабели. С оптични кабели няма да има проблем при лошо време, както е с Виваком и понякога с Булсатком - те са на спътници и при лошо време ти отива сигналът. Важно е също оптиката да е под земята. В сайта на НЕТ 1 сега има една готина оферта - за 30лв - пакет тв и интернет., 18 месеца, като 3 месеца са безплатни и може човек да ги ползва когато поиска, демек, когато бюджетът му е натоварен. Яко.

Коментар

• От Виваком с 300 мегабайта в секунда трябва да се бяга! Лошо обслужване и незадоволителен нет. това ми е впечатлението. Как в България не разбрахме, че отношението към клента е едно от най-важните неща, за да правиш почтен бизнес?! може би наистина виваком ги бият по лошо обслужване от Близуу, както мисли и Делхи. Не съм ги ползвала тези НЕТ 1, ама лошо за тях не съм чула. Със сигурност има и читави доставчици, просто човек трябва да поразпита, а не само зарибяващи реклами да гледа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Някой има ли впечатления от цифровата телевизиа на Виваком. Всякакви отзиви ще са полезни
                          Имам и то лично впечатление! Насочи се към някой не зарибяващ и използващ модерна оптична мрежа. А, и такъв дето си обучава служителите да вдигат телефоните си и да са учтиви с клиентите, от които им идват заплатите. Че поне в центъра на София вивакомци използван старите жици на БТК и като капне малко - ела да видиш и нет и ТВ! А, ако искаш да се обадиш.., ще чакаш от умрял писмо. Аз вече съм на други и за сега те са ОК. Не знам дали имат покритие в твоя квартал, но ти ги препоръчвам - НЕТ 1. До сега не съм имал проблем с тях. само да не се излъжеш и по Близуу, че там вече е "кота 0"!

Коментар

• финикийците са голямата работа.. интересно каква е цената на сделката и дали ще я делистнат от БФБ..

Коментар

• Някой има ли впечатления от цифровата телевизиа на Виваком. Всякакви отзиви ще са полезни

Коментар

• Виваком" сменя собствениците си

11 юни 2011, 11:24
                                София, България

Богатата ливанска фамилия Харири иска да влезе в Европа
                                Ливанската компанията "Огер телеком", собственост на богатата фамилия Харири, се е договорила със собствениците на "Виваком" - Pacific Century Group, да поеме контрола върху дружеството, пише в. "БАНКЕРЪ".http://www.banker.bg/

Вероятно през следващата седмица или най-късно до края на юни ще бъде подадено и уведомление до Комисията за защита на конкуренцията, която трябва да даде официално разрешение за сделката.

Двама премиери на Ливан са от фамилията. Рафик Харири управляваше страната от 1992 до 1998 г. и от 2000 до 2004 г. Година по-късно бе убит при атентат. Малкият му син Саад беше премиер до януари т. г.

По-големият му брат Мохамед Харири пък води делата в бизнес империята на семейството. Държи телекоми в Саудитска Арабия, Йордания, Ливан, Южна Африка и Турция. БТК ще е първата европейска собственост на фамилията.

“Огер телеком” е основана от бившия премиер на Ливан Рафик Харири. След атентата през 2005 г., когато бе убит, на държавния пост го наследи малкият му син Саад. Той управлява страната до януари т.г., когато падна от власт след скандал в коалиционното правителство в Бейрут.

Телекомуникационният гигант и банките на фамилията останаха в ръцете на батко му Мохамед, който движи проекта за бизнес инвазия в Европа.
                                ......................
                                Арабите си имат бол пари. И сега ще купват компании на кило.
                                Last edited by clearly; 11.06.2011, 13:34.
                                http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                                Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

Working...
                                X