Първоначално изпратено от lavedette
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи-пазете се от Виваком
Collapse
X
-
''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
-
Бягайте далече от Виваком!
Напълно подкрепям призива да не се ползват услугите на Виваком.Чакам с нетърпение да ми приключи договора за ползване на интернет и IPTV.От около месец и на мен ми прекъсва постоянно сигнала, съответно програмата и интернета,загубих много време и нерви в празни разговори на тел.123 с представители на техническа подръжка,идва екип и на адреса,резултата е нулев.Писах жалби до Виваком,на база на които искам да си прекратя предсрочно договора,без да ми начисляват неустойки,позовах се на Общите условия към договора,в текстове,посочващи задълженията им като търговец,които те очевидно не спазват. Плащам за некачествен продукт и заради мудността и безхаберието им търпя загуби. Понастоящем изчаквам писмените им отговори и ще уведомя и поискам съдействие и от КЗП. Наясно съм,че едва ли ще се случи това,което искам (да прекъсна всякакви взаимоотношения с тях без да заплащам неустойки),но поне ще пробвам.Ако не ,чинно ще си изчакам края на договора и ще влязат в черния ми списък.За съжаление всеки си прави,каквото си иска и никой не носи отговорност за действията си.Така че ,ако някой се двоуми дали да избере Виваком ,искрено го съветвам да НЕ го прави,Бягайте далече от Виваком!Last edited by lavedette; 27.03.2016, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнениеНа мен често ми се случва това с мрежата, но след 2 месеца всичко ще се промени с промяна на договора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеНе знам, но това продължава да се преповтаря...''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеАбе, някой знае ли какво стана с мрежата на Виваком вчера. Цели шест пъти се разпадна
Коментар
-
Първоначално изпратено от brumbar14 Разгледай мнениеПри мен е минавала само с "Ще ми съдействате ли и трябва да се свържа с КЗП". Да видиш колко бързо ми върнаха 100 лв, които ми бяха начислили неправомерно.
пълни глупости''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеА ако знаеш колко бързо омекват като пуснеш жалба в КЗП / и от трите оператора съм гсе жалвал / ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеА ако знаеш колко бързо омекват като пуснеш жалба в КЗП / и от трите оператора съм гсе жалвал / ...''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнениеЯвно е, че няма друг начин. Поздрави за стореното на тия мошеници! В момента се опитвам да се отскубна от мрежите на оранжевите и скоро ще стане.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеНе могат ако не им дадеш възможност. Късам им нервичките докато прочета всичко. Апропо един в Глобул така се опита да ми обясни как щом договора е въведен в системата е в сила и без да съм го подписал щото не можело да бъде премахнат. Шефа му на тоя такъв скандал отнесе , че още ме поздравява с уважение като ме види....вече 5-а година.''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнениеПознавам поне няколко човека, включително и аз заблудени по подобен начин. Продавачите винаги могат да те заблудят, и го правят като имат възможност. На мен преди време ми пробутаха един дата план с отстъпка за целият срок, която се оказа че е само за първите 6 м. И аз блях, че не прочетох ситните букви някъде в договора където пишеше че е само за 6 м. Обаче видях -50% на договора, продавача ме увери, че е за целият срок, същото го пишеше и на брошурата. Какво да ти кажа повече? С Виваком и Топлофикация е едно и също, хубавото е че оранжевите са срочни или изобщо може да не ги избираш.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар