IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    А ти къде бля , като подписва договора ?
    Познавам поне няколко човека, включително и аз заблудени по подобен начин. Продавачите винаги могат да те заблудят, и го правят като имат възможност. На мен преди време ми пробутаха един дата план с отстъпка за целият срок, която се оказа че е само за първите 6 м. И аз блях, че не прочетох ситните букви някъде в договора където пишеше че е само за 6 м. Обаче видях -50% на договора, продавача ме увери, че е за целият срок, същото го пишеше и на брошурата. Какво да ти кажа повече? С Виваком и Топлофикация е едно и също, хубавото е че оранжевите са срочни или изобщо може да не ги избираш.
    ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

• Първоначално изпратено от marryan Разгледай мнение
      Бяхме измамени със продължителността на договора. Искахме за 1 година, но тъпия олигофрен е записал 2!

Освен всичко друго същия служител каза "несериозно е да спрете договора".

Ако случайно го видя отново онзи служител ще съжалява, че се е родил . Просто такива измамници не съм виждал.

Това ще им изиграе лоша шега...
      А ти къде бля , като подписва договора ?
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Бяхме измамени със продължителността на договора. Искахме за 1 година, но тъпия олигофрен е записал 2!

Освен всичко друго същия служител каза "несериозно е да спрете договора".

Ако случайно го видя отново онзи служител ще съжалява, че се е родил . Просто такива измамници не съм виждал.

Това ще им изиграе лоша шега...

Коментар

• Последната ни сметка е висока .

Откакто съм с план "Смарт ",последната ни сметка беше малко висока -47 лева,което не е много нормално .Сега са написали и някаква надвнесена сума .

Коментар

• И аз съм на "Виваком ".

Здравейте !2 години бях абонат на "Мтел ",ползвах план "Трансфер ",сега съм на "Виваком "с план "Смарт ".Дано да са прилични сметките .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              ала това е друга тема Сега пак ще им пусна жалба [/QUOTE]

Сега им искай бебешка количка за близначки....
              Имам вече, подарък от сестра ми, друго ще си търся, че пак са загазили здраво, но този път няма да се огранича с подарък телевизор
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;1059945600].........................
                А забравих, с Ментелци можеш най-добре да се сбориш за някоя отстъпка, ако са сгафили - аз лично получих цял телевизор от тях, но пък не им пуснах жалба и им спестих поне половин милион, ала това е друга тема Сега пак ще им пусна жалба [/QUOTE]

Сега им искай бебешка количка за близначки....

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  Аз пък по-големи тарикати от Ментел не съм виждал. В офиса ми няма продължава да няма добро покритие в центъра на София. Наскоро набутаха план с данни на мои познати възрастни хора с нокиа с фенерче. Пред очите ми служителка увещаше една баба, която си броеше стотинките, да се сключи 2г договор за цифрова ип телевизия и Интернет, понеже щело да и бъде по-изгодно, и т.н ...

И какво от това ?
                  И аз това казвам, че като хора не стават. Може би, заради монопола преди години.... Но като цени и качество на услугите, аз съм сравнително доволен.

А иначе и другите злоупотребяват с доверието на възрастни хора. И това трябва да се наказва строго от регулаторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Абе, да ти кажа аз съм абонат на Ментел от 15-на години и досега съм доволен от услугата като цяло на фона на милата ни родна картинка. Единственото, което ме дразни, но то е при всички, че номерата 0700 ги броят за извънземни и ти ги таксуват.
                    то и аз съм им абонат от над 17 години, но не е там въпроса - един дол дренки са. Единствено нет-а им, дето беше на Мегалан, става и то точно защото беше на Мегалан и ако трябва да го сравнявам с преди 5 години - по-зле е. Телефонията на всички е еднаква, ползвал съм и трите мобилни, на късмет е къде ще хванеш някоя забила клетка, а телевията (ползвам тази на виваком) също е ок, определено е по-добре от тази на Булшитком. Та така.
                    А забравих, с Ментелци можеш най-добре да се сбориш за някоя отстъпка, ако са сгафили - аз лично получих цял телевизор от тях, но пък не им пуснах жалба и им спестих поне половин милион, ала това е друга тема Сега пак ще им пусна жалба
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от satron Разгледай мнение
                      Услугите на Мтел са със сигурност най-добрите в района, в който живея - и мобилни и фиксирани. А това е много чудно, понеже там работят най-загубените "специалисти". Сменил съм всички мобилни оператори и пак се върнах на Мтел. А интернетът им не ми е правил проблем последните 3 години (за разлика от този на БТК преди това)...
                      Аз пък по-големи тарикати от Ментел не съм виждал. В офиса ми няма продължава да няма добро покритие в центъра на София. Наскоро набутаха план с данни на мои познати възрастни хора с нокиа с фенерче. Пред очите ми служителка увещаше една баба, която си броеше стотинките, да се сключи 2г договор за цифрова ип телевизия и Интернет, понеже щело да и бъде по-изгодно, и т.н ...

И какво от това ?

Коментар

• Услугите на Мтел са със сигурност най-добрите в района, в който живея - и мобилни и фиксирани. А това е много чудно, понеже там работят най-загубените "специалисти". Сменил съм всички мобилни оператори и пак се върнах на Мтел. А интернетът им не ми е правил проблем последните 3 години (за разлика от този на БТК преди това)...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Па мини на Ментел и "тогава ще стане такъв живот, че само си викам Дано. Дано, дано, дано...."
                          Къде и да се обърнеш, все е хОй, надяваш се поне да е с вазелин и почваш да свикваш - мила родна картинка
                          Абе, да ти кажа аз съм абонат на Ментел от 15-на години и досега съм доволен от услугата като цяло на фона на милата ни родна картинка. Единственото, което ме дразни, но то е при всички, че номерата 0700 ги броят за извънземни и ти ги таксуват.

Коментар

• Па мини на Ментел и "тогава ще стане такъв живот, че само си викам Дано. Дано, дано, дано...."
                            Къде и да се обърнеш, все е хОй, надяваш се поне да е с вазелин и почваш да свикваш - мила родна картинка
                            Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            История от познат, която доказва колко некоректни са Виваком.

Купил си човека ваучер. И започнали всякакви мамуни да му звънят и да го питат дали предлага момичта срещу пари.Ходил до магазин на Виваком, там гу пренасочили към 123, а от там му казали, че "това е положението" и няма какво да направят + съвет да търси сайта за компаньонки и да им звъни на тях.
                            За мен това е супер некоректно от тяхна страна - или сменят номера, или връщат парите.

И аз съм патил от Виваком , по-точно от Интернета им, поддръжка ужасна, реакция след 4-5 дни без Интернет и т.н.

Мислех, че повечето мнения в темата са на тролове, но напоследък се убеждавам, че не е така.

Затова никога повече Виваком!

Коментар

• История от познат, която доказва колко некоректни са Виваком.

Купил си човека ваучер. И започнали всякакви мамуни да му звънят и да го питат дали предлага момичта срещу пари.Ходил до магазин на Виваком, там гу пренасочили към 123, а от там му казали, че "това е положението" и няма какво да направят + съвет да търси сайта за компаньонки и да им звъни на тях.
                              За мен това е супер некоректно от тяхна страна - или сменят номера, или връщат парите.

И аз съм патил от Виваком , по-точно от Интернета им, поддръжка ужасна, реакция след 4-5 дни без Интернет и т.н.

Мислех, че повечето мнения в темата са на тролове, но напоследък се убеждавам, че не е така.

Затова никога повече Виваком!

Коментар

• Има доста текстове в договорите, особено на Виваком, защото съм все още техен клиент за съжаление, които могат да бъдат представени по различен начин и да заблудят доста хора. Да не говорим, че и продавачите помагат за това. Никой не ходи с адвокат да си купува телефон, това май само в БГ ще трябва да стане. В един стар договор който имам, някъде от началото на Виваком, даже има клауза че абоната е длъжен да си закупи сим карта ако я загуби или повреди, иначе дължи неустойка защото се смята като прекъсване на договора. Сега нещата са доста по различни, но и в договорите им има доста двусмислени текстове.
                                ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

Working...
                                X