Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи-пазете се от Виваком
Collapse
X
-
''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
-
Първоначално изпратено от marryan Разгледай мнениеБяхме измамени със продължителността на договора. Искахме за 1 година, но тъпия олигофрен е записал 2!
Освен всичко друго същия служител каза "несериозно е да спрете договора".
Ако случайно го видя отново онзи служител ще съжалява, че се е родил . Просто такива измамници не съм виждал.
Това ще им изиграе лоша шега...Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Бяхме измамени със продължителността на договора. Искахме за 1 година, но тъпия олигофрен е записал 2!
Освен всичко друго същия служител каза "несериозно е да спрете договора".
Ако случайно го видя отново онзи служител ще съжалява, че се е родил . Просто такива измамници не съм виждал.
Това ще им изиграе лоша шега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеала това е друга тема Сега пак ще им пусна жалба [/QUOTE]
Сега им искай бебешка количка за близначки....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
[QUOTE=Грую Груев;1059945600].........................
А забравих, с Ментелци можеш най-добре да се сбориш за някоя отстъпка, ако са сгафили - аз лично получих цял телевизор от тях, но пък не им пуснах жалба и им спестих поне половин милион, ала това е друга тема Сега пак ще им пусна жалба [/QUOTE]
Сега им искай бебешка количка за близначки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеАз пък по-големи тарикати от Ментел не съм виждал. В офиса ми няма продължава да няма добро покритие в центъра на София. Наскоро набутаха план с данни на мои познати възрастни хора с нокиа с фенерче. Пред очите ми служителка увещаше една баба, която си броеше стотинките, да се сключи 2г договор за цифрова ип телевизия и Интернет, понеже щело да и бъде по-изгодно, и т.н ...
И какво от това ?
А иначе и другите злоупотребяват с доверието на възрастни хора. И това трябва да се наказва строго от регулаторите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАбе, да ти кажа аз съм абонат на Ментел от 15-на години и досега съм доволен от услугата като цяло на фона на милата ни родна картинка. Единственото, което ме дразни, но то е при всички, че номерата 0700 ги броят за извънземни и ти ги таксуват.
А забравих, с Ментелци можеш най-добре да се сбориш за някоя отстъпка, ако са сгафили - аз лично получих цял телевизор от тях, но пък не им пуснах жалба и им спестих поне половин милион, ала това е друга тема Сега пак ще им пусна жалбаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от satron Разгледай мнениеУслугите на Мтел са със сигурност най-добрите в района, в който живея - и мобилни и фиксирани. А това е много чудно, понеже там работят най-загубените "специалисти". Сменил съм всички мобилни оператори и пак се върнах на Мтел. А интернетът им не ми е правил проблем последните 3 години (за разлика от този на БТК преди това)...
И какво от това ?
Коментар
-
Услугите на Мтел са със сигурност най-добрите в района, в който живея - и мобилни и фиксирани. А това е много чудно, понеже там работят най-загубените "специалисти". Сменил съм всички мобилни оператори и пак се върнах на Мтел. А интернетът им не ми е правил проблем последните 3 години (за разлика от този на БТК преди това)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПа мини на Ментел и "тогава ще стане такъв живот, че само си викам Дано. Дано, дано, дано...."
Къде и да се обърнеш, все е хОй, надяваш се поне да е с вазелин и почваш да свикваш - мила родна картинка
Коментар
-
Па мини на Ментел и "тогава ще стане такъв живот, че само си викам Дано. Дано, дано, дано...."
Къде и да се обърнеш, все е хОй, надяваш се поне да е с вазелин и почваш да свикваш - мила родна картинка
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИстория от познат, която доказва колко некоректни са Виваком.
Купил си човека ваучер. И започнали всякакви мамуни да му звънят и да го питат дали предлага момичта срещу пари.Ходил до магазин на Виваком, там гу пренасочили към 123, а от там му казали, че "това е положението" и няма какво да направят + съвет да търси сайта за компаньонки и да им звъни на тях.
За мен това е супер некоректно от тяхна страна - или сменят номера, или връщат парите.
И аз съм патил от Виваком , по-точно от Интернета им, поддръжка ужасна, реакция след 4-5 дни без Интернет и т.н.
Мислех, че повечето мнения в темата са на тролове, но напоследък се убеждавам, че не е така.
Затова никога повече Виваком!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
История от познат, която доказва колко некоректни са Виваком.
Купил си човека ваучер. И започнали всякакви мамуни да му звънят и да го питат дали предлага момичта срещу пари.Ходил до магазин на Виваком, там гу пренасочили към 123, а от там му казали, че "това е положението" и няма какво да направят + съвет да търси сайта за компаньонки и да им звъни на тях.
За мен това е супер некоректно от тяхна страна - или сменят номера, или връщат парите.
И аз съм патил от Виваком , по-точно от Интернета им, поддръжка ужасна, реакция след 4-5 дни без Интернет и т.н.
Мислех, че повечето мнения в темата са на тролове, но напоследък се убеждавам, че не е така.
Затова никога повече Виваком!
Коментар
-
Има доста текстове в договорите, особено на Виваком, защото съм все още техен клиент за съжаление, които могат да бъдат представени по различен начин и да заблудят доста хора. Да не говорим, че и продавачите помагат за това. Никой не ходи с адвокат да си купува телефон, това май само в БГ ще трябва да стане. В един стар договор който имам, някъде от началото на Виваком, даже има клауза че абоната е длъжен да си закупи сим карта ако я загуби или повреди, иначе дължи неустойка защото се смята като прекъсване на договора. Сега нещата са доста по различни, но и в договорите им има доста двусмислени текстове.''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
Коментар