Моля вземете отношение най-сетне към потребителя bertram!!! На мнения по различни теми, той обижда пишещите в лично качество, според въображението му, без да ги познава!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Не бях чувал, че са ни изтекли данните
investor.bg 10 декември 2020 г
Подробности за теча:
investor.bg
57 231 акаунта са засегнати
През ноември 2020 г. колекция от над 23 000 пробити сайтове изтече в няколко хакерски форума и канали в Telegram. Тези нарушени сайтове произхождат от Cit0Day, вече несъществуваща частна абонаментна услуга, предназначена за престъпници. Изтеклите данни включват предимно имейл адреси и пароли, които Cit0Day предлага срещу дневна или месечна абонаментна такса.Last edited by Andi11; 27.02.2025, 10:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеКолеги от Investor.bg,
Другото, което наблюдавам, е че периодично, чрез създадени от вас профили като „Светлето“, „Ваньо Танов“ и др., се опитвате да „съживявате“ теми с подхвърлени реплики, които понякога са — „ни в клин, ни в ръкав“. Но народът е казал: „Насила хубост не става.“
но лесно се разпознават и заминават в игнора
голяма простотия е
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Колеги от Investor.bg,
От една-две седмици забелязвам, че опреснявате индексите, валутните курсове и т.н. Поздравления! Връщам си думите, че молбата на колегата ibtsekov ще остане „глас в пустиня“.
Другото, което наблюдавам, е че периодично, чрез създадени от вас профили като „Светлето“, „Ваньо Танов“ и др., се опитвате да „съживявате“ теми с подхвърлени реплики, които понякога са — „ни в клин, ни в ръкав“. Но народът е казал: „Насила хубост не става.“
Давам ви едно предложение:
Вместо да се опитвате изкуствено да събуждате интерес към темите, опитайте се да проявите малко повече толерантност, когато в дадена тема възникне спор, който не е съвсем по същество. Не е необходимо след второто или третото мнение извън темата веднага да триете коментари, да правите забележки или да настоявате участниците да преместят разговора в „правилната“ тема, нито директно да местите мненията им там.
Когато го правите, в 90% от случаите дискусията умира и „духът угасва“.
Помислете дали да не разширите границата на толерантност поне до 24 часа, например. Все пак такива случаи не са чести, а и повечето участници във форума са достатъчно интелигентни и обикновено сами се ограничават. Ако след този период разговорът все още не е по темата, тогава вече предприемете действия.
Светкавични мерки — от типа „второ мнение извън темата и веднага трием“ — бяха уместни преди 20 години, когато дискусиите бяха толкова бурни, че дори с вашата намеса трудно се овладяваха в продължение на седмици. Но тези времена отминаха.
Настройте се към новите реалности, за да не се налага Светлето да пише в темата „Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор“ — „Като в Дубай — летящи автомобили.“
ПП.Текстът,който първоначално написах го коригирах граматически и стилово с ИИ.Чак ме е яд- много добре се справи изкуствената гад....Last edited by Retro_696; 20.02.2025, 14:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеНе знам дали само аз забелязвам, но 95% от пространството е заето от две изперкали старчета и два маниака.
Тона на разговорите е безобразен. Крясъци и многоумие /малоумие/.
Отварям по навик форума и точно след 10 секунди излизам. Виждам кой се изявява и излизам.
Сложете такса за над 10 поста на ден, или нещо подобно. Измислете нещо.
Коментар
-
Не знам дали само аз забелязвам, но 95% от пространството е заето от две изперкали старчета и два маниака.
Тона на разговорите е безобразен. Крясъци и многоумие /малоумие/.
Отварям по навик форума и точно след 10 секунди излизам. Виждам кой се изявява и излизам.
Сложете такса за над 10 поста на ден, или нещо подобно. Измислете нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колегата е дал интервю за инвестор
на тема успешните инвеститори или нещо подобно
трябва да може да се ползва от някои дребни прибилегии, нали
Истината е че, един колега тук, ме наведе на мисълта да си потърся правата и зададох някои въпроси към модераторите. Не знам, дали ТОВА подейства, дали се промени някаква инструкция нейде но, фактът е налице.Last edited by Tutankhamon; 04.02.2025, 23:01.The Mumy is alive, do not care about it !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колегата е дал интервю за инвестор
трябва да може да се ползва от някои дребни прибилегии, нали
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Не мога да разбере защо този индивид има два акаунта във форума
и държи да пише ежедневно безбройни безсмислени реплики във форума
трябва да може да се ползва от някои дребни привилегии, налиLast edited by ratten; 05.02.2025, 10:38.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Не мога да разбере защо този индивид има два акаунта във форума
и държи да пише ежедневно безбройни безсмислени реплики във форумаThe Mumy is alive, do not care about it !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
АхаПървоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
По-скоро, темата е за диалозите. СПОКО.
и държи да пише ежедневно безбройни безсмислени реплики във форума
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ibtsekov Разгледай мнениеУважаеми Инвестор.БГ, моля ви да опреснявате индексите които сте предложили на читателите си или да премахнете рубриките. Публикуването на стара информация не е корктно към читателите/почитателте ви.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар