Вече свикнах с навия фейс и мога да влизам във всяка тема...Някои от колегите вече ви писаха ,но и аз да ви напомня....Направете така,че като има ново мнение в някоя от темите,пак да се оцветява,като непрочетена,много е по- удобно и по-функционално,конкретната тема веднага "възбужда" интерес....Иначе е малко тъпо да щрака човек по всички теми и да проверява има ли нещо ново...Писва....Хубава вечер на екипа на Инвестор...Малко ни поизнервихте последните дни ,ама простено ви е.... ,пък случват се таквиз неща и в най-"белите" държави...Само ,който не работи,той не греши...Бреййй,как го казах...На две-три ракии,човек става някак си поетичски настроен....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
също съм за опция да се ползва стария интерфейс - или поне докато не се отстранят множеството грешки/бъгове и т.н.
когато отварям форума през телефона, дадена тема, автоматично ми изскача клавиатурата да пише, скривайки цялата тема (не знам дали не е от телефона, ама на други страници не е така.... а и преди не беше така, та препдолагам е от промените)
старата версия беше по-семпла, но на мен по- ми харесваше.
иначе респект за опита да се промени нещо, не е лесно.
и все пак опция да се ползва старата версия би била супер
Коментар
-
Белят фон е УЖАСЕН! Говоря не само за началната страница. И шрифта е много тънък. Всеки отговор в темата заема прекалено много място. Отворил съм тук темата, и виждам само 4 отговора. За другите трябва да се прелиства постоянно. Направете теми с различни цветове които всеки да може да си избира. Заглавната лента също премигва при скриване. Това поне лесно се коригира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеАко сега направите и добра мобилна версия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad12 Разгледай мнениеКефи ме - вече е дста по-ясно кое е прочетено, и кое не. И няма изяждащо очите бяло.. Имаме чуваемост, дееба
Браво бре. Имаме напредък.
ПП. Оправете това Post Reply.
Коментар
Коментар