Първоначално изпратено от Boicho Popov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеПродължава да не си личи, когато има ново мнение в някоя тема? Преди темата си връщаше зеления цвят и излизаше отгоре. Мен това ме удовлетворява абсолютно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Напротив: махнаха информацията за броят на постовете, за да не се вижда, че тия дето възторжено хвалят новата визия, всъщност са се регистрирали същия ден.
Инвесторът, аре сложете читави човечета, бе...
Ма верно тез човечета са смешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Значи троловете, които задръстват форума с постоянното си и досадно присъствие, имат най-голям шанс да бъдат повишени в звание?!
Инвесторът, аре сложете читави човечета, бе...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Какво да ми харесва бе! Какво? Темите не се зареждат. На една ми излиза 504 Gateway Time-out
На друга нищо не ми излиза освен празен екран. Трета изобщо нищо не излиза, върти се, върти се .. докато свърши времето за свързване. Не мога да си влеза в профила.
Какво да ми хареса?
Наели сте най-тъпите програмисти.
Щели да "компенсират"!
Съсипахте форума!
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
5000 поста/мнения.
Коментар
-
Шрифта и прескачането при скролване искат да се пипне.
Другото е да се оправи позеленяването на темите,които имат нови мнения,а не да стоят черни,като последно прочетени.
Моля обърнете внимание и на емотиконите,много са недъгави новите.
Много дългите редове са проблем при ползването на смартфон
Благодарим за усилията в изчистването на проблемите.Last edited by hemilio; 24.11.2016, 12:55.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеОправили сте зелената лента отгоре в темите да не се показва/скрива постоянно. НО!!!... Да ви имам прекрасните програмисти... Някой просто я е скрил по бързия начин, ама при скролване нагоре/надолу скролването "прескача", все едно лентата се появява/скрива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеМоля да ме извините, ако само аз не знам правилата, но как се става "заслужил инвеститор"? И въобще какви са критериите за тези определения - къде да прочета?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар