използвам Google Chrome и нямам абсолютно никакви проблеми при отваряне на теми и т.н, при мен всичко работи нормално...успех
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
При мен на Вивалди скапаният форум съвсем се бъгна - сега зелената заглавна лента ми стои неподвижна, а под нея започна да изскача постоянно някаква сива празна лента
:
Край! Дърпам му шалтера на тоя тъп, недодялан форум и повече не мисля да си мъча нервите с глупости. След една година ако го пооправят, може да се регистрирам пак.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнение
Вече няма нежелани, ще търпиш на всички глупостите
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеМайната му на интерфейса, ама къде ми е списъка с нежеланите потребители?
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеМайната му на интерфейса, ама къде ми е списъка с нежеланите потребители?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеОт настолно РС / Уиндоус / не ми отваря темите с изключение само на тази тема за новия интерфейс. ДОКОГА ???
Докато им дойде акъла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеРазвали къща, направи колиба - това се получи тук!
Колибата каквито и подобрения и украси да и сложат - пак ще си е колиба.
Да си ни върнат къщата, некадърници...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеОставам с впечатление, че е шеф на екипа по обновлението. Освен ако е някой "и сам воинът е воин" в ит-окопите.
Investor, рано или късно ще стигнете до извода, да наемете други хора, за да се справят с проблема.
Аз услужливо ви го поднасям от сега предложението. Батака е пълен, без надежда за почистване, а и тази платформа......The strongest stand last.
Коментар
Коментар