Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеИмам въпрос към уважаемата модерация, а именно: Мога ли да отворя тема, която няма да е политическа, нито с политически привкус? (Може само с (да, или не))
Надявам се на бърз и положителен отговор.
П.П. Няма толкова измислени думи в езика ни, колкото теми в този форум, не е ли така
П.П.П. Не съм модератор
Коментар
-
marandi marandi е онлайн в момента
Заслужил
инвеститор
Днес, 11:12
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Тъпи същества сте вие, мурзилките.
Вместо съчувствие към пострадалите, да използвате трагедията на хората за гнусната си пропаганда е отвратително. Но такава е вашата същност, битие.
БГ матрьошките сте нагли, бездуховни нещастници, на които Господ ще ви раздаде нужното.
Виж, че на БГ мурзилето му е скучно и джафка наред, белким някой го отрази
Отговори с цитат
И си озаптете подопечните тролове !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТи кво бе,да не се припозна!!!Играй си белота с каруцарите!!!Няма страшно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеЦитат:
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
БГ империя се надига и веднага България трябва да разреши на други държави/територии да се самоопределят със същото име.
"Волга БГ в момента мачка жалкото жуже през ислям, докато Киев БГ ги задържа да не дойдат насам.
Колкото пъти монголците са тръгвали към БГ империя - толкова пъти са яли бой до посиняване, че чак не можем да ги стигнем после, когато хукнат да бягат.
П.П. БГ матрьошките трябва да се избесят всичките наред и да висят по стълбовете за назидание поне 1 година. Да знае всеки какво го чака, който тръгне да се отрича от родината си, за да прекарва чужди интереси.
Децата им на сапун, до внуците. Ако след 3 години няма резултат - тогава до 7 коляно, ако ще БГ империя да остане 1 милка. Не се ли изреже гнилоча/гангрената - няма оправия."
Инвестора и модераторите да вземат да попрочетат дето трябва за насаждането на омраза и подтикването към саморазправа .И да си озаптят подопечните ...!
Коментар
-
Цитат:
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
БГ империя се надига и веднага България трябва да разреши на други държави/територии да се самоопределят със същото име.
"Волга БГ в момента мачка жалкото жуже през ислям, докато Киев БГ ги задържа да не дойдат насам.
Колкото пъти монголците са тръгвали към БГ империя - толкова пъти са яли бой до посиняване, че чак не можем да ги стигнем после, когато хукнат да бягат.
П.П. БГ матрьошките трябва да се избесят всичките наред и да висят по стълбовете за назидание поне 1 година. Да знае всеки какво го чака, който тръгне да се отрича от родината си, за да прекарва чужди интереси.
Децата им на сапун, до внуците. Ако след 3 години няма резултат - тогава до 7 коляно, ако ще БГ империя да остане 1 милка. Не се ли изреже гнилоча/гангрената - няма оправия."
Инвестора и модераторите да вземат да попрочетат дето трябва за насаждането на омраза и подтикването към саморазправа .И да си озаптят подопечните ...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеОК, ще си изтрия предпоследния коментар!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНепрекъснато се задяваше със тогавашната система!!!Интересна личност!!!Почина на 40, лека му пръст!!!
примеро като от "вчера".
лека му пръст.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениелуд, луд даскал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеимах предвида даскла, за който говори кефала.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoffСамо лудите си говорят със луди! До тук показваш, че самия ти се смяташ за луд, щом приемаш допускането че "аз съм луд", но си говориш с мен!
Но, освен да приемеш че "съм луд", можеше просто да си признаеш отново, че просто трудно или изобщо не ме разбираш!
А всъщност, приемането на допускането, че "аз съм луд" е твоето спасение от другото възможно допускане - че "ти си глупав"препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТочно това някои хора не могат да разберат!!!Като зарастягат локуми,разтягат ,разтягат!!!А едно време имах един учител по литература и той казваше:Режи локума!!!Ама го показваше с ръце!!!Айде и аз го режа!!!
- дългия коментар е непълна предпоставка за "разтягане на локум"! А използването на непълна предпоставка за аргументирано очакване на дадено следствие, се генерира чрез заблудата "Преднамереност"!
Наприемр - от "разтегнат локум" не би могъл да научиш нищо, а сега от този дълъг коментарн научи, че притежаваш склонност да си преднамерен, и какво всъщност представлява тя!
Специални Поздрави за Преднамереността!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение....много думи ....и.... кавички...
със здравепрепоръка е
Коментар
Коментар