Здравей! Потребителите нямат права за модерация. Цитираният ник също.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеБлагодаря Ви за великодушието което проявихте към мен! А питането ми към Вас ще оставите без отговор? Жалко, а така тръпнех в очакване и надежда да опровергаете вътрешното ми чувство, че възпитанието за Вас не е мираж.
/умна и духовита!...напоследък на дамите не им се случва често да тръпнат в надежда и очакване..., как преобразява, а уж е нищо и никакъв - тоя форум!
/
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеНапишете си отново мнението, но без лични обиди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЯвно трябваше да завърша мнението с псувня за да му обърнете внимание. Освен да можете да триете трябва да можете и да се обосновете защо триете.... лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеУважаеми админ Aleks, ще Ви помоля преди да изтриете някое мнение, да го прочетете хубаво и да го осмислите. Ще ви помоля също така, да ми обясните защо изтрихте и двете ми мнения в темата за финансовата пирамида, при положение, че в първото мнение задавах въпрос към съответния представител на финансовата пирамида и нямаше нищо обидно. Надявам се на отговор, защото оставам с впечатлението, че имате някакъв сантимент към Saveway и техните представители.
Явно трябваше да завърша мнението с псувня за да му обърнете внимание. Освен да можете да триете трябва да можете и да се обосновете защо триете.... лично мнение.
Коментар
-
Уважаеми админ Aleks, ще Ви помоля преди да изтриете някое мнение, да го прочетете хубаво и да го осмислите. Ще ви помоля също така, да ми обясните защо изтрихте и двете ми мнения в темата за финансовата пирамида, при положение, че в първото мнение задавах въпрос към съответния представител на финансовата пирамида и нямаше нищо обидно. Надявам се на отговор, защото оставам с впечатлението, че имате някакъв сантимент към Saveway и техните представители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениече то в другите теми пишат 10 човека с по 10 ника
Моята гледна точка е следната - лошия тон определено отблъсква някои хора които наистина се интересуват какво се пише. В същото време прекалената модерация за запазване тона добър ще отблъсне или директно ще банне доста хора, така че форума в цялост ще стане доста по-муден, по слабо привлекателен за постоянно влизане и реално за общуване - макар и некултурно такова
Лесния начин за задоволяване и на двете желания е два форума. Разговорът и импресиите ще си вървят. И в същото време като се интересува човек от нещо важно за него ще му е по-лесно, по-удобно и няма да се притеснява че ще почнат да го тролят.
тя сега борсата ни е леко умряла, и темите за български компании също. Но това няма да е все така. А като тръгне еуфория и интерес и в тези теми веднага почва да се пълни със спам, някакви хора които плюят по всеки който изказва мнение различно от тяхното - особено пък за спадНа мен лично не ми пука - но съм убеден че доста хора необичащи конфликти тази доста как да го кажа, кръчмарска атмосфера ги отблъсква да пишат собствено мнение или да задават някакъв въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСамо дето в темите за пазари пишат 100 човека като 90 от тях няма смисъл да се четатКакто и да го мислим няма да стане по-добре, ами дано само не налазят и т. нар. "сериозни теми"...
Така е и в темите за НИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСамо дето в темите за пазари пишат 100 човека като 90 от тях няма смисъл да се четатКакто и да го мислим няма да стане по-добре, ами дано само не налазят и т. нар. "сериозни теми"...
Моята гледна точка е следната - лошия тон определено отблъсква някои хора които наистина се интересуват какво се пише. В същото време прекалената модерация за запазване тона добър ще отблъсне или директно ще банне доста хора, така че форума в цялост ще стане доста по-муден, по слабо привлекателен за постоянно влизане и реално за общуване - макар и некултурно такова
Лесния начин за задоволяване и на двете желания е два форума. Разговорът и импресиите ще си вървят. И в същото време като се интересува човек от нещо важно за него ще му е по-лесно, по-удобно и няма да се притеснява че ще почнат да го тролят.
тя сега борсата ни е леко умряла, и темите за български компании също. Но това няма да е все така. А като тръгне еуфория и интерес и в тези теми веднага почва да се пълни със спам, някакви хора които плюят по всеки който изказва мнение различно от тяхното - особено пък за спадНа мен лично не ми пука - но съм убеден че доста хора необичащи конфликти тази доста как да го кажа, кръчмарска атмосфера ги отблъсква да пишат собствено мнение или да задават някакъв въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМомче ама не там където трябва!!!Ако е същият даскал,той не псуваше!!!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеживота, момче, живота... и оня даскал с локума ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо и сега се забелязва - темите за акции и пазари рядко излизат извън добрия тон. Темите за политика с всичките и нюанси и патологии много рядко влизат в добрия тон.
форекса много ясно е забавление - то никой не печели от хазартКакто и да го мислим няма да стане по-добре, ами дано само не налазят и т. нар. "сериозни теми"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБе уж сте демократи уж на Запада сте фенове а все напиняте към диктаторски и комунистически мурафети.Ти допускаш ли поне за миг че може да си неприятен на някого.Аз пък искам да няма бан дори когато се обиждаме и псуваме.Ще попсуваме па ще има умора и ще спре.Вярвам че и другите хора са добри в душата си, е някои някъде много много дълбоко в душата си, та чак към задника отива
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПеше,теб кой те научи да псуваш бе,майка му де..а!!!препоръка е
Коментар
Коментар