IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравей! Потребителите нямат права за модерация. Цитираният ник също.
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Кой от модераторите пише с ник маранди?Защо ми изчезват мненията в които го питам защо приравнява децибел с дециметър и ампер с кубичен метър.Собствениците знаят ли за това?Кой е на хранилка от Козяк без собственика да знае?

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
        Благодаря Ви за великодушието което проявихте към мен! А питането ми към Вас ще оставите без отговор? Жалко, а така тръпнех в очакване и надежда да опровергаете вътрешното ми чувство, че възпитанието за Вас не е мираж.

/умна и духовита! ...напоследък на дамите не им се случва често да тръпнат в надежда и очакване..., как преобразява, а уж е нищо и никакъв - тоя форум!/

Коментар

• Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
          Напишете си отново мнението, но без лични обиди.
          Благодаря Ви за великодушието което проявихте към мен! А питането ми към Вас ще оставите без отговор? Жалко, а така тръпнех в очакване и надежда да опровергаете вътрешното ми чувство, че възпитанието за Вас не е мираж.

Коментар

Явно трябваше да завърша мнението с псувня за да му обърнете внимание. Освен да можете да триете трябва да можете и да се обосновете защо триете.... лично мнение.
            Напишете си отново мнението, но без лични обиди.

Коментар

Уважаеми админ Aleks, ще Ви помоля преди да изтриете някое мнение, да го прочетете хубаво и да го осмислите. Ще ви помоля също така, да ми обясните защо изтрихте и двете ми мнения в темата за финансовата пирамида, при положение, че в първото мнение задавах въпрос към съответния представител на финансовата пирамида и нямаше нищо обидно. Надявам се на отговор, защото оставам с впечатлението, че имате някакъв сантимент към Saveway и техните представители.

Явно трябваше да завърша мнението с псувня за да му обърнете внимание. Освен да можете да триете трябва да можете и да се обосновете защо триете.... лично мнение.

Коментар

• Уважаеми админ Aleks, ще Ви помоля преди да изтриете някое мнение, да го прочетете хубаво и да го осмислите. Ще ви помоля също така, да ми обясните защо изтрихте и двете ми мнения в темата за финансовата пирамида, при положение, че в първото мнение задавах въпрос към съответния представител на финансовата пирамида и нямаше нищо обидно. Надявам се на отговор, защото оставам с впечатлението, че имате някакъв сантимент към Saveway и техните представители.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  че то в другите теми пишат 10 човека с по 10 ника

Моята гледна точка е следната - лошия тон определено отблъсква някои хора които наистина се интересуват какво се пише. В същото време прекалената модерация за запазване тона добър ще отблъсне или директно ще банне доста хора, така че форума в цялост ще стане доста по-муден, по слабо привлекателен за постоянно влизане и реално за общуване - макар и некултурно такова

Лесния начин за задоволяване и на двете желания е два форума. Разговорът и импресиите ще си вървят. И в същото време като се интересува човек от нещо важно за него ще му е по-лесно, по-удобно и няма да се притеснява че ще почнат да го тролят.

тя сега борсата ни е леко умряла, и темите за български компании също. Но това няма да е все така. А като тръгне еуфория и интерес и в тези теми веднага почва да се пълни със спам, някакви хора които плюят по всеки който изказва мнение различно от тяхното - особено пък за спад На мен лично не ми пука - но съм убеден че доста хора необичащи конфликти тази доста как да го кажа, кръчмарска атмосфера ги отблъсква да пишат собствено мнение или да задават някакъв въпрос.
                  + 100

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Само дето в темите за пазари пишат 100 човека като 90 от тях няма смисъл да се четат Както и да го мислим няма да стане по-добре, ами дано само не налазят и т. нар. "сериозни теми"...
                    +1
                    Така е и в темите за НИ

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Само дето в темите за пазари пишат 100 човека като 90 от тях няма смисъл да се четат Както и да го мислим няма да стане по-добре, ами дано само не налазят и т. нар. "сериозни теми"...
                      че то в другите теми пишат 10 човека с по 10 ника

Моята гледна точка е следната - лошия тон определено отблъсква някои хора които наистина се интересуват какво се пише. В същото време прекалената модерация за запазване тона добър ще отблъсне или директно ще банне доста хора, така че форума в цялост ще стане доста по-муден, по слабо привлекателен за постоянно влизане и реално за общуване - макар и некултурно такова

Лесния начин за задоволяване и на двете желания е два форума. Разговорът и импресиите ще си вървят. И в същото време като се интересува човек от нещо важно за него ще му е по-лесно, по-удобно и няма да се притеснява че ще почнат да го тролят.

тя сега борсата ни е леко умряла, и темите за български компании също. Но това няма да е все така. А като тръгне еуфория и интерес и в тези теми веднага почва да се пълни със спам, някакви хора които плюят по всеки който изказва мнение различно от тяхното - особено пък за спад На мен лично не ми пука - но съм убеден че доста хора необичащи конфликти тази доста как да го кажа, кръчмарска атмосфера ги отблъсква да пишат собствено мнение или да задават някакъв въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Момче ама не там където трябва!!!Ако е същият даскал,той не псуваше!!!
                        ми може и друг да е бил
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          живота, момче, живота... и оня даскал с локума ))
                          Момче ама не там където трябва!!!Ако е същият даскал,той не псуваше!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            То и сега се забелязва - темите за акции и пазари рядко излизат извън добрия тон. Темите за политика с всичките и нюанси и патологии много рядко влизат в добрия тон.

форекса много ясно е забавление - то никой не печели от хазарт

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Бе уж сте демократи уж на Запада сте фенове а все напиняте към диктаторски и комунистически мурафети.Ти допускаш ли поне за миг че може да си неприятен на някого.Аз пък искам да няма бан дори когато се обиждаме и псуваме.Ще попсуваме па ще има умора и ще спре.
                              Тцъ, никога не ми е минало през ума такова нещо - аз съм такова добро момче Вярвам че и другите хора са добри в душата си, е някои някъде много много дълбоко в душата си, та чак към задника отива

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Пеше,теб кой те научи да псуваш бе,майка му де..а!!!
                                живота, момче, живота... и оня даскал с локума ))
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X