Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Здравейте! Разбирам, че потребител nradev използва сайта за спекула с непублични акции на Соди-Девня. Предлагал е покупка на силно занижена цена, при положение, че цената, която е пазарна, върви в пъти повече. След, като въпросния юзър видя, че не може да получи оферта в пъти под пазарната, започна да хейти продавача в тема за недвижимости, което е манипулация с коректността на инвеститорите. Моля да го изключите завинаги поради некоректност и нелоялност към единствения форум за инвеститори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеВъв форума пиша, но под статиите не мога да оставя коментар за пореден път.
Статията е:
Хърватия получи зелена светлина за Шенген
Коментара ми е:
Шест години след присъединяването на Хърватия към Европейския съюз (ЕС) балканската държава получава зелена светлина от Европейската комисия (ЕК) за присъединяване към Шенгенското пространство.
12 години след присъединяването на България към Европейския съюз (ЕС) балканската държава продължава да НЕполучава зелена светлина от Европейската комисия (ЕК) за присъединяване към Шенгенското пространство.
Вместо коментара на екрана ми се изписва:
Поради нарушение на правилата на сайта нямате право да публикувате коментари.
Обратно към сайта
Бихте ли ми казали кое правило съм нарушил и кога?
Да, бе.Last edited by Pyramid; 13.11.2019, 11:09.
- 1 like
Коментар
-
Във форума пиша, но под статиите не мога да оставя коментар за пореден път.
Статията е:
Хърватия получи зелена светлина за Шенген
Коментара ми е:
Шест години след присъединяването на Хърватия към Европейския съюз (ЕС) балканската държава получава зелена светлина от Европейската комисия (ЕК) за присъединяване към Шенгенското пространство.
12 години след присъединяването на България към Европейския съюз (ЕС) балканската държава продължава да НЕполучава зелена светлина от Европейската комисия (ЕК) за присъединяване към Шенгенското пространство.
Вместо коментара на екрана ми се изписва:
Поради нарушение на правилата на сайта нямате право да публикувате коментари.
Обратно към сайта
Бихте ли ми казали кое правило съм нарушил и кога?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, виж си аватара. Който клеца Меца, Модито го ...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, виж си аватара. Който клеца Меца, Модито го ...
всеки вижда това което му се иска
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениевъв форума пиша, а под статиите ми изписва:
бихте ли ми казали кое правило съм нарушил и кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеСега пък валутния пазар не се ъпдейтва.
Момчета, ако нямате желание да поддържатате заглавната страница ъпдейтната със всички неща, махнете индексите, няма само да Ви правим забележки
Коментар
Коментар