IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
    Почтително моля който има 1 минута свободно време да ми обясни какво е това "игнор лист", някаква наказателна функция ли е или що? Кво значи някой да те сложи в игнор листа? Не се виждат публично коментарите на сложения в игнора ли? И как се активира тая функция за обща култура да знам Питам че често виждам някой да заплашва друг , че щял да го сложи в игнора
    Кликваш на "контролен панел", горе под зеленото поле. Появява се квадратче в което написваш никнейма на нежелания потребител. И няма да му виждаш тъпите мнения. Това е, много просто.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Почтително моля който има 1 минута свободно време да ми обясни какво е това "игнор лист", някаква наказателна функция ли е или що? Кво значи някой да те сложи в игнор листа? Не се виждат публично коментарите на сложения в игнора ли? И как се активира тая функция за обща култура да знам Питам че често виждам някой да заплашва друг , че щял да го сложи в игнора
      По принцип, безобидно е: Означава че, ако той " те сложи", той и само той, няма да вижда твоите постовеот първа ръка, т.е., когато, те не са цитирани от някого, с когото, той не е в такива отношения и не гоме "вкарал" в игнора си. Иначе, май, дори точно аз и точно на теб, бях разказвал, как се "вкарва в игнора". И май, беше и в тази тема.

Коментар

• Почтително моля който има 1 минута свободно време да ми обясни какво е това "игнор лист", някаква наказателна функция ли е или що? Кво значи някой да те сложи в игнор листа? Не се виждат публично коментарите на сложения в игнора ли? И как се активира тая функция за обща култура да знам Питам че често виждам някой да заплашва друг , че щял да го сложи в игнора

Коментар

Още веднъж скромно да запитам кога ще оправите досадния и дразнещ проблем с пускането на коментари??? До Нова Година ще решите ли проблема ?? Нали сте ИНВЕСТОР и с големи претенции пък един дребен бъг не можете да премахнете вече 10 дена ......
          Здравейте, както вече обясних, работим по въпроса. Надявам се скоро да решим казуса. Лека вечер!

Коментар

• Още веднъж скромно да запитам кога ще оправите досадния и дразнещ проблем с пускането на коментари??? До Нова Година ще решите ли проблема ?? Нали сте ИНВЕСТОР и с големи претенции пък един дребен бъг не можете да премахнете вече 10 дена ......

Коментар

• Що бе, Консуле? „Демокрация”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Многото „партии” - всички, регистрирани след 10.11'89 досега, дали не надхвърля 400 ? - само размива калта и размътва водата, т.к.в мътна вода, се ловяло най-лесно рибка. Анкетата ти БИ ИМАЛА смисъл, ако би питал, ЗА КАКВИ ХОРА бихме гласували. Което ни предлагаш, е още от същото. Не, мерси.
                Като си с много големи претенции - ами направи си собствена анкета и в нея питай каквото си искаш. Аман от критикари и "акъллии", дето все чакат някой друг да направи нещо за тях..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Благодаря много. Сега ще проверя дали ще ми даде да добавя партии в анкетата.
                  Многото „партии” - всички, регистрирани след 10.11'89 досега, дали не надхвърля 400 ? - само размива калта и размътва водата, т.к.в мътна вода, се ловяло най-лесно рибка. Анкетата ти БИ ИМАЛА смисъл, ако би питал, ЗА КАКВИ ХОРА бихме гласували. Което ни предлагаш, е още от същото. Не, мерси.
                  Last edited by Pyramid; 14.08.2020, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                    Здравейте отново! Вчера броят на отговорите към анкетата е увеличен на 50. Продължаваме да работим над проблема с изчезването на личните съобщения, които си пращат във форума.

Поздрави и лек ден
                    Благодаря много. Сега ще проверя дали ще ми даде да добавя партии в анкетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение

Здравейте, ще помислим по въпроса.
                      Здравейте отново! Вчера броят на отговорите към анкетата е увеличен на 50. Продължаваме да работим над проблема с изчезването на личните съобщения, които си пращат във форума.

Поздрави и лек ден

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

А личните съобщения работят ли ви? (приемане и изпращане)
                        От 2-3 седмици нямах включване и сега като влязох, усещам, че май някои неща не работят
                        Ще ги оправим, благодаря за сигнала

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Молба към модераторите:

Ако може в настройките на форума и да се промени параметъра за максимален брой отговори в една анкета от 10 на 20. Така ще може в публикуваната вече анкета кой за кого ще гласува да се допишат още партии.
                          Здравейте, ще помислим по въпроса.

Коментар

• Молба към модераторите:

Ако може в настройките на форума да се промени параметъра за максимален брой отговори в една анкета от 10 на 20. Така ще може в публикуваната вече анкета кой за кого ще гласува да се допишат още партии.
                            Last edited by Mateev; 13.08.2020, 10:35.

Коментар

• Въпрос към модераторите, администраторите и собствениците на сайта ИНВЕСТОР - Кога ще решите досадния проблем с пускането на коментари? Изобщо имате ли намерение да оправите нещата или да свикваме че така ще си останат нещата и за в бъдеще?
                              Ако нямате пари и средства можем да отворим една дарителска сметка и всеки участник в форума ще преведе по 1 лев, за 2 дена ще съберете поне 500 лв достатъчни да наемете някой ай-ти спец да ви оправи дребния проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

При мен беше така известно време, натисках отговор, съобщението не се изпращаше, а се затваряше, след това преглед и изпращане, тогава се получаваше- това беше около 2-3 седмици
                                А личните съобщения работят ли ви? (приемане и изпращане)
                                От 2-3 седмици нямах включване и сега като влязох, усещам, че май някои неща не работят

Коментар

Working...
                                X