IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
    Абе кво става тука бъг ли гаден има сайта некъв, като си пускам коментари ми излиза съобщение за грешка, вече няколко пъти, трябва да кликна върху ОК и после да рестартирам страницата и тогава си виждам поста. При вас така ли е ? Ся си влязох и в профила да видя кога се регнах че забравих и още нещо ми направи впечатление. От преди бях запомнил щото са лесни числа че имах 233 коментара, писах 2 или 3 коментара вчера и днес а бройката пак си стои от 233 поста и не мърда. И при вас ли е така? Някои наясно ли какви са проблемите и защо не се вземат некви мерки да се решат?
    Доколкото разбирам при всички е така, а относно коментарите- ами такъв е материала, какво да се прави

Коментар

• Абе кво става тука бъг ли гаден има сайта некъв, като си пускам коментари ми излиза съобщение за грешка, вече няколко пъти, трябва да кликна върху ОК и после да рестартирам страницата и тогава си виждам поста. При вас така ли е ? Ся си влязох и в профила да видя кога се регнах че забравих и още нещо ми направи впечатление. От преди бях запомнил щото са лесни числа че имах 233 коментара, писах 2 или 3 коментара вчера и днес а бройката пак си стои от 233 поста и не мърда. И при вас ли е така? Някои наясно ли какви са проблемите и защо не се вземат некви мерки да се решат?

Коментар

• Не, Алекс. Спам не е.

Коментар

• Ако не престанете ще получите бан!!!

Коментар

• Матеев, ще те разочаровам. От регистрацията ми тук не ми се е налагало да ползвам повторно опцията за регистрация
            За всичките години нямам мнение, от което да се срамувам. Грешно или не, всеки от своята камбанария отсъжда, но всяко мнение е било мотивирано единствено от личната ми философия към нещата.

Не знам дали е възможно да се ограничи регистрацията на многоникови. Форумът би спечелил. За сайта, може би не
            Но, тук е парченце от пъзела на обществения живот, който ни заобикаля и това е положението

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Матеев, изненадваща новина за новите акаунти. Голям шок ще е за никовете, които ползват по 10на и искат да станат 20на ))

А за лайковете, споко, конспиративната теория подсказва, че заданието не е политически обвързано )) и аз не мога при някои хора
              Пък и 1та част с многониковите обезмисля идеята
              Какво общо имат тука многониковите не ми стана ясно. Къде го чукаш, къде се пука или по-скоро - гузен негонен бяга.

Коментар

• Матеев, изненадваща новина за новите акаунти. Голям шок ще е за никовете, които ползват по 10на и искат да станат 20на ))

А за лайковете, споко, конспиративната теория подсказва, че заданието не е политически обвързано )) и аз не мога при някои хора
                Пък и 1та част с многониковите обезмисля идеята

Коментар

• Лайковете на някои хора ги отчита, а на други - не. Това ми намирисва на разделяне на хората в различни групи и даването на тези групи на различни правя. Дори и ми намирисва на разделяне по политически признак, защото ми греши точно на хората, които харесвам, и не ми греши на хората, които не харесвам. Може и да е параноя, но определено оставам с това впечатление.

Друг проблем - на форума не могат да се регистрират нови потребители. Пак грешка в сървъра .....
                  Акаунта обаче се създава, но сървъра не праща мейл за активиране на акаунта. Така хем е блокирано името (ника), хем е блокиран и мейла на човека и хем няма възможност да се пише от този акаунт. От същия мейл не може да се създаде друг акаунт (сървъра не дава) пък и няма смисъл, защото и той ще отиде в киреча.

Поне това администраторите могат да поправят, като на ръка активират акаунтите, създадени от хората в последните 2-3 седмици или поне се погрижат да изпратят на ръка мейли за активация.
                  Last edited by Mateev; 09.08.2020, 19:02.

Коментар

• Освен това не отчита лайковете, когато харесам някое мнение на Съни.

Коментар

• Инвесторе, каква е причината да е затруднено писането на мнения?
                      Надявам се да се оправи проблема бързо.

За съфорумците - в момента, когато пускате мнение ви излиза съобщение за грешка - дайте О'к и после рестартирайте страницата. Мнението ви ще е публикувано

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Може ли повече разяснение как така закон може да е в сила без да е обнародван в ДВ?
                        Какво означава "не се препоръчва издававане на касови бонове" - това не е ли за веднага затваряне на търговски обект?
                        И трето - каква е тази мярка ИЛИ по усмотрение

ПП Ако си се шегувал, не съм те разбрал

Това беше опит за шега, но въпросът наистина е сериозен! (потърсих, не без основание аналогия с миналото)

Сериозно (вече): с подобна промяна, същата се фиксира задължително и в Закона за ДДС, а последното (изменение на закона) - се обнародва в ДВ.

Забележката ти е основателна, но журналистите гледат в друга посока, именно в търсене на сензацията... (за съжаление - страната ни е "правова", когато на управляващите им е изгодно)
                        ​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Има фиксиран в закона - гратисен период.

За времето, до публикуване на промяната в ДВ - не се препоръчва издаването на касови бонове, ИЛИ това се решава по усмотрение на собствениците на заведенията.

Това би довело до отпадане възможността за допускане на груби грешки в счетоводството.

Може ли повече разяснение как така закон може да е в сила без да е обнародван в ДВ?
                          Какво означава "не се препоръчва издававане на касови бонове" - това не е ли за веднага затваряне на търговски обект?
                          И трето - каква е тази мярка ИЛИ по усмотрение

ПП Ако си се шегувал, не съм те разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

За времето, до публикуване на промяната в ДВ - не се препоръчва издаването на касови бонове, ИЛИ това се решава по усмотрение на собствениците на заведенията.

Това би довело до отпадане възможността за допускане на груби грешки в счетоводството.

АКО все още не е публикувана промяната в ДВ, може да "мине" като "Постановление" на партията (както едно време), т.е. без закон.

Мярката - 9 % - е временна: от 01.07.2020 до 31.12.2021.

(бълха я ухапала България!)
                            Last edited by безимeн; 09.08.2020, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                              Някой нормален журналист няма ли да попита НАП два дни как засича касовите бележки от ресторантите с 9% ил 20% ДДС на бира и вината?
                              Защото, уж сме правова държава, но законът го няма в Държавен вестник, а мисирките мълчат...

Коментар

• мушмуроци, днес форума ви е по-зле от обичайното.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X