IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
    ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Пожелавам на всички здраве и щастие, и много късмет, годината да е ползотворна, благодатна и да бъдете по-успешни във вашите бизнес начинания от миналата година.

Специално на модераторите и администраторите пожелавам през Новата година крепко здраве, добро настроение, много усмивки, по- малко цензура и по- малко да ни триете
    +110 . .

Коментар

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Пожелавам на всички здраве и щастие, и много късмет, годината да е ползотворна, благодатна и да бъдете по-успешни във вашите бизнес начинания от миналата година.

Специално на модераторите и администраторите пожелавам през Новата година крепко здраве, добро настроение, много усмивки, по- малко цензура и по- малко да ни триете

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
        Под Коментари и Борса - Контролен панел
        Мислим че оправих нещата и да не съм вече е ясно как стават.

Приятни и празници и Здраве.

Click image for larger version

Name:	uiski-za-koleda.jpg
Views:	1
Size:	52.8 КБ
ID:	3693914

Коментар

• Под Коментари и Борса - Контролен панел
          Last edited by пасъм; 23.12.2020, 19:19.

Коментар

Има разбира се
            Контрол панел, Уведомления, Абониране при коментар - махаш чавката и запазваш
            Хубаво че некой ми обръща внимание.

Дай по подробно, не можах да се оправя. Контролният панел на Уиндоус 10 ако е там не можах да намеря къде е пътеката Уведомление и така нататъка.
            Или пък пък някъв контролен панел на профилът ми в инвестор бутон настройки горе в дясно с под меню абонамети , но там нищо не видях.

По прицип махнах чавките за абонаменти в самият профил на инвестор след това рефрешнах страницата и всички абонамети се отписаха. Обаче след като пиша съобщени е в някоя тема, автоматично се подновяват макар преди това да не съм абониран за никоя тема.

Па дано го оправим проблема , ако не тази година поне слеващата .
            Last edited by Todor Sabev; 23.12.2020, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
              Когато пиша съобщението, бутона в дясно за абониране не задейставан ,
              Като го постна съобщенито след това ме абонира автоматично за темата. Ако има някава настройка която не знам пишете или проблема е при вас.
              Има разбира се
              Контрол панел, Уведомления, Абониране при коментар - махаш чавката и запазваш

Коментар

• Когато пиша съобщението, бутона в дясно за абониране не задейставан ,
                Като го постна съобщенито след това ме абонира автоматично за темата. Ако има някава настройка която не знам пишете или проблема е при вас.

Коментар

Гледам има напредък, абонаментите са паднали от 118 на 44 след това на 39, тая работа колко време ще отнеме. Пощата продължава да ми се пълни.

ТЕСТ

Успях да разкарам абонаментите, да видим дали ще се абонирам автоматично като пиша коментари.

Коментар

ЯВНО ТОВА Е ПРОБЛЕМА .
                    ОПИТАХ СЕ ДА СЕ ОТАБОНИРАМ РЪЧНО ВСИЧКИ АБОНАМЕНТИ. След това като се върна да проверя пак се оказвам абониран АВТОМАТИЧНО ЗА ВСИЧКИ .
                    Нещо не е наред, освен да да има някъкъв генерален ботон за изтриване на всички абонати с ръчно не става, подновява се . Вероятно проблема не може да се реши при мен и е някъв бъг при инвестор.

Благодаря ПАС, май не си много пас.

Гледам има напредък, абонаментите са паднали от 118 на 44 след това на 39, тая работа колко време ще отнеме. Пощата продължава да ми се пълни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Влязох в ABV.bg и всичките ми пощи се виждат нормално. Следователно проблемът не е в ABV.bg, а в твоя компютър.
                      За много години.

Коментар

Имаш само 118 абонамента

https://forum.investor.bg/member/562.../subscriptions
                        ЯВНО ТОВА Е ПРОБЛЕМА .
                        ОПИТАХ СЕ ДА СЕ ОТАБОНИРАМ РЪЧНО ВСИЧКИ АБОНАМЕНТИ. След това като се върна да проверя пак се оказвам абониран АВТОМАТИЧНО ЗА ВСИЧКИ .
                        Нещо не е наред, освен да да има някъкъв генерален бутон за изтриване на всички абонати с ръчно не става, подновява се . Вероятно проблема не може да се реши при мен и е някъв бъг при инвестор.

Благодаря ПАС, май не си много пас.

Last edited by Todor Sabev; 22.12.2020, 14:17.

Коментар

Влезнах от Хрома същата работа,

по принцип имам 3,- 4 съобщения на ден средно . Само за днес са 30 аз почити нямам коментари днес в инвестора, От както е тая работа вероятно ми отговаря на всички постове , некъв абонамент ли незнам , както писах другите ми съобщеня също придобиват такъв характер все едно са изпратени от инвестора ама с йероглифите.
                          Практически има много на брой съобщения от инвестора и то нечитаеми а другите нормалните ги няма , за това мисля че се форматират като съобщени от инвестора.
                          Влязох в ABV.bg и всичките ми пощи се виждат нормално. Следователно проблемът не е в ABV.bg, а в твоя компютър.

Коментар

Влезнах от Хрома същата работа, по принцип имам 3,- 4 съобщения на ден средно . Само за днес са 30 аз почити нямам коментари днес в инвестора, От както е тая работа вероятно ми отговаря на всички постове , некъв абонамент ли незнам , както писах другите ми съобщеня също придобиват такъв характер все едно са изпратени от инвестора ама с йероглифите. Практически има много на брой съобщения от инвестора и то нечитаеми а другите нормалните ги няма.
                            Имаш само 118 абонамента

https://forum.investor.bg/member/562.../subscriptions

Коментар

Не знам да ли е при вас проблема или при пощата АБВ , или друг вирус или там каквото е.
                              Всичките ми съобщения в пощата са заразени и немога да прочета нито едно имам редица важни съобщения извлечения от брокери и други. Като ги отворя имат такъв вид все едно всички са пратени от инвестор.

Ако по случайност съм се абоноирал за някакви съобщения при вас , не би трябвало всичките ми съощения от други да се форматират като съобщения от инвестор. Връзките не съм ги активирал за да не си заразя компютъра с нещо. Тая работа се случва от точно от 01. 12. 2020. Предишните са наред.
                              Първо кажи каква операционна система е компютъра ти, защото колкото е по-стара, толкова е по-голяма вероятноста за такива мазали. Иначе ако е Windows 10, достатъчно е само да настроиш правилно Regional Settings, и от там нататък браузърите се оправят сами.

Много е важно в административната част на Regional Settigs да укажеш правилно Windows Locate. Става въпрос за опцията "Current Language for non-Unicode programs" - там трябва да е България. Точно тази опция контролира дали кирилицата ще я виждаш правилно, когато е кодирана с ASCII, а не с Unicode.
                              Last edited by Mateev; 21.12.2020, 20:48.

Коментар

Поиграй си с енкодинга на браузера ти

Влезнах от Хрома същата работа,

по принцип имам 3,- 4 съобщения на ден средно . Само за днес са 30 аз почити нямам коментари днес в инвестора, От както е тая работа вероятно ми отговаря на всички постове , некъв абонамент ли незнам , както писах другите ми съобщеня също придобиват такъв характер все едно са изпратени от инвестора ама с йероглифите.
                                Практически има много на брой съобщения от инвестора и то нечитаеми а другите нормалните ги няма , за това мисля че се форматират като съобщени от инвестора.

На мен съощения от инвестора не ми трябват камо ли такива.
                                Last edited by Todor Sabev; 21.12.2020, 20:50.

Коментар

Working...
                                X