Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Влязох в ABV.bg и всичките ми пощи се виждат нормално. Следователно проблемът не е в ABV.bg, а в твоя компютър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
ОПИТАХ СЕ ДА СЕ ОТАБОНИРАМ РЪЧНО ВСИЧКИ АБОНАМЕНТИ. След това като се върна да проверя пак се оказвам абониран АВТОМАТИЧНО ЗА ВСИЧКИ .
Нещо не е наред, освен да да има някъкъв генерален бутон за изтриване на всички абонати с ръчно не става, подновява се . Вероятно проблема не може да се реши при мен и е някъв бъг при инвестор.
Благодаря ПАС, май не си много пас.
Last edited by Todor Sabev; 22.12.2020, 13:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Влезнах от Хрома същата работа,
по принцип имам 3,- 4 съобщения на ден средно . Само за днес са 30 аз почити нямам коментари днес в инвестора, От както е тая работа вероятно ми отговаря на всички постове , некъв абонамент ли незнам , както писах другите ми съобщеня също придобиват такъв характер все едно са изпратени от инвестора ама с йероглифите.
Практически има много на брой съобщения от инвестора и то нечитаеми а другите нормалните ги няма , за това мисля че се форматират като съобщени от инвестора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Влезнах от Хрома същата работа, по принцип имам 3,- 4 съобщения на ден средно . Само за днес са 30 аз почити нямам коментари днес в инвестора, От както е тая работа вероятно ми отговаря на всички постове , некъв абонамент ли незнам , както писах другите ми съобщеня също придобиват такъв характер все едно са изпратени от инвестора ама с йероглифите. Практически има много на брой съобщения от инвестора и то нечитаеми а другите нормалните ги няма.
https://forum.investor.bg/member/562.../subscriptions
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеНе знам да ли е при вас проблема или при пощата АБВ , или друг вирус или там каквото е.
Всичките ми съобщения в пощата са заразени и немога да прочета нито едно имам редица важни съобщения извлечения от брокери и други. Като ги отворя имат такъв вид все едно всички са пратени от инвестор.
Ако по случайност съм се абоноирал за някакви съобщения при вас , не би трябвало всичките ми съощения от други да се форматират като съобщения от инвестор. Връзките не съм ги активирал за да не си заразя компютъра с нещо. Тая работа се случва от точно от 01. 12. 2020. Предишните са наред.
Много е важно в административната част на Regional Settigs да укажеш правилно Windows Locate. Става въпрос за опцията "Current Language for non-Unicode programs" - там трябва да е България. Точно тази опция контролира дали кирилицата ще я виждаш правилно, когато е кодирана с ASCII, а не с Unicode.Last edited by Mateev; 21.12.2020, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеПоиграй си с енкодинга на браузера ти
Влезнах от Хрома същата работа,
по принцип имам 3,- 4 съобщения на ден средно . Само за днес са 30 аз почити нямам коментари днес в инвестора, От както е тая работа вероятно ми отговаря на всички постове , некъв абонамент ли незнам , както писах другите ми съобщеня също придобиват такъв характер все едно са изпратени от инвестора ама с йероглифите.
Практически има много на брой съобщения от инвестора и то нечитаеми а другите нормалните ги няма , за това мисля че се форматират като съобщени от инвестора.
На мен съощения от инвестора не ми трябват камо ли такива.Last edited by Todor Sabev; 21.12.2020, 19:50.
Коментар
-
Не знам да ли е при вас проблема или при пощата АБВ , или друг вирус или там каквото е.
Всичките ми съобщения в пощата са заразени и немога да прочета нито едно имам редица важни съобщения извлечения от брокери и други. Като ги отворя имат такъв вид все едно всички са пратени от инвестор.
Ако по случайност съм се абоноирал за някакви съобщения при вас , не би трябвало всичките ми съощения от други да се форматират като съобщения от инвестор. Връзките не съм ги активирал за да не си заразя компютъра с нещо. Тая работа се случва от точно от 01. 12. 2020. Предишните са наред.
ЕТО ТАКА ИЗГЛЕЖДАТ
A new post in your Forum C390C298C390C2B7C390C2BFC391C280C390C2B0C391C282C3 90C2B8 subscription3A S26P 500 / NASDAQ 28C390C2B8C390C2BDC390C2B2C390C2B5C391C281C391C282 C390C2B8C391C286C390C2B8C390C2BEC390C2BDC390C2BDC3 90C2B8 C391C281C391C282C391C280C390C2B0C391C282C390C2B5C3 90C2B3C390C2B8C390C2B8 C390C2B8 C390C2BCC390C2B0C390C2BAC391C280C390C2BE29
ÐдÑавейÑе Todor Sabev,от: C390C2A4C390C2BEC391C280C391C283C390C2BC C390C298C... (info@investor.bg)
дата: 21.12.2020 18:40 до: todor618@abv.bg
ED коменÑиÑа в
S&P 500 / NASDAQ (инвеÑÑиÑионни ÑÑÑаÑегии и макÑо)
ÐоменÑаÑÑÑ Ðµ:
[QUOTE=Money;n3693070]Ðа мене е логиÑно TSLA да падне Ñ Ð¿Ð¾Ð½Ðµ 25% Ð¾Ñ Ð²ÑÑÑ
а Ð¾Ñ $695
Ðазвам го Ñ ÑиÑк да
ЦÑлаÑа диÑкÑÑÐ¸Ñ Ñе намиÑа на адÑеÑ:
https://forum.investor.bg/node/3693086
ÐоздÑави,
ФоÑÑм ÐнвеÑÑоÑ.ÐÐ
Ðко желаеÑе да Ñе оÑпиÑеÑе Ð¾Ñ Ñези ÑÑобÑениÑ, можеÑе да го напÑавиÑе оÑÑÑк:
https://forum.investor.bg/member/56271/subscriptions
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДосега не съм писал никога в стил "моля, другарко", но подобни изказвания от унтерменши ми идват в повече - недопустимо е да се обиждат етнически българи в български форум от ренегати, избягали от родината си. Моля за перманентен бан на въпросния индивид - комнетарът е от темата за грипа
Но е наистина обида за всички българи
Лека и безаварийна вечерLast edited by Асо Пика; 02.12.2020, 19:09.
Коментар
-
Досега не съм писал никога в стил "моля, другарко", но подобни изказвания от унтерменши ми идват в повече - недопустимо е да се обиждат етнически българи в български форум от ренегати, избягали от родината си. Моля за перманентен бан на въпросния индивид - комнетарът е от темата за грипа
Първоначално изпратено от redcretin
Нервен си нещо, булгаристанецо? Макар че звучиш като турски манаф в момента.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеПак ще пиша за часовете, отместване във времето. Ако съм вписан с потребителското си име в списъкът на последните теми времето е коректно. Когато отворя дадена тема, времето на мненията са с 2 часа назад. Ако се отпиша времената и в списъкът и в самата тема са коректни. Не можах да видя в профила си настройка за часовата зона?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пак ще пиша за часовете, отместване във времето. Ако съм вписан с потребителското си име в списъкът на последните теми времето е коректно. Когато отворя дадена тема, времето на мненията са с 2 часа назад. Ако се отпиша времената и в списъкът и в самата тема са коректни. Не можах да видя в профила си настройка за часовата зона?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahInvestor.bg,
за втори път последните 5 дни ми ичезва списъка с блокирани потребители. Отново е празен. Да бяха двама-трима, няма проблем, но пак докати ги напълня 10 реда кандидати...
Ще се реши ли проблема и има ли някаква възможност за backup на настройките или нещо от този род?
Коментар
Коментар