Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
мм наместо да вземат мерки по някои от въпросите, за които тук им напомняме, те правят по-лесното. просто трият тези постинги.
писах ви неколкократно
има едно недоносче с подпис #dagoduhatbednite
трябва ли да ви го преведа?
толкова ли е сложно да го предупредите и баннете?!
има и други неуравновесени психически хора с подписи и коментари, подбуждащи оМраза. преднамерено според мен.
до кога ще се правите на не разбрали??Last edited by ratten; 24.10.2015, 17:34.
Коментар
-
Администраторе на форума,
Като дъгогодишен участник във форума, наскоро поставих публично няколко въпроса.
Какъвто е И смисъла на съществуването на открит форум.
Отговор няма.
Питам отново - ще си съберете ли антируските елементи, които се ширят из целия форум - в една тема "Русия"?
Тема "Политика" се е превърнала в платформа на анти-, съотвтно про- руски настроения и цитати на необятната руска преса.
България е на заден план. Т.е., почти липсва!
Копирам си поста и от тема Политика тук
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТемата е станала ярък израз на тоталната липса на национална политика и пълната й подчиненост на чужди интереси!
Тема, която беше, основно ангажирана ...с български въпроси ...
След ден има местни избори, има Референдум, но тук нито дума!
По-важни са задачите - да се пълни ефира с ... лошотията на Русия.
"Безкористно", разбира се, ...макар пък и не на място.
Ivan2015, чийто смисъл на форумно съществуване, изглежда да е този...?
Коментар
-
OMG OMG е онлайн в момента
Днес, 10:25
Ето ви още един фен на готиния подпис...може би ще го забележите . И отговорете на въпроса , моля . Не съм първия който го поставя . Не изтривайте неудобните за вас въпроси като спам или заядане. Не толкова елементарно , моля !Last edited by белот; 13.10.2015, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaАааа,нищо не ме притеснява!!!Мьлько,малько тормоз!!!
Аз се изтормозих днес, отиде ми почивката!
После ще видя, дали са изтрити последните няколко страници от Политиката!
Ако Инвестор са честни, трябва да ги оставят!
Крайно време е да се разбере, че каквото повикало, такова отговорило!
Да, глупости са и то големи, ама с месеци едно и също, едно и също!
Къде е България в тия форуми!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЕ вас може да ви банват но Марандулко, Имхотепчо , ОМГ-та и сиета са свещени крави.....те могат да си Ви обиждат е провокират на воля , а някои отговори ли от вас ...БАН, естествено за ВАС не за свещените крави
Модераторите са особено безпристрастни тук напоследък
Не им е лесно на модераторите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение...
Модераторите са особено безпристрастни тук напоследъкНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Е вас може да ви банват но Марандулко, Имхотепчо , ОМГ-та и сиета са свещени крави.....те могат да си Ви обиждат е провокират на воля , а някои отговори ли от вас ...БАН, естествено за ВАС не за свещените крави
Модераторите са особено безпристрастни тук напоследъкНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iPyramid Разгледай мнениеИ теб може да те баннат, колега. Програмата за видиотяване на българите тече с пълна сила и е наредено да не се допускат нормални. Доказателства? Ами ти преди малко ги спомена.
Аз си имам фейс група, много силна,повечето единомишленици, тук таме някой плужек се опитва да олигави темите!
В Инвестор съм по навик!
А и няма как да заглушат мнението на хората!
Оня ден влизам в Дневник, ами изненадата беше приятна!
Преди всичко трол до собствения си клониран трол!
Сега, гледам опъват им се здраво!
Гледам деца и студенти с блузи с лика на Путин!
Ехей!
Какви времена идват!
Да го мислят Инвестор!
Как ще се гънат като червей на лятно слънце в Калифорния!/
забележка: В Калифорния червеи почти няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИма ли вариант, всеки като пише мнение, да се изписва за последните 24 часа кое поред е това мнение?
Пак казвам, за последните 24 часа....
Да се види, кой е на постоянна работа в Инвестор!
Коментар
Коментар