Първоначално изпратено от bondinio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Потребителят potentielle_energie буквално съсипва темите Бисери и Вицове и Бисери и Вицове (2) а сигурно и други, многократно натисках бутона "Сигнал за нередност" без никакъв резултат. Сериозно обмислям да спра да чета този форум а ми беше един от любимите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Айде оправете коментарите, да мога да кажа на Бойчо каква дупка в дъното е
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...toliia-355190/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Инвесторе.... майката разказахте на форума...
Спрете се, да го подхвърляте като горещ картоф в ръцете на куци програмисти или такива без идея програмистки опит!!!
Съсипахте вече и тайминга - последните по време актуализирани теми, не се ъпдейтват по време!
Назначете си хора професионалисти и спрете тез простотии и експерименти с хора които са НЕКОМПЕТЕНТНИ!!!
Не е лошо да си некомпетентен и да се поучиш.!
Лошо е да си тъпанар завинаги!!!Last edited by shokova terapia; 06.06.2022, 11:18.Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Уважаеми Investor-е,
дай моля те, на твоите инвеститори дивидент в килобайти. Поне 20%, а ако може 200%, ще е по-добре!
Сега, като качваме картинки, те трябва да са до 100 килобайта. Много скромно е това, почти мизерно
Ако искам да кача един баланс, трябва да го разделя на 2, да го запиша като 2 картинки, да го кропна да няма бели полета, да го ресайзна да спестя памет, и няколко пъти да го сейфвам с все по-ниско и по-ниско качество, за да сляза под 100 килобайта...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПоста съдържа заплаха в обществен форум (по всички правила е директен БАН ) ,рапортуван е и въпреки това не се трие,а парадоксално и за мен самия, се изтри моя отговор ,че не мога да бъда сплашван по никакъв начин,особедно пък от потребител като този.
Откога инвестор.бг заплашва потребители с различно мнение за пазара с бан и обслужва ли екипа на инвестор.бг чужди интереси(користно или не) като манипулира мнението на участниците на пазара ?
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...%B0%D0%B4-chim
Не нападайте и обиждайте останалите участници.
Сдържайте агресията си. Форумът не е място за решаване на проблемите ви с гнева.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поста съдържа заплаха в обществен форум (по всички правила е директен БАН ) ,рапортуван е и въпреки това не се трие,а парадоксално и за мен самия, се изтри моя отговор ,че не мога да бъда сплашван по никакъв начин,особедно пък от потребител като този.
Откога инвестор.бг заплашва потребители с различно мнение за пазара с бан и обслужва ли екипа на инвестор.бг чужди интереси(користно или не) като манипулира мнението на участниците на пазара ?
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...%B0%D0%B4-chimLast edited by petrg5s; 27.05.2022, 13:39.
Коментар
-
Уважаема Алекс (модератор),
Фактът, че желая икономическите трусове в България да бъдат по-леки за болшинството от хората - не е причина да бъда наречен "путинист" от моя опонент, а след като и аз го определих като "путинист" - веднага да изтриете моят пост с резолюция "обида".
Обяснявам: моето становище за по-евтин руски газ по тръбите - е подкрепено от целия ЕС, който говори за санкции, но зарежда хранилищата си и в тоя момент.
Това, че харесвам по-евтиният газ - който в случая е руски - не ме прави путинист, а единствено говори за желанието ми - аз и вие - да живеем сравнително безкризисно!
Надявам се да сте на моето мнение.
А защо оставихте обидата от поста на колегата, но изтрихте само моя пост?
В смисъла на горното, той (индианеца) е путинист, защото помага на Путин да не продава евтин газ, от който аз бих желал да се възползваМЕ (с вас)!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеВидяхте ли каква защита от атаки са си сложили колегите Ви? Досадна е за читателите, но може би ще предпази услугата при следващата червена атака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДо дирекцията на Инвестор.бг
Моля да ми отговорите на какво основание keep_calm си позволява да реагира така на една моя реплика в темата
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...81%D0%B8%D1%8F- Днес, 12:31
Този коментар от barbaron е изтрит от keep_calm
Причина: пишете мнения без да спамите за норматив
Трима , четирима като теб приключихте този български инвеститорски форум за два месеца .
И никога повече няма да се възстанови.
- 8 Харесвания
Коментар
- Днес, 12:31
-
До дирекцията на Инвестор.бг
Моля да ми отговорите на какво основание keep_calm си позволява да реагира така на една моя реплика в темата
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...81%D0%B8%D1%8F- Днес, 12:31
Този коментар от barbaron е изтрит от keep_calm
Причина: пишете мнения без да спамите за норматив
Last edited by barbaron; 10.04.2022, 18:49.
- 1 like
Коментар
- Днес, 12:31
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнениеv_tin,
Разбирам,че сте на норма, но не задръствайте темите със съдържание,което е явно,че копи-пействате. Ако имате нещо да напишете заповядайте. Ако просто следвате задачи и норматив за деня - другаде.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт 2-3 дни се дразня от една реклама на първа страница на Инвестора.
В една дума - 2 грешки....
За ваше успокоение има четирибуквана дума, която може да се напише с 4 грешки...
Таааа, дерзайте !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт 2-3 дни се дразня от една реклама на първа страница на Инвестора.
В една дума - 2 грешки....
За ваше успокоение има четирибуквана дума, която може да се напише с 4 грешки...
Таааа, дерзайте !
Коментар
Коментар