IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вярноо, е че всяка промяна ни дразни, но после свикваме....Тая промяна обаче.....Мне...не става.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Investor - Вие сериоазно ли?
      И какво ми е станало с акаунта. Защо от login страницата , като опитам да си сменя паролата ми казва "невалиден емейл адрес" при положение че аз се идентифицирам с VNM a не с email?
      Защо ако искам да разгледам няколко теми от форума всеки път трябва да минавам през .../главно меню/форум/- тн.н.
      Един път като съм във форума искам там да си стоя. То и без това главната страница не я чета.
      Last edited by VNM; 08.08.2022, 10:20.

Коментар

• Така прокламираната нова "видимост" я няма. Изгубих рЕзко интерес към investor-a, сори, не ви се е получило (и) тоя път.

Коментар

• Мдаааа....Не стана добре..... Ако сте искали да изтриете "мъртвите души", май не сте успяли.... То и на изборите не успяват....6,5 млн. гласоподаватели при 6,5 млн. население.... И новата парола защо? А възможност за промяна на ник-а без нов профил?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Няма да пиша нищо, защото само нецензурни мисли ми се въртят

пп поне изкарайте в шапката линк към форума
            не се маркират темите като прочетени
            като се правят такива промени, основната цел е да стане по-френдли, а тук л@..а
            Last edited by Yori; 08.08.2022, 10:05.

Коментар

• Инвесторе, къде са личните...?

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
                Моля, върнете стария дизайн на сайта.

Успешен ден на всички
                Като подкрепям и аз с две ръце връщането на стария дизайн,
                силно се съмнявам,
                защото тогава някои ще трябва да връщат и едни пари....
                А мечка мед връща ли?!

Коментар

• Разместени са и са ми обявени за "невалидни" пароли, а стар, уж избанян завинаги, профил, ми е активиран. Моля, проверете, базата с данни, не е просто обновена, а направо съсипана.
                  The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Моля, върнете стария дизайн на сайта.

Успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                      Първата ми реакция, като видях новия дизайн, беше че става някаква грешка и на десктопа ми се зарежда някаква мобилна версия. Не знам какво важно съдържание е видимо, ама за да попаднат повече от три заглавия пред очите ми се налага да започна да скролвам. Направо ми развалихте деня.

Няма navigation bar, вместо това: темите на деня. Абе каква тема на деня е коронавирус? Без навигация трябва да отварям дроп-даун менюто, което е един екстра клик. Предполагах, че когато се прави редизайн на сайт се търси оптимизация, а не влошаване на потребителското преживяване. Дизайнерът и проджект менджърът могат спокойно да се пренасочат към строителството или ХоРеКа сектора. Редизайнът е катастрофа.
                      Напълно подкрепям мнението ти с две ръце!Без коментар относно "новата визия"!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                        Първата ми реакция, като видях новия дизайн, беше че става някаква грешка и на десктопа ми се зарежда някаква мобилна версия. Не знам какво важно съдържание е видимо, ама за да попаднат повече от три заглавия пред очите ми се налага да започна да скролвам. Направо ми развалихте деня.

Няма navigation bar, вместо това: темите на деня. Абе каква тема на деня е коронавирус? Без навигация трябва да отварям дроп-даун менюто, което е един екстра клик. Предполагах, че когато се прави редизайн на сайт се търси оптимизация, а не влошаване на потребителското преживяване. Дизайнерът и проджект менджърът могат спокойно да се пренасочат към строителството или ХоРеКа сектора. Редизайнът е катастрофа.
                        +1, тотална излагация! Къде сами портфейлите, Бойчооооо? Върнете стария дизайн или поне дайте опция на нас, дето не искаме новия, да си ползваме стария! И тук да го кажа - да ме карате да си сменям паролата, е висша форма на малоумщина!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първата ми реакция, като видях новия дизайн, беше че става някаква грешка и на десктопа ми се зарежда някаква мобилна версия. Не знам какво важно съдържание е видимо, ама за да попаднат повече от три заглавия пред очите ми се налага да започна да скролвам. Направо ми развалихте деня.

Коментар

• Мъдра реплика от един умен мой приятел :
                            Вени Марковски

“Използвам случая, за да напомня, че съм автор на две аксиоми за поведението в Интернет.
                            1. Първата гласи: Личностните нападки издават липса на аргументи. Когато някой напада опонента си, това е знак, че е ядосан, че няма възможност да докаже правотата си, но и показва неразбиране, че с такива нападки издава слабата си позиция.
                            2. Втората: С човек, който има мнение по даден въпрос, никога не спорѝ: мнението си той няма да промени, а само ще се озлоби.
                            Коментари не по темата, която домакинът е поставил за обсъждане, могат и често биват изтривани. Опитът да се поставят същите коментари отново с викове “цензура!” или твърдение, че не съм съгласен с нечие мнение, ще бъде посрещан с прилагане на правилото в т. 2. Това не е цензура, нито заплаха, а законна самоотбрана и защита на нормалността в полза на нормалните посетители.“

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                              Влизаш си в СЪОБЩЕНИЯ, търсиш някъде горе КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ, там поле БЛОКИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ - копи-пейст ник на който те интересува, запази промените, рефреш
                              Най-накрая и аз да я открия тази функция.Но кой да предполага,че блокиране не лични съобщения действа и като блокиране във форума
                              Прекрасно написан код

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Влизаш си в СЪОБЩЕНИЯ, търсиш някъде горе КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ, там поле БЛОКИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ - копи-пейст ник на който те интересува, запази промените, рефреш
                                благодаря за съвета, но все пак ми се иска форума да не се превръща в някакво сметище

Коментар

Working...
                                X