Вярноо, е че всяка промяна ни дразни, но после свикваме....Тая промяна обаче.....Мне...не става.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Investor - Вие сериоазно ли?
И какво ми е станало с акаунта. Защо от login страницата , като опитам да си сменя паролата ми казва "невалиден емейл адрес" при положение че аз се идентифицирам с VNM a не с email?
Защо ако искам да разгледам няколко теми от форума всеки път трябва да минавам през .../главно меню/форум/- тн.н.
Един път като съм във форума искам там да си стоя. То и без това главната страница не я чета.Last edited by VNM; 08.08.2022, 10:20.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Няма да пиша нищо, защото само нецензурни мисли ми се въртят
пп поне изкарайте в шапката линк към форума
не се маркират темите като прочетени
като се правят такива промени, основната цел е да стане по-френдли, а тук л@..аLast edited by Yori; 08.08.2022, 10:05.
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеМоля, върнете стария дизайн на сайта.
Успешен ден на всички
силно се съмнявам,
защото тогава някои ще трябва да връщат и едни пари....
А мечка мед връща ли?!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеПървата ми реакция, като видях новия дизайн, беше че става някаква грешка и на десктопа ми се зарежда някаква мобилна версия. Не знам какво важно съдържание е видимо, ама за да попаднат повече от три заглавия пред очите ми се налага да започна да скролвам. Направо ми развалихте деня.
Няма navigation bar, вместо това: темите на деня. Абе каква тема на деня е коронавирус? Без навигация трябва да отварям дроп-даун менюто, което е един екстра клик. Предполагах, че когато се прави редизайн на сайт се търси оптимизация, а не влошаване на потребителското преживяване. Дизайнерът и проджект менджърът могат спокойно да се пренасочат към строителството или ХоРеКа сектора. Редизайнът е катастрофа.
- 12 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеПървата ми реакция, като видях новия дизайн, беше че става някаква грешка и на десктопа ми се зарежда някаква мобилна версия. Не знам какво важно съдържание е видимо, ама за да попаднат повече от три заглавия пред очите ми се налага да започна да скролвам. Направо ми развалихте деня.
Няма navigation bar, вместо това: темите на деня. Абе каква тема на деня е коронавирус? Без навигация трябва да отварям дроп-даун менюто, което е един екстра клик. Предполагах, че когато се прави редизайн на сайт се търси оптимизация, а не влошаване на потребителското преживяване. Дизайнерът и проджект менджърът могат спокойно да се пренасочат към строителството или ХоРеКа сектора. Редизайнът е катастрофа.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 13 Харесвания
Коментар
-
Първата ми реакция, като видях новия дизайн, беше че става някаква грешка и на десктопа ми се зарежда някаква мобилна версия. Не знам какво важно съдържание е видимо, ама за да попаднат повече от три заглавия пред очите ми се налага да започна да скролвам. Направо ми развалихте деня.
Няма navigation bar, вместо това: темите на деня. Абе каква тема на деня е коронавирус? Без навигация трябва да отварям дроп-даун менюто, което е един екстра клик. Предполагах, че когато се прави редизайн на сайт се търси оптимизация, а не влошаване на потребителското преживяване. Дизайнерът и проджект менджърът могат спокойно да се пренасочат към строителството или ХоРеКа сектора. Редизайнът е катастрофа.
- 15 Харесвания
Коментар
-
Мъдра реплика от един умен мой приятел:
Вени Марковски
“Използвам случая, за да напомня, че съм автор на две аксиоми за поведението в Интернет.- Първата гласи: Личностните нападки издават липса на аргументи. Когато някой напада опонента си, това е знак, че е ядосан, че няма възможност да докаже правотата си, но и показва неразбиране, че с такива нападки издава слабата си позиция.
- Втората: С човек, който има мнение по даден въпрос, никога не спорѝ: мнението си той няма да промени, а само ще се озлоби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеВлизаш си в СЪОБЩЕНИЯ, търсиш някъде горе КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ, там поле БЛОКИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ - копи-пейст ник на който те интересува, запази промените, рефреш
Прекрасно написан код
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Влизаш си в СЪОБЩЕНИЯ, търсиш някъде горе КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ, там поле БЛОКИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ - копи-пейст ник на който те интересува, запази промените, рефреш
Коментар
Коментар