Пълна трагедия е новата визия на сайта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Да споделя.
Реших да вляза, поиска ми имейл (преди не искаше). Написах си го, каза, че трябва нова парола, въведох си пощата, изпрати ми линк на пощата, последвах го и въведох нова парола. Прие я сайта, даде ми да се съглася с политиката му и като се логнах проблемите са същите, които описвате. Също виждам като икона на профила глава със затворено катинарче...
Преди да се логна не можех изобщо да пиша, така че явно тези, които пишете поне сте логнати. По-добре от това няма да стене.
- 1 like
Коментар
-
Това е новата мода която започна преди 5 години и вече стана масова практика в Уеб дизайна. Елиминират се пълноразмерните десктоп версии както и компактните мобилни версии и се прави само една универсална версия която да работи на всички устройства. Така е по лесно.Разбира се тази универсална версия е оптимизирана повече за устройства с малки екрани. (Няма как иначе) Статистиката показва че 60% от трафика идва от смартфони като за някой видове сайтове достига до 90%. Затова всичко вече се прави в дълъг вертикален формат, с голям шрифт, големи празни пространства и безкрайно скролване.
Благодарение на тази практика вече е съсипана доста голяма част от сайтовете в мрежата като някой до степен да са неизползваеми.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА как пишете като не сте си потвърдили мейлите с нови пароли?А бе откачена работа, омазаха всичко !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Забелязахте ли че тук https://www.investor.bg/forum/comments/ последните постове във всички теми са в Х часа и 08 минути?
Супер ако!
пп не е грешка, програмистите са сътворили супер АКО
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нямам идея как пиша, чудя се ,но не съм логната защото мейла ми бил невалиден .
Ето, какво ми излиза
ВХОД
Невалиден имейл адрес.- Невалиден имейл адрес.
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?
ЗАПОМНИ МЕ НА ТОЗИ КОМПЮТЪР
ВЛЕЗLast edited by Dury; 08.08.2022, 13:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеАз пък лично спирам да чета тоя сайт, бойкот. Такава ТЪПНЯ сте натворили, та няма накъде. Затрихте хубавия сайт и форум(((
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениеда се върне стария дизайн, нещо което работи не се пипа...
- 10 Харесвания
Коментар
Коментар